Hirdetés
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unamuno
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Gondoltam kipróbálom. Újra telepítettem a rendszert egy februári teljes mentésről. Ilyenkor szoktam szoktam mindent frissíteni az első indításkor, hiszen a mentett rendszer az akkori állapotban van. Most leállítottam a Dropboxot és csak utána engedtem a "mintupdate" frissítését. A gépet újra indítottam és nem jelent meg az ikon probléma, sőt indult a Dropbox rendben. Újra leállítottam és folytattam a frissítést, most már a szép terjedelmes programlistával. Amikor végzett a gépet újraindítottam. Kitakarítottam a szemetet és elindítottam a Dropboxot, tehát nem kellett telepítenem csak elindítottam ugyanis most nem veszett el! Rendben működik, az ikonok rendben vannak és böngészőből indított műveleteket rendben követi a Dropbox mappa és a mappában végzett műveletek megjelennek a böngészőben megnyitva. Semmit nem tudok az okról de maga a
ütötte ki eddig a programot ami a jelek szerint nem történik meg ha a Dropbox nincs betöltve frissítéskor.
A tárolókra azért gyanakodtam mert a szoftverforrást átállítom miután visszateszem a korábbi állapotot. Szükség van rá mert a februárban még rendben működő Energotel mostanra nem tud kilenc programot frissíteni. A Csehek tükörtárolója a "Mirror/karneval" rendben megcsinálja.
Ez nagyon jó, mentem is a mostani állapotot azonnal de azért jó lenne tudni mi baja van a Dropboxszal a Mintupdate-nek.
Köszönöm a segítséget ismételten. Nem tudom mikor jöttem volna rá, hogy eltűnt a gépről a Dropbox ha nem kapom a linkeket!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Amazon Prime Video
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Akvarisztika
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ütötte ki eddig a programot ami a jelek szerint nem történik meg ha a Dropbox nincs betöltve frissítéskor.
Rowon