- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
0xmilan #11852 üzenetére
Köszi! Én sem gondoltam amúgy hamisításra, tekintve, miből élnek. A privacymmal se sokat tudnak kezdeni, mert nem egy globálisan mindent átszövő rendszer, mint a googli, az elől meg nincs hová bújni.
Jó alternatíva ez is, ha a fényestekintetűek elfoglalnák a googli HQ-t. -
válasz
0xmilan #11845 üzenetére
Ez tényleg gyorsabb amúgy vagy olyan pszichés dolog ez, mert ugye a pár ms különbség....jó nehéz ez a szömünkkel észlelni.
Mit írsz be másodlagos címnek, 1001-et? Használod az oldalukon javasolt IPv6-os bejegyzést is vagy le van tiltva? Ha nincs tiltva, nem okozott még gondot?A még privacybb dolgot nem kérdezem, mert hát ők ezt írják, akkor ja.
A Digi pár hónapja történt DNS behalása óta használok google DNS, persze azóta deka privacym sincs.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
0xmilan #11351 üzenetére
Ez jónak tűnik, csak drága.) Meg van egy enyhe alma mek beütése.
(#11352) bambano: Szabad tudni, pontosan mit használtál?
(#11353) F34R: Nem jó, pepecselős, és ormótlan.
Spammer linkelt még 1-2 éve itt valami portable cuccot, az jobban megvolt csinálva.
Egyébként azért bírom ezeket a cuccokat, mert kicsik, és hatékonyak (kinek mi). Nekem sokat kell pofáznom text alapon (email, chat alkalmazások), és jobb preferálnék egy ilyet, mint egy nyomorult okostelefont. Az érintőkijelzőt utálom, sosem fogom megszokni, egy jó billentyűzet fényévekkel felülmúlja a táccson való typing speedet. De még egy rossz billzet is. (Arról nem beszélve, hogy a droid – mint egyetlen rendszer számomra ami szóba jöhet okostelón – nyűg egy faxa x86 alapú cucchoz képest.)
Van desktopom is ami elég erős (még egy gentoo is likeolná
), viszont az csak pakssal működik, de a kis mütyi kütyük elketyegnek egy felpróbált műszálas pulcsival is.
-
válasz
0xmilan #11084 üzenetére
Tegyél fel egy olyan firefoxot, amit ebben az évtizedben adtak ki.
Debianra Quantum nem való, teljesen jó a saját ESR-je, persze nem az, ami az Alfa holdbázison üzemelő Debianban van default.
Még az oldoldstable-ba is ez a verzió van: 52.6.0esr-1~deb7u1
Ilyen ez, ha valaki home userként akarja használni a gépét.
-
BoB
veterán
válasz
0xmilan #10986 üzenetére
Nyáron a NIST (National Institute of Standards and Technology) megváltoztatta a jelszavakra vonatkozó ajánlásokat. [link]
Röviden: speciális mindenféle karakteres, komplex jelszó helyett (amit a felhasználó úgyis elfelejt), használj egyszerű, de hosszú jelszavakat (gyak. mondatokat).
-
sh4d0w
félisten
válasz
0xmilan #10304 üzenetére
Köszi. Mostanra oda sikerült redukálni a problémát, hogy mobilnettel többnyire bejön az oldal, meg működik is (néha meg-megszakad, gondolom a mobilnet tulajdonságai miatt). Szóval úgy néz ki, hogy a vezetékes ISP zárja le a kapcsolatot (viccesnek tűnik annak fényében, hogy két másik nagy oldalt meg elérek). Ha lesz kedvem, rápróbálok vmi free vpn-t, csak hogy lássam, úgy megy-e. Ami viszont még mindig kicsit furcsa, hogy lokálisan a Google DNS szerverei vannak beállítva és úgy sem megy.
-
sh4d0w
félisten
-
törölt tag
válasz
0xmilan #10267 üzenetére
Ráadásul nálam nem is a playben frissült egy időben, hanem a facebook app manager frissítette. Simán jóváhagyhatatlan, követhetetlen módon.
Kerekedett is a szemem amikor megláttam. Le is tiltottam rögtön ezt az app managert. Múlt héten újraraktam a telefont, azóta még nem láttam felbukkanni, de mivel gagyi netem van lehet wifire vár a.letöltéssel.... -
Smiley
addikt
válasz
0xmilan #10033 üzenetére
Szoval te lotted le a t-systems.hu-t?
-
bambano
titán
válasz
0xmilan #10008 üzenetére
terjed az a mánia, hogy alapvető, egyszerű (gyakran rendszer) scripteket is pythonban írnak, mert halálos kínzásnak veszi, ha nem objektumorientáltan programoz.
én meg sikítok, hogy gyakorlatilag bármit kellene felrakni debianra, azonnal húzza maga alá a perlt vagy a pythont.
-
válasz
0xmilan #10003 üzenetére
Lehetetlen a dolog, egy lap feltöltésekor is akár 3-4 weboldalról kell összeszednem a paramétereket és ugye nincs egyetlen weblap, PC-s webshopban megjelenő termékekről van szó.
Igazából mindenki az egyik rossz irányú választ bontja tovább. Nekem eszembe nem jutott programot irni, csak az egér kiváltására szerettem volna 5leteket.
Azért köszi a javallatokat.
(#10002) tvamos Ezt ugye nem komolyan írtad? Majd ha itt is skandis átlagfizuk lesznek!
-
válasz
0xmilan #9915 üzenetére
Köszi, kipróbálom ezt is, de most ez hirtelen kellett, mert lemaradt egy olyan félig melószerű dologról. Eddig csak képeket tallóztam, de most három képet kellett berakni thumbmailnek vagy kezdőképnek egy rövid íráshoz, igazából mindkettőhöz elég noob vagyok, Köszi, hogy felajánlod a segítséged, de nekem kell megküzdenem vele, mert lesz még ilyen bőven, azokra talán már lesz időm kicsit több is.
Valami ilyesmit kellene csinálnom, de még jobb lenne, ha egybemontírozódna. Ugyanígy nem egyformák az alanyok, így nagyítgatni is kéne, most találtam online merge valamit, az is jó arra, ha csak össze akarom rakni őket......
Valami online photoshopot is láttam, abban egyszerű lenne, azt mondod?
-
sh4d0w
félisten
válasz
0xmilan #9778 üzenetére
gnome-terminalban jo hosszu ideig cache-elve volt a jelszavam, nem 5 percig. Reportoltam, nem bug, hanem feature. Akkor jovan. Vicc, hogy vmelyik Arch disztroban is igy van, nekem viszont ez nem felel meg.
colomb: ahhoz mar tul oreg es kenyelmes vagyok. Mint irtam nemreg, mar nem a sajat rendszeremet akarom hackelni
-
BoB
veterán
válasz
0xmilan #9718 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy linuxra is volt/van rengeteg exploit, de a két mondat szeparált volt.
Azért omg mert véleményem szerint egy linux rendszert sokkal jobban testre lehet szabni egy ilyen feladathoz, mint egy windowst (és akkor még enyhén fogalmaztam). Eddig a támadásig nem tudtam hogy wint használnak.
Szvsz egy ilyen kritikus célfeladatra szánt rendszernek minél egyszerűbbnek kell lennie. Ez az amit a windows sosem fog tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Könyvajánló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged