- Google Pixel topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Esetleg még azt lehet megfontolni, hogy a HDD végén hagysz egy kis helyet lefoglalatlanul (partíciókészítés nélkül), max 10-15 gigát. Ez azért jó, mert ha később mégis akarsz SWAP-ot, esetleg a Mint mellett ki akarsz próbálni (telepítve) másik disztribúciót (ki tudja
), akkor az ide elfér. Lehetne persze ilyenkor csökkenteni az adatpartíciót, de egyrészt roppant hosszú folyamat szokott lenni, másrészt ezt talán picit rizikósabbnak mondják. -
Bármikor!Ha valami menet közben nem egyértelmű, inkább kérdezz, persze tudom milyen várni a válaszra, ha már csinálná az ember, mai napig belesétálok én is ebbe a gödörbe!
Végül is így is tanul az ember, ha újra kell kezdeni, mert elszúrt valamit! csak adatok ne vesszenek!Legvidámabb, amikor egy ismeretlen billentyűzetű notebookra telepítek Arch-ot és duplán összevissza van a billentyűzetkiosztás. Én meg persze reboot után be szeretnék jelentkezni! hát az nem sikerült
(azért wines koromban sűrűbben akartam előszedni a kalapácsot a ládából)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel topik
- Arc Raiders
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Whisky topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), akkor az ide elfér. Lehetne persze ilyenkor csökkenteni az adatpartíciót, de egyrészt roppant hosszú folyamat szokott lenni, másrészt ezt talán picit rizikósabbnak mondják.
Bármikor!
Végül is így is tanul az ember, ha újra kell kezdeni, mert elszúrt valamit! csak adatok ne vesszenek!
(azért wines koromban sűrűbben akartam előszedni a kalapácsot a ládából)
Rowon