Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
Jó reggelt!
Tegnap volt egy NVidia driver frissítés 510-esre (470-ről) az update manager-en keresztül, nem sipákolt semmi semmit, aztán ma reggel csak 640x480-ban működik, és az istennek nem bírok ráerőszakolni se másik felbontást, se egy NV drivert. (GTX960-as kártya, driver-ben támogatott)
dmesg-ben "NVRM API mismatch", kernel module eltérésre panaszkodik.
Ezt értem, csak mi okozta ezt, és hogy tudom rendbeszedni?
Visszaváltottam Nouveau driver-re, reboot, legyalultam az összes NV drivert ("sudo apt purge nvidia* && sudo apt purge libnvidia*"), reboot, de innentől bármelyik drivert - akár 470-et, akár 510-et - telepítem, mindig a fenti hiba a vége.
Már itt woodoo-zom két órája, eredménytelenül, a szemem kifolyik ettől a retro felbontástól.
Van valami tuti tipp? 
Ha jól gondolom, az NV kernel modult kellene eltüntetni, mert az egész azon bukik el, vagy valahogy upgrade-elni, mit tudom én, csak működjön.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Van valami tuti tipp? 
Rowon