- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megérkezett a Motorola Moto Tag
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #13122 üzenetére
Spectacle tényleg bloat a Mint-es screenshot apphoz képest, sajna nekem elég sűrűn kell a területkijelölös shot funkció saját részre meg melóhoz is, ha a webshopba nem beilleszthető egy eszköz képe a fellelhető formátumban. De ugye amiket csinálok, az is bloat néha, de ez ilyen meló. Kapacitálgatnak időnként a 3D modellezéssel, de piszok lusta vagyok megtanulni sajna.
Ha valami nagyon felbosszant, csak akkor vagyok képes totál új dolgot tanulni, anno szerencsére a Win nagyon felbosszantott!Mennyire nem bánom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Update 08.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest