Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
"Ezt már sokan így csinálják most is, felraknak egy stabil Debiant, ami kell új csomag, azt pedig behúzzák flatpakből. Mindenki jól jár így. Ha új rendszercsomag kell, akkor Fedora, Arch, OpenSUSE, stb. származékokra kell ránézni, a Debian alapúak többnyire LTS rendszerek." - Megmondom őszintén, nálam az Arch legalább 3x eltört. Valszeg pebkac, nem szégyellem vállalni, hogy hibáztam, de a fenének van kedve foglalkozni vele. Egy darabja az Ubyegon által említett Home user kategóriába tartozom. Nem állítgatok semmit, ha hiba van, újrarakom a Linuxot. Kicsit bugyuta hozzáállás, tudom

#16145 Rowon - Szerintem a Linux annyira más, hogy értelmetlen a 11-hez hasonlítani. Szerintem több értelme van őket egymáshoz hasonlítani!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Házimozi belépő szinten
- Háztartási gépek
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Milyen széket vegyek?
- Gumi és felni topik
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest