- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
taiji
csendes tag
Cyrin, Dave™
Köszönöm. Openshot-ot már próbáltam, de eléggé bonyolult ilyen egyszerű dolgokra, úgyhogy azt töröltem a kdenlive-al együtt, mert az is túl bonyolult (nekem). Megadott részlet kivágását új file-ba sem találtam meg.
Blender-t is megnéztem most, de ez is igen bonyolult ilyen kis dolgokra. Pl még egy videót sem tudtam betölteniAvidemux-ot kezdtem el most használni, mert rém egyszerű, és képes rá, hogy a kivágott részletet ne kódolja újra. Viszont ebben meg nem látok olyan lehetőséget, hogy videókat fűzzön össze.
-
taiji
csendes tag
Sziasztok. Keresnék olyan egyszerű videószerkesztő programot, amiben alap funkciókat lehet elérni, mint pl videóból részletek kivágása, hang normalizálás,videó hangjának elmentése külön formátumban, videók összefűzése. Alapvetőleg mpeg4-es videókat használok (H264-es kódolásúakat, ha ez kérfdés lenne).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest