Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Előző gépemben 2 wifi adapter volt. Egyik csak Windows alatt működött (Realtek), a másik csak Linux alatt. Lecseréltem őket egy Intel chipes PCIe adapterre, onnantól nem volt gond. Most egy laptop van, gyárilag Realtek chipes, Linux alatt nem működött semmilyen trükkel. Több fellelhető USB-s adaptert kipróbáltam, végül itt is az lett a megoldás, ahogy lejárt a garancia, kicseréltem a wifi modult egy Intel chipesre. Azóta problémamentes.
Szóval ki lehet fogni olyat ami működik, meg olyat is ami csak kínlódás. Kinek mihez van türelme...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Rowon