- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
Tényleg nem mutatja nekem, "hozzáférés megtagadva", mindent úgy csináltam ahogy le is írták, de amúgy ki lehet érzékelni hogy melyik a 3 közül a leglassabb.
(szerk.: az egér érzékenysége)
Új: Valaki tudna ajánlani ingyenes VPN-t, Linux Mint 20-ra? Aminek van grafikus felülete is és ingyenes.
Köszönöm szépen előre is!
Üdv.
-
Fuel
tag
1 gomb van csak és lehet váltogatni, de pontosan nem tudom eldönteni, hogy most mennyin van, 600/800/1200/1600 vagy pedig 800/1200/1600 és nem tudom belőni pontosan, mert szinte nem sok különbség van és nekem a 800-as kéne, mert ahhoz vagyok hozzászokva. Azt se tudom hogy most ez v1-es egér vagy a v2-es (Gigabyte GM-M6800).
(néztem az egér alatt is hogy ír-e valamit hogy melyik fajta, de sajnos nem)
(#705) Sonja :
Leírtam fent, sajnos nem lehet szoftveresen csak 1 darab gombbal. Kipróbálom akkor azt a programot amit te ajánlottál. [link]Köszönöm szépen mindenkinek!
Üdv.
(#706) Sonja :
Uhhh, az jöhet, ne tartsd magadban! -
Fuel
tag
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás Linux-hoz, amivel tudom nézni az egérnek a DPI-jét és lehetőleg ne is tegye tönkre az egeret. (nem nyúl bele a firmware-be)Köszönöm szépen előre is!
Üdv.
-
Fuel
tag
Valaki tudna ajánlani videókonvertáló programot, ami bevált és jó minőségbe alakítja át a videókat?
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest