Hirdetés
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unamuno
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Gondoltam kipróbálom. Újra telepítettem a rendszert egy februári teljes mentésről. Ilyenkor szoktam szoktam mindent frissíteni az első indításkor, hiszen a mentett rendszer az akkori állapotban van. Most leállítottam a Dropboxot és csak utána engedtem a "mintupdate" frissítését. A gépet újra indítottam és nem jelent meg az ikon probléma, sőt indult a Dropbox rendben. Újra leállítottam és folytattam a frissítést, most már a szép terjedelmes programlistával. Amikor végzett a gépet újraindítottam. Kitakarítottam a szemetet és elindítottam a Dropboxot, tehát nem kellett telepítenem csak elindítottam ugyanis most nem veszett el! Rendben működik, az ikonok rendben vannak és böngészőből indított műveleteket rendben követi a Dropbox mappa és a mappában végzett műveletek megjelennek a böngészőben megnyitva. Semmit nem tudok az okról de maga a
ütötte ki eddig a programot ami a jelek szerint nem történik meg ha a Dropbox nincs betöltve frissítéskor.
A tárolókra azért gyanakodtam mert a szoftverforrást átállítom miután visszateszem a korábbi állapotot. Szükség van rá mert a februárban még rendben működő Energotel mostanra nem tud kilenc programot frissíteni. A Csehek tükörtárolója a "Mirror/karneval" rendben megcsinálja.
Ez nagyon jó, mentem is a mostani állapotot azonnal de azért jó lenne tudni mi baja van a Dropboxszal a Mintupdate-nek.
Köszönöm a segítséget ismételten. Nem tudom mikor jöttem volna rá, hogy eltűnt a gépről a Dropbox ha nem kapom a linkeket!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- Nintendo Switch
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Gitáros topic
- Könyvajánló
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ütötte ki eddig a programot ami a jelek szerint nem történik meg ha a Dropbox nincs betöltve frissítéskor.
Rowon