- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Frawly #10838 üzenetére
Engem a helyedben már csak azért is érdekelne, hogy miért nem látja a Windows.
Nem mondom, hogy nem erdekel, csak mar tobb vele az eltoltott ido - nektek is -, mint amit az egesz megert
Annyi lett volna csak a tervem, hogy wint at szerettem volna rakni az ominozus 120as SSD-re, amig a Linuxot meg a 240es SSD-re, hiszen ez lett volna a fo rendszerem, de igy ez nem megy, nem bajes tenyleg senkit sem szeretnek bosszantani, hiszen en kertem a segitseget, de vannak dolgok amiken mar napok ota tulvagyok, az elso postomban le is irtam es csak azert tunik ugy, hogy ignoralom, pedig nem
májkimiki neked is koszonom szepen az otletet, de ez mar ezen is napok ota tulvagyok
unallocated lett a particio az SSDn de igy sem lett javulascsixy igy neked is koszonom szepen, de mar ezen is tulvagyok, az elso postomban le is irtam
Gparteddel MBRhez msdos - pont ezt tettem, ugy hagytam particionalatlanul es semmi....Engem nem az bosszantott, hogy a telepitett windows nem latja a lemezt, hanem az, hogy nem tudtam ra telepiteni egyet, meg akkor sem ha csak az ominozus ssd es telepito pen volt a gepben (nem csak egy gepen probalva)
Az mar csak hab volt a tortan, hogy a telepitett windowsok sem lattak, mint eszkozt vagy mindt driveot (nem hasznalni akartam, nem irni ra, vagy olvasni rola)Frawly: Egeszen beztos, hogy user error, tudom en, valamit elcsesztem, felrenyomtam, akarmi
nem tudom, nem emlekszem, hiszen disztrokat probalgattam az ssdn
De az, hogy mint eszkoz sem latszik, na az mar csak azert is erdekelne, hogy mi a jofenetol nem
Itt egy kerdes: ha akarmire is formazok, nem formazok, barmit csinalok egy lemezzel, az mi a fentol nem latszik a windowsban mint drive? hat nehogyma a nyuszi .....hat hiszen fizikailag benne van, az egy dolog hogy maga az oprendszer nem tud vele mit kezdeni, az oks....na de hogy ott se legyen....
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fogyjunk le!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 17 - alap
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest