-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#20749568 #13279 üzenetére
Mert az itt kell.
Ezt értem. De amúgy hogyan szűrik ki, ha egy rendszergizda síkidióta? Vagy fasza a papírja és jöhet....ja előtte persze szűri a HR-es, aki hasonlóan semmiféle szakmai kompetenciával nem bír. Persze ilyesmiről már anno beszéltünk. Ezért ül a legtöbb pozícióban idióta, mert felette is olyan áll, persze hogy felvesznek még több idiótát, hiszen ki ül le vele valódi beszélgetésre? Az OK, hogy a HR-es vagy a portás végez egy előszűrést.
Dehogynem kell. Ha a szakmájában akar dolgozni akkor tanulja meg a nyelvet. Nem egy nagy elvárás.
Ez egyébként jogos elvárás, de én csak meghajtó beszerelő akarok lenni, ehhez nem kell középfokú. Én is simán megértetném 30 kínaival, hogy mit kell csinálni.
Ja persze pékségbe mehet az analfabéta, valamit majd csak kever a tésztába!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest