Hirdetés
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Előző gépemben 2 wifi adapter volt. Egyik csak Windows alatt működött (Realtek), a másik csak Linux alatt. Lecseréltem őket egy Intel chipes PCIe adapterre, onnantól nem volt gond. Most egy laptop van, gyárilag Realtek chipes, Linux alatt nem működött semmilyen trükkel. Több fellelhető USB-s adaptert kipróbáltam, végül itt is az lett a megoldás, ahogy lejárt a garancia, kicseréltem a wifi modult egy Intel chipesre. Azóta problémamentes.
Szóval ki lehet fogni olyat ami működik, meg olyat is ami csak kínlódás. Kinek mihez van türelme...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Tekken 7 Playstation 4
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon