- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unamuno
csendes tag
válasz
ubyegon2 #5178 üzenetére
Ez érdekes. Tanulva az előző tapasztalatokból az új rutint követve leállítottam a Dropbox betöltődését és utána indítottam a frissítést, hogy rögzítsem mely programokkal nem boldogul az Energotel. Legnagyobb meglepetésemre rendben lefutott a teljes frissítés és persze a leállított Dropbox is üzemképes mint ahogy ez kiderült egy órája.
A frissítési probléma egyértelműen összefügg a Dropboxot érintő problémával. Ha a mintupdate frissítésekor le van állítva a Dropbox akkor a programok frissítése is rendben lefut minden probléma nélkül.
Ezekből az következik szerintem, hogy valamelyik Energoteles programmal lehet gond.
Eddig ha nem változtattam meg az Energotelt akkor hiába indítottam újra a gépet, hiába frissítettem a csomagtárolót, azok a programok továbbra sem települtek amiket első alkalommal sem tudott feltenni de ha átálltam más forrásra -történetesen a Csehekre, akkor viszont rendben felmentek.
Nem fárasztalak tovább ezzel és örülök, hogy nem kártevő okozta a gondokat. Örülök, hogy rendben van végre a gép! Kösz a segítséget! -
Unamuno
csendes tag
válasz
ubyegon2 #5175 üzenetére
Gondoltam kipróbálom. Újra telepítettem a rendszert egy februári teljes mentésről. Ilyenkor szoktam szoktam mindent frissíteni az első indításkor, hiszen a mentett rendszer az akkori állapotban van. Most leállítottam a Dropboxot és csak utána engedtem a "mintupdate" frissítését. A gépet újra indítottam és nem jelent meg az ikon probléma, sőt indult a Dropbox rendben. Újra leállítottam és folytattam a frissítést, most már a szép terjedelmes programlistával. Amikor végzett a gépet újraindítottam. Kitakarítottam a szemetet és elindítottam a Dropboxot, tehát nem kellett telepítenem csak elindítottam ugyanis most nem veszett el! Rendben működik, az ikonok rendben vannak és böngészőből indított műveleteket rendben követi a Dropbox mappa és a mappában végzett műveletek megjelennek a böngészőben megnyitva. Semmit nem tudok az okról de maga a
ütötte ki eddig a programot ami a jelek szerint nem történik meg ha a Dropbox nincs betöltve frissítéskor.
A tárolókra azért gyanakodtam mert a szoftverforrást átállítom miután visszateszem a korábbi állapotot. Szükség van rá mert a februárban még rendben működő Energotel mostanra nem tud kilenc programot frissíteni. A Csehek tükörtárolója a "Mirror/karneval" rendben megcsinálja.
Ez nagyon jó, mentem is a mostani állapotot azonnal de azért jó lenne tudni mi baja van a Dropboxszal a Mintupdate-nek.
Köszönöm a segítséget ismételten. Nem tudom mikor jöttem volna rá, hogy eltűnt a gépről a Dropbox ha nem kapom a linkeket! -
Unamuno
csendes tag
válasz
ubyegon2 #5171 üzenetére
Megoldást hozott a gyors segítség #5171) ubyegon2! Az általad javasolt linken leírtak segítettek mert rávezettek a megoldásra. Olyan választ kaptam a terminálban a linkekben javasolt parancsok lefuttatása során amelyek hatására ellenőriztem, hogy egyáltalán van Dropbox a gépen? Meglepő de kiderült, hogy a frissítés még a beállításfájlokat is letakarította a gépről nem csak a rendben dolgozó programot holott a beállításfájlok rendszerint megmaradnak egy uninstall során is. Ez az egész azért különös mert maga a frissítő program frissítése során került eltüntetésre a Dropbox és nem az azt követő programfrissítések folyamatában. Ennek a Dropbox ügynek azt hiszem érdemes lesz utána nézni és remélem, hogy a frissített frissítő program valami tárolót rúgott ki amivel összefügghet esetleg a korábban telepített Dropbox eltűnése és nem valami nagyobb gond van.
A panel beállításaira még nem néztem rá de ha eredményt hoz a próbálkozás akkor jelentkezem.
Köszönöm a segítséget! -
Unamuno
csendes tag
Üdv! Egy ideje ha újra teszem (sokat kisérletezem és ha rosszul jövök ki belőle visszateszem a komplett elmentett korábbi állapotot) a rendszerem és elindítom a frissítést, az az első, hogy eltűnik a Dropbox ikonja és ez jelenik meg helyette.
Mi lehet ennek az oka? Ez egyedi probléma vagy ismert jelenség? Tudna valaki segíteni?
-Linux Mint 17.3 XFCE-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest