- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vannak kivételek, természetesen. De nekem is rengeteg a tanár ismerősöm, és elmondták, hogy igen, azok a leghangosabbak, akiknek problémája van pl. az értékelési rendszerrel. Mert ott, ugye, hamar kiderül, hogy mennyire 0 a tanár. A heti 22 óra mindenképpen nevetséges, főleg, hogy van tanítási szünet is.
Mindenki tudja, hogy rengeteg a rossz tanár. Természetesen az ismerősöd kivétel (irónia nélkül).Rengeteg a jó tanár is, őket meg segíteni kell. Sajnos, ha tippelnem kellene, azt mondanám, hogy talán a fele jó tanár.
A többihez nem szeretnék hozzászólni, mert az már erősen politika, és azt nagyon nem akarom, kerülöm, mint macska a forró kását.
-
Apollyon
Korrektor
Egyetértek. Azért nem minden tanár gáz. Mondjuk már 10+ éve elhagytam a középsulit, de az megvan hogy nálunk kb az összes tanár jó fej volt. 2005-ben együtt tüntettünk a fővárosi közgyűlésen az iskolánk (és más iskolák) bezárása ellen, még a tévében is benne voltunk
De sajnos nem jött össze, ez van. Az érettségi előtti osztálykirándulásra meg még plusz tanárokat is vittünk, mert annyira jóban voltunk velük. Köztük az infótanárral persze
A szakmai hozzáértésükkel meg nem volt probléma. Illetve most is vannak tanár ismerőseim, még onnan a suliból is, meg máshonnan is. Szóval a sztereotíp ostoba általánosításokat szerintem is mellőzzük.
Amúgy szabad tudni legalább körülbelül mi az a társadalmilag nem elfogadott munka? Csak a hóhérokra tudok gondolni
-
Ja, puhányok vagyunk, értem!
Hogy tovább tart beérni, az csak azért van, mert a biciglin nem muszáj kuplungolni, pedig van rajta több sebesség fokozat is, mikor én bicigliztem hivatásszerűen, akkor még nem volt, most meg kontra nincs.
Nekem az ördögháromszögből Zugló túlfelére nem lenne több idő.
-
bambano
titán
nekem nem jönnek be az ilyen amcsi izomautók. mint a zsiráf: szép-szép, de otthonra nem kéne.
mondjuk egy hétvégére elvinném letesztelni, de tartós használatra kizárt.automatához: azok a motorok, amikkel érdemes foglalkozni, már nem viselik el a kéziváltót... 1000nm-nél félreváltasz vagy félrekuplungolsz és szétszakad az egész a fenébe...
(#6768) vargalex: sose értettem, mit esznek az emberek a dízelen... traktorba jó, de autóba... az átlagautósnak a dízel túl drága szerintem.
-
F34R
nagyúr
Static-dev-ben meg a bill. es eger sem indul el ha ugy akarod
jartam igy.
(#6689) Jim Tonic
Nalam fent sincs a linux-firmware. Az amit tud az mind kernelbol van betoltve.
(#6695) Jim Tonic
egy generic hid meghajto van a kernel firmware-k kozott, azok ismertek tobb eve, alap hogy semmi dzsunga pendriveot, egeret es bill-t nem veszunk, fokent hogy mar az egeret is utalom hasznalni fokepp.
De tenlyeg, hogy ertelmezed te a valtozast? mondj egy konkret peldat ra.(#6696) tvamos
Killer Penrdive az mar akkor is ha aram alatt van, igaz nem a rednszered kurja szet hanem a geped hardware-t.
-
bambano
titán
nem tudom, miért van olyan érzésed. ez egy nem túl rég nulláról telepített jessie, nem túl rég frissítve aktuálisra. annál is inkább nem tudom, mivel ha régi lenne a debianom, nem lenne benne pulseaudio.
(#6650) F34R "Mivel jatszol le?": a böngészős tecsős videók szaggattak annyira, hogy teljesen nézhetetlenné váltak. az mplayer, amivel a filmeket nézem, teljesen jó volt, a vlc is.
"Nem azert szaggat, hanem azert mert jonehany program nem erzekeli rendesen": úgy láttam, hogy azért szaggat, mert nem ugyanolyan bitsebességgel tolja a hangot, mint a forrás. a bolond 44.1KHz-en hajtotta a hangkártyát, a forrásból meg 48KHz-es hangot kapott. a hang késett a képhez képest, és ezt úgy próbálta szinkronizálni, hogy újraadta a képet.
(#6648) Jim Tonic: "csináltam" jobbat, pulseaudió le, alsa fel.
szkájpolni nem szoktam pc-n. ha nagyon muszáj, akkor tableten. mostanában voipra szoktam rá, nekem az is megfelel.
-
bambano
titán
a unixok között ezer éve van network transzparens grafikus felület. a vaxok és a pc között is.
ami egyébként annyira nem érdekel senkit, hogy az ms lenyúlta az ötletet, azóta folyamatosan fejleszti és minden rendesebb windows kiadásban benne van. miért van egyre újabb és újabb verzió a windowsokban, ha senkit nem érdekel? miért csinálnak külön terméket a hozzávaló szerverből? -
Annak tényleg nem örülök, hogy így alakult, ez tény s ha nem olvastátok, mennyit vitáztam vele több topikon is épp a Debianról...Jó, hogy én mondtam először neked, hogy jó politikus lennél, azóta mindig ezzel dobálózol!
Egyébként ln Raynesnál az arcserkedés vonalat láttam, hogy azért mennyire odavan, cikiztem is a 2 hetes Archoskodását, azt nem gondoltam, hogy a Debiannal van személyes rossz tapasztalata. Végül is mindegy, mert senki nem tudta leállítani ebben a ténykedésében, még a modik figyelmeztetése sem! N0zer0 nicken nem volt vele semmi gond amúgy.
Azon gondolkodom, nem kéne nekem megsértődnöm ezen a Mr.Politikus megszólításon!?
A TG transzform már beérett nálam és ennek megfelelően próbálom elsimítani az ellentéteket néha, de néha azok antagonisztikusnak bizonyulnak.
Ez van, szerintem akit kiebrudaltak innen, azt már nem illik rugdalni, mert nem tud hozzászólni! Ti még rugózzatok csak ezen sokáig, meg figyeljétek milyen néven jön vissza, akár a szundybencét!
(#6507) T_chris
Tényleg nincs jobb dolgod? -
Apollyon
Korrektor
Viszont a korlátozást senki nem csinálja meg, otthoni userek legalábbis biztos nem.
Így minden parancs elé odaírni a sudo-t tényleg nagy önszívatás.De ez mindegy is, abból indultunk ki, hogy ha a user a saját accountját használja a programok futtatásához, akkor a gksu helyett a gksudo-t kell használnia.
-
Apollyon
Korrektor
Úgy tudom hogy a sudo ≠ a root-tal, főleg ha bekorlátozzuk a user sudo-ját.* Akkor ő nem fog tudni mident megtenni, ellenben a root igen. Bár nem tudom, hogy a graphical sudo-nál és root-nál is így van-e, még nem próbáltam.
*Olyat még sosem láttam itt a fórumon hogy ezt bárki is megtette volna.
-
Raynes
tag
Hát, ez elég béna egy film lehet, a képernyőkép is árulkodik a színvonalról, nem csak a gyenge imdb-pontszám. Az még hagyján, hogy cat-os kimenetet tett be mindjárt belejelentkezés után, de mindjárt ilyen nagyon komoly robi usb-s autorun.inf-fájlt. Ebből aztán sokat fog megtudni.
-
Raynes
tag
Ja, az lehet, hogy valamelyik Win Pisti nyomott fel, akkor arra is lenne egy másik tippem, hogy kicsoda, mert emlékszem, hogy külön írta, hogy a Wint ne bántsam, mert érzékeny rá a kis zuzája, csak akkor nem tudom, hogy mit keres a csóka a linuxos topikokban, ráadásul nem is kérdezett, hanem mindjárt megszakértett dolgokat windowsos partvonalról. Akkor bizony pláne feleslegesen áskálódott, mert a Windows tényleg egy szar, és ha előjön majd egy linuxos témánál (pl. fájlrendszer, memória- vagy hálózatkezelés, stb. kapcsán egy konkrét problémánál), akkor újra és újra le fogom írni, ismétlés a tudás gyámja. Szar és kész, ez nem hangulatkeltés, hanem tény. Nem kell magyarázni miért, aki használt már huzamosabb ideig Linuxot, és tényleg megismerte az előnyeit, az tudja nagyon jól miért, aki meg nem, úgyse fogja belátni. Bár néha a windowsosok is belátják ezt a tényt, de akkor sem mernek Linuxra váltani, ami nagyon sajnálatos, ők legtöbbször félreinformálások és nem megfelelő disztróval próbálkozás áldozatai. Tényleg nagyon kevés lenne ma már az a felhasználó, akit a Linux nem tudna desktopon rendesen kiszolgálni, a többiek csak CAD-ező/photosholók/hardcoregamer kategória. A szerver, speciális hardver, telefon, stb. más tészta, ott egyébként is uralkodik a pingvinix.
-
Raynes
tag
Leírhatnád, hogy miről volt szó, mert annyi helyen szólok hozzá, hogy gyakran én sem tudom, hogy egy adott hozzászólás hol van, meg hová mit írtam. Nem véletlenül írtam már azt is, hogy be kéne fejezni ezt a minden szarnak új topikot nyitunk rendszert. Pöcsvakaros Linux, meg RetikülszellőztetiX disztrónak is saját topikja van, 1-10 hozzászólással, csak tudnám miért külön. Nagyon ritka, ha egy disztrónak van olyan elterjedt problémája, ami csak rá jellemző.
Bőven elég lenne csak egy kezdő és egy haladó topik. OFF topikot is írtam múltkor, de nem kell az sem, mert nagyon kevés nem szakmai hozzászólás van úgy is, az a kevés mehetne a szakmai topikba is. Esetleg, ha valaki annyira szakbarbár, akkor az azonos alapú disztróknak egy topik, azaz egy a Debian, Ubuntu, Mint, Peppermint, Cruchbang++, stb.-nek, egy az Arch, Antergos, Manjarónak (amibe mehetne a Chakra is nyugodtan, hiába vált le), aztán megint egy a Red Hat, Fedora, CentOS, stb. ágnak, és így tovább, de ezt a rendszert sem látom indokoltnak, mert annyi hozzászólás nincs, ami ne férne el 2 fő linuxos topikban. A Linux elterjedtsége desktop fronton nagyon alacsony, és a linuxos hozzászólások aránya az összfórumos méretekhez képest még annál is sokkal alacsonyabb, nem indokol nagyon differenciálást. Windowsnál megéri külön topikot nyitni a főverzióknak, több tízezer hozzászólás termelődik topikonként.
-
Penty
aktív tag
Bár nem ismerem a sundybencés munkásságát, de gondolom akkor is a stílusa miatt vághatták ki.
Az a baj, hogy mikor az ember nekiáll és elkezd teljesen ártatlanul válaszolni egy hozzászólásra, nem lehet tudni, hogy az illető százas-e, vagy sem. Nem tudni, hogy normálisan reagál-e és megköszöni a felvilágosítást, vagy átmegy kőparasztba, mint délelőtt a tag. Ilyenkor aztán gondolkodom, hogy hogyan is reagáljak: Maradjak higgadt és próbáljak meg higgadtan válaszolni, vagy vegyem fel én is a subát meg a dorongot és menjek át parasztba. Ismertebb figuráknál ez nem probléma, mert tudjuk, hogy az illető milyen, de egy ismeretlen nicknél előjön az, ami délelőtt történt.
-
Rimuru
veterán
-
No, ez hasznos infó! Linus meg fennakadt azon hogy a relatime-ot senki sem ismeri, holott az a legjobb.
Miért nem ezzel kezdted? Így már megtaláltam a Debian wikiben is:
Add the "noatime" (or "relatime") mount option in /etc/fstab, to disable (or significantly reduce) disk writes whenever a file is read. Please note that since Linux kernel 2.6.30, "relatime" is the default.
Az már csak hab a tortán, hogy ez is ott van:
This improves filesystem read performance for both SSDs and HDDs.
(csak mert kérdezted, hogy mit csinál a noatime opció, ha nem kíméli az SSD-t!)
legyen 1:1, tekintve, hogy én csak műkedvelő vagyok!
Akkor most mennyire akadna ki a Linus, ha megtudná, hogy ma is 9 év elteltével szinte mindenki noatime- ot használ.
(#6244) Raynes A legtöbb pont igaz!
Főleg az, hogy 2 hete nagy Archod van!
-
Arch telepítéskor amikor lefuttatod az fstab generáló scriptet, az sem ad meg atime opciót.
Nem saját infó volt. Többen említették így! Én elhittem nekik.
És ezt mondom neked egy ideje: semmilyen opció nincs megadva = kernel default ami nem más, mint relatime.
Valóban mondtad már, de melyik kernel változat óta van ez így
, mert amikor még szinte csak HDD-k voltak, ez az opció nem volt ennyire felkapott. Meg valamennyire a kernel tartalma is változik, nem csak a számozása.
Na most akkor hogy van az, hogy szerinted minden disztró alapból noatime-ot használ, és úgy kell neked olyat keresni amin alapból relatime van? politikusi trükk ez is
Amikor ezt írtam, akkor még nem volt elég infóm, most már több van! lásd 2. sor
(#6266) Vladi noatime, köszi!
(#6267) spammer Tiszta, nem is rövid az a dokumentáció, én célzottan kerestem, mert már tudtam a kulcsszót.
Nem volt nagy teljesítmény.
Ez a hajam kihullik dolog kezd érdekelni, nem kéne állandóan nullással nyírnom a buksimat! -
Érdekesen látod, de legalább hajtogatod, mint a pereces!
Mivel mindegyiknél veszítesz valamit.
Ha nem használok Mutt és hasonló programokat, márpedig az ember tudja miket használ, akkor nem veszítek a noatime opcióval. Elég egyszerűen próbáltam megfogalmazni. (sikerült?)
Archwiki Fstab magyarul is megvan, köszi.
-
A legjobb kompromisszum ezen opció használata lehet, mert a Mutt és a hozzá hasonló programok működni fognak, de bizonyos mértékben a teljesítmény is megnő, hiszen az állományaink elérési ideje csak módosításkor változik.
én ezt linkeltemHa valamire azt írják, hogy a legjobb kompromisszum, az szerinted a legjobb megoldást jelenti?
A kompromisszum szó jelentése: engedményekkel járó megegyezés.Én kezdelek nem érteni!
Tudod egyáltalán mi a különbség ezek között?
Sejtésem van azért, de le is van írva egyértelműen, próbáld most pontosabban elolvasni!
-
-
Raynes
tag
Akkor gyurmafigura is különleges, azért nem hord rucit, mert nem akarja felvenni azt, amit más is. Most már minden világos. Plusz a divatlinuxos fogalmát is úgy lehet meghatározni, hogy az xy-nt használók, plusz gyurmafigura. Nyugodj bele, hogy te már csak ilyen systemd-s divatgyurma maradsz, míg porrá nem száradsz. Meg én is, mert minden Archon systemd van már alapból. Talán csak a Gentoo meg az LFS menekül meg.
Mondjuk Gentoo elé ilyen ECDL Mancikákat lenne poén ültetni. Ott nézne, hogy mondjuk hogyan lehet Wordöt indítani, és szépen megmutatni neki türelmesen, hogy Wine a gitről lefetchel, make, esetleg egy kis configure, és ha szerencséje van, és a kódnak nem lesz libfüggősége, akkor 6 óra múlva már neki is kezdhet az MS Office telepítésének, de addig is aknakeresőzhet, jajj nem, azt is fordítani kell, csak ahhoz meg kell várni, míg a kernel, meg egy WM/DE lefordul egyáltalán
Egyébként én fontolgattam a Gentoot is, nehogy már ilyen gyp-seknek szánt Arch legyen fent, de annyi időm nincs, hogy forráskódból fordítgatásokkal és from the scratch legózásokkal szopassam magam.
-
F34R
nagyúr
Szerinted milyen nehez lett volna a debian-nak megtartani a SysV Init-et vagy Ubuntunak az upstartot? semennyire, csak egyszerubb ha mas fejleszti nem pedig nekik kell vele foglalkozni, ok csak integralnak.
Ergo ha mar mindenki azt hasznal akkor hasznaljunk mi is.Eleg nagy hiba.
-
F34R
nagyúr
Itt senki sem a kulonlegessegrol beszel, nem ezt kellene kiragadnod. Hidd el sokmindenki gondolja azt hogy a linuxot megeroszakoljak es akarmennyire is nem sikerul nekik, a megrogzott uj dolgaik utan mennek.
Leirtam mar parszor hogy miert hasznalom azt a rendszert amit. Nem csak a systemd miatt, mert udevet sem hasznalok, nem csak a rolling frissitesi mechanizmusrol, mert van amibol git verziot hasznalok, hanem azokrol a lehetosegekrol amit mas rendszer nem ad meg. Initramfs nelkul mar nem is nagyon latsz distrot.Pl a debian-ban miert van rsyslogd alapbol elinditva mikor ott van a journald? vagy peldual miert indit el olyan szolgaltatasokat amiket en speciel nem akarok. Pl egy KDE futtatasahoz teljesen mas kornyezet kell mint egy sima ablakos megjelenitonel, de ha en nem akarom akkor ne defaultra tegye mar.
A postod masodik felet meg nem ertem, lehet jobb is.
(#6142) spammer
Neha jo is mert legalabb nem ulok a gep elott es tudok mast csinalni kozben.
Abbol a szempontbol jo hogy akiknek rossz a mirror elerese, pl esetemben is akkor gitrol sokkal hamarabb leszalad a package. ELMELETBEN, ugyanis nalam nagyon gyatra lett az utobbi idoben a fetch.
Az egesz package managment-et pedig erre kihegyezni nagy hiba volt. A masik dolog git-en nem nagyon van lehetoseg arra hogy oda vissza ugralj a verzioszamokkal. -
Apollyon
Korrektor
Azért valljuk be, hogy erre vajmi kevés az esély. Ha ilyesmi történne akkor ott már nem az adattárolók miatt fáj az ember feje.
(#6112) ubyegon2: Ez az idézet úgy keletkezhetett hogy nagyobb számú pórul járt ügyfelek egyetlen darab flash drive-on tárolták a nekik fontos dolgokat, sehol máshol.
-
Syl
nagyúr
Igazad van, pontosítanék.
Mivel a munkám Windowshoz köt és nagyrészt itthonról dolgozom, bosszant hogy ezért Win-t kell tartanom a gépen - jó lenne tőle megszabadulni. Ám kétlem, hogy az Adobe átírná a számomra létszükséges triót (Indesign, Illustrator, Photoshop) Linuxra. Ha innen nézzük, valóban jól jönne a nagyobb piaci részesedés.
Ám ha arra gondolok, hogy ezzel megjelenne a fosbúk generáció, akiknek minden azonnal kell, akik nemhogy gugliban nem tudnak keresni, de még itt a fórumon sem képesek 1-2 posztot visszaolvasni... -
Minden felhasználónak azt javasoljuk, hogy fényképeiket, szakdolgozatukat és egyéb értékes adataikat ne kizárólag egy FLASH típusú adathordozón tárolják, hanem minden esetben készítsenek biztonsági másolatot, például egy külső merevlemezre is.
forrás - ez a forrás lehet maga a megoldás is
-
-
Apollyon
Korrektor
Jó, lehet hogy túloztam
Mondjuk attól hogy valaki nem tud ide regisztrálni, még mindig eléri az itt megtalálható információkat, max. nem rombolja a közösséget. Aki meg építené, azt úgyis beengedik(#5445) bambano: Ha arra gondolok amire te, natívan nem támogatja, most nem tudok rákeresni, de TB kiegészítő esetleg?
Eddig csak áucslokkban használtam ezt évekkel ezelőtt, és csak addig működik ugye amíg a fogadó fél el nem olvasta a mailt.
-
bambano
titán
én meg egyet se, és nincs is rajta a listámon. trónok harca dettó.
egy csomó sorozat volt mostanában, amit menőnek tartottak, én meg vagy el se kezdtem, vagy nagyon hamar kasza. pl. breaking badból nagy kínlódva a tisztesség kedvéért lenyomtam az első évadot, azután villámgyorsan kuka. -
Rimuru
veterán
Pl csomagkezeles, mint lathattad.
Amugy kellett mar wget is, kulon ssh alkalmazas se kell, csinaltam mar korabban scriptet is, process kezeles, linuxos infok kiiratasa, kissebb idozitett cucc (sleep && ).
ubyegon2: Max hozzavalokat rendelnek, amugy megcsinalom magamnak.
Az egyik legdurvabb muvunk ez, mi pizzatortanak hivjuk.
-
Arra gondolsz, hogy a pizzát is terminalon rendeli colomb2 ft:
Mert az nem lehet kényelmes?(#5374) colomb2
Ez a zárt bootloader miben akadályoz téged?
Lehet, hogy marhaságot írok, de a Defy is elég zárt bl-es, mégis mindenféléket lehet rá tenni, vagy a custom rom az más kategória?
Épp minap volt erről szó, hogy Kalival majd akár ilyet is csinálok, mármint, hogy valami disztrót teszek fel. Ha nem lehet, világosíts fel még azelőtt, hogy belevágok! -
Rimuru
veterán
Nem csak az alap (linuxos) utils hianya miatt mondom, hanem az egesz rendszerre gondoltam. Az inkabb csak pozitivum lenne ha mondjuk alapbol felkerult volna egy busybox, de vannak egyeb hianyossagai is amik zavarobbak. Amugy neha (itt is) kenyelmes(ebb) megcsinalni valamit terminalban.
Ubuntu phone nem szimpatikus. -
-
Rimuru
veterán
e10s-en kivul nem tudok semmi jot mondani, max a fejlesztoeszkozok meg amiket moge raknak (de innen csak a "marketing" reszt tudom, nem vagyok otthon webfejlesztesben). Mobil platform kb halott otlet volt, bongeszot folyamatosan butitjak (chromeositjak) a "felhasznalok erdekeben", a hasznos dolgokat kiveszik es helyette ertelmetlen dolgokat raknak bele... (remelem nem lett tul rovid
)
-
Rimuru
veterán
Nem lenne rossz, bar mar nem azt hasznalom.
Anno a tabletes KDE megoldas it tetszett, sot magaval a KDE-vel sose volt gondom.
Bizok benne hogy megy valamire ez a project. Amugy jelenleg egy Jollara vagynek, ujabb kiadasban, 2 eves telefonrol nem valtanek egy masik 2 evesre.
-
N0zer0
senior tag
Na, mert a phálszaaaadiou is olyan jó, hogy kell belőle védiou is
Fun story: könyvtárba nyomatom a laptopozást, a netezést egyelőre innen tudom csak megoldani. Frissít a Kubuntu, ezért addig KDE-s KPatience-es kártyajátékokat toltam. Erre nem egészen 10 perce jön egy idősebb fószer, és gyorsan, segítőkészen megállapítja, hogy ez a játék már a vindóz tízben nem lesz benne
Nem mondtam neki semmit, szegényke azt hitte, hogy vindózeres pasziánszt nyomatok, erre mondják, hogy nem tévedett nagyot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Sorozatok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged