Hirdetés
- Mobil flották
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
zoltanz
üzenetére
Sokkal egyszerűbb a felvétel idejére kikapcsolni a légkondit. Az Audacity képes bizonyos statikus zajok csökkentésére, de csak Windows-on és macOS alatt érhető el hozzá az OpenVINO AI modul. Esetleg az online megoldások is működhetnek, pl. https://app.cleanvoice.ai/beta
-
-
cigam
titán
jdownloader2
Mivel Java nyelven írták, multiplatform, és a youtube-on kívül jó pár másik megosztót is ismer. -
Esetleg ezzel tegyél egy próbát: FreeFileSync
Debian is támogatott: [link]
Itt találtam egy telepítési segédletet Debian Bullseye-hoz: [link] -
Sonja
nagyúr
Igen, ezzel én is összefutottam. Sajnos a cache alapból kicsi. Így futtasd:
MAGICK_MEMORY_LIMIT=20000000 MAGICK_TMPDIR=/mnt/minden/Temp/ convert *.jpg comic.pdfTermészetesen a
MAGICK_TMPDIR=után egy általad választott HDD hely legyen megadva, ahova átmenetileg teszegeti a cuccokat (és legyen rajta elég hely
) .Szerk.: Lehet végérvényesen is állítani, a
/etc/ImageMagick-6/policy.xmlvagy/etc/ImageMagick-7/policy.xmlfile-ban. Lásd! -
Sonja
nagyúr
Ki tudod próbálni terminalba, mert az
ebook-converta Calibre része. Nyiss egy terminált ahol a cbr file van, majdebook-convert valami.cbr valami.pdfMajd kiírja, ha valami problémája van. Egyébként terminálban egyszerűen át tudod konvertálni. Kicsomagolod a cbr-t unrarral, majd
convert *.jpg comic.pdfparancs (azimagemagicklegyen telepítve), és kész is a pdf. -
Sonja
nagyúr
Miért szeretnéd a Calibre programmal megnyitni egy képregényes formátumot?
Csak nézni szeretnéd, vagy esetleg átalakítani epub/mobi formátumra? Egyébként a CBR csak képek összecsomagolva rar-ral.
Ha csak megnézni akarod, akkor én pl. az Evince programot használom rá, de van sok (Mcomix, Peruse, YACReader, Foliate, stb.). -
Frawly
veterán
Na, azért. Egyébként az Etcherrel nincs baj, csak hát minek. Értem én, hogy a grafikus tool egy szintig egyszerűbbnek tűnik, de beránt egy csomó függőséget, és nem is biztos jól írja ki. A dd meg igaz, hogy terminálos, meg veszélyes (ha nem nézed meg, figyelmetlenségből könnyű felülírni a rossz /dev/eszközt), de nem kell hozzá semmilyen felesleges szutykot telepíteni és biztosan jól megcsinálja.
-
Frawly
veterán
Most lehet nem látom jól, de simán dd? Az ilyen linuxos .iso-k simán kiírhatók így, ha DVD-s, ha UEFI/Legacy bootos cucc, modern alaplapnak kéne tudnia róla bootolnia. Legalábbis eddig nekem még minden ilyen linuxos .iso bootolt, kivéve azt a spanyol KDE-s szart, amit ubyéknak néztem meg, de az valami extra spéci cucc.
Azért nehogy már egy Debian kiírásához spéci progi kelljen, pláne valami grafikus bloat cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) .
Csak nézni szeretnéd, vagy esetleg átalakítani epub/mobi formátumra? Egyébként a CBR csak képek összecsomagolva rar-ral.
Ha csak megnézni akarod, akkor én pl. az Evince programot használom rá, de van sok (Mcomix, Peruse, YACReader, Foliate, stb.).