Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A kamera nem lesz karcsú a Honor Magic8 Pro Air esetében
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
No igen, kezd homalyossa valni a vilag, amit eddig vilagosnak lattam
Minel tobbet beszelunk rola, annal inkabb....
Persze az elozo postodat megertettem, valamelyest ici pici ralatasom is volt az UNIX rendszerekre, de meg abbol az idobol amikor meg RS222-es nagygepen dolgoztunk a szuvben, aminek terminalja sem volt, csak jopar (5-6 talan) jottek az IBM 4361-ek, aminek mar sajat terminalja volt es mikroprogramos processzoraA lenyege csupan az volt a kerdesemnek, hogy van-e lehetoseg adminnal belepni, de igy olvasva ez igazan fel sem merult senkiben sem....nekem egyelore mellbevago
de mondom, csak azert, mert nehany kattintas tavolsagra vagyok attol, hogy akar egy szovegfilet megszerkesszek, amit epp a konfiguracio miatt szuksegesA tobbit ertem, a tanulast, a felhasznalonak a minositeset ill megfogalmazasat is - de mondom, egyelore ezzel nem ertek egyet
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Filmvilág
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 7 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Minel tobbet beszelunk rola, annal inkabb....
Rowon