Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #2233 üzenetére
Sorry, elég sok hozzászólásod van, nem olvastam mindet
Igazából magamból indultam ki, nekem 30/3-as netem van, de még ezt sem használom ki igazán, sőt ha lehetne lejjebb váltanék ha cserébe olcsóbb lenne.
Nekem meg aztán tök mindegy, ki szolgáltat, csak ne legyen probléma. Ha hozzánk is eljönne a digi, amit nem hiszek, akkor sem váltanék, mivel most olyan csomagom van – tv (nem miattam) + telefon + net amivel szerintem a digi sem tud versenyezni. Legalábbis árban .p
Amúgy meg ha a digi ilyen egyszerűen meg tudja oldani az áraival, meg a technológiájával a problémát, hogy egy csomó helyen letarolja a konkurenciát, akkor miért nem lép a többi cég is abba az irányba ahova kell?
Egyszer telítődni fog a piac, legalábbis kis hazánk nem az a hely, ahol tömegesen épülnek újabb lakótelepek, mert olyan jól megy minden...
Ha a digi meg tudja oldani, akkor a többieknek is meg kéne.. Utána már úgyis csak az a piac marad, ahova még nem mentek.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
bambano #2233 üzenetére
Hány olyan helyről hallani, hogy a Digi elvégezte a kábelezést és még sincs szolgáltatás. Az országból mindenfelől
Nyilván senki nem szeretné beengedni a saját területére, mert ott elbukják a piacot. Ha a Digi mindenhol egyenlő versenyfeltételeket kapna, a többi akár le is húzhatná a rolót. Körülbelül, mint Romániában
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
bambano #2212 üzenetére
Íme a Digi hivatalos közleménye!
"A mobiltenderen elnyert frekvencia felhasználásával a DIGI Magyarországon is önálló, hang- és adatforgalmi szolgáltatást (mobiltelefon és -internet) biztosító hálózat kiépítését és üzemeltetését tervezi.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) tenderén elnyert 1800 MHz-es mobilfrekvencián a DIGI magas minőségű, hang- és adatforgalmi szolgáltatást nyújtó hálózatot kíván építeni és üzemeltetni. A tervezett hálózat 40 MBit/s sebességű mobil adatforgalmat tesz majd lehetővé. A szükséges hatósági engedélyek megszerzését és az egyéb adminisztratív előkészületeket követően a DIGI haladéktalanul elkezdi a hálózatépítést, a szolgáltatások mielőbbi elindítása érdekében. A cég fokozatos ütemben, országos hálózat kiépítését tervezi.
A DIGI eddig is bizonyította ügyfeleinek, hogy kiemelkedő ár-érték arányú, a legmodernebb technológiára épülő szolgáltatásai mindenkor rugalmasan igazodnak a fogyasztók valós igényeihez. A cég saját fejlesztésű, minőségi tartalmakkal is bővíti szolgáltatásait, a DIGI márkanéven bevezetett egyedi csatornái értékes szórakozást kínálnak. Műholdas és kábeles televíziós csomagjai mellett internetszolgáltatása is méltán elismert, idén nyáron pedig a DIGI bevezette Magyarország leggyorsabb vezetékes lakossági internetszolgáltatását 1 Gigabit/másodperc sebességgel, mely hazánkban egyedülálló távlatokat nyit az ügyfeleknek.
A hazai telekommunikációs piacon a DIGI fejlődését jól érzékelteti, hogy a műholdas és kábeltelevíziós szolgáltatások piacán 23%-os piaci részesedést ért el, és az elmúlt 7 évben 300%-kal növelte árbevételét."
Ha itt is úgy szolgáltatnak majd mint Romániában, akkor a Telenor, Telecom és a Voda súlyos veszteségeket könyvelhet majd el. A Kábeltelevízió is csak azért 23%-os, mert nem építették ki az ország negyedét lefedve sem a rendszerüket. Ahova betették a lábukat, ott viszont lefarmolták a terepet. Nekem is van szolgáltatás összehasonlítási alapom és azt kell mondjam, köröket vernek a konkurenciára minőségben és megbízhatóságban. Az árakról nem is szólva... Hajrá Digi!
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #2200 üzenetére
Az a beteg mar...
En csak pic-es telefonkartyat csinaltam. Meg volt valami pittyego, amivel nehany penzbedobos telefonrol lehetett ingyen telefonalni. Az is jo volt.(#2197) DittyCat válasza Decepticon (#2193) üzenetére
Hat.. mi meg engyel piacra jartunk gyerekkoromban. Az a kinai piac elott volt.(#2191) Decepticon válasza DittyCat (#2190) üzenetére
Plus/4... nekem is volt... irnam, milyen szep emlek... de azza speciel atb..sztak. -
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #2160 üzenetére
Elnezest!.. tegnap elegge rossz napom volt. Nem installalgatni akartam a gepet, hanem hasznalni, de ellenallt!
Elofordul nala. De mar osszeszedtem magam.
Ez a hiba mitol lehet? Minden disztro csinalja, az osszes USB installerrel. (Ezeket probaltam: YUMI-2.0.1.0.exe, Universal-USB-Installer-1.9.5.6.exe, unetbootin-windows-608.exe, rufus-1.4.10.exe, de a debiant dd-vel is megprobaltam kiirni, es ott is ugyan ez volt.) -
BoB
veterán
válasz
bambano #2078 üzenetére
Számomra ez a felfogás nagyon hasonlít a "nem indulok el sehova mert akár baleset is érhet" -re.
Ilyenek miatt vannak a celeb fotók a porondon. Hiába figyelmeztették az apple-t a kritikus hibára hónapokkal előtte. Mennyi olyan cég lehet ahol évekkel ezelőtti ismert hibákat ki lehet használni?
-
BoB
veterán
válasz
bambano #2055 üzenetére
Szerverre én is azt tenném. De itthonra? Dehogy.
Egyébként külföldi fórumokon rendre azzal a nézettel találkozom hogy ha otthonra kell Debian akkor testing. Szerverre stable.
Arch remekül megy nálam elsődleges rendszerként az asztali gépen, kizárólagos rendszerként a laptopon, és kizárólagos rendszerként asszony laptopján. Kérdés?
-
-
F34R
nagyúr
válasz
bambano #2041 üzenetére
Amivel azt akarod mondani hogy ok is systemd-re valtanak azt nem neveznem esszeru dontesnek, ha megvan a valasztas lehetosege akkor igen.
+ tegnap kiprobalram ezt a gnome nevu remtortenetet, es meg is ertettem miert nem volt ra szukgsegem 3 evig. Ezutan sem fog hianyozni.
-
válasz
bambano #1994 üzenetére
Ne izgasson. Még pár rezsicsökkentés és a szolgáltató fog fizetni, örömében, hogy az ő áramukat használod!
(#1995) tvamos
Nagyon lehetséges, mint arról már soxor szó esett, az se mindegy mivel írod ki az iso- t penre!
Az se mindegy, hogy a bios melyik ajánlatát fogadod el, nálam az usb-hdd opció működik, de ez már pae-képes gép.(#1992) bob.zxr
Vannak itt jó kütyük valóban, az elején lévő átlátsz lap tetszik, meg a többi is. -
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1994 üzenetére
Volt egy olyan vagyam, hogy egy regi "retro" tv hazaba beszerelek egy LCD-t... De mar nincs hova tegyek ilyesmit.
Lehetseges az, hogy felajanlja a bios, hogy bootol usb flash-rol, de megsem tud, es azert nem sikerul bebootolnom linuxot (bsd-t se!) a regi geppel? (Meg mindig a 8 eves non pae dell latitude d505.)
-
BoB
veterán
válasz
bambano #1990 üzenetére
Én annak örülnék ha a boltokban ilyen kijelzőket lehetne venni.
Viszont van egy sejtésem hogy te meg annak ha még mindig videoton TV-k lennének
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1990 üzenetére
Az a fontos, hogy a vevo periodikusan uj termeket vegyen. Ez minden keppen fontos. Ez biztositja a korgorgast. Nem osszeeskuves elmelet ez, hanem szimpla kozgazdasagtan, ahogy mondod. Es minel dragabb cuccot vasarol, annal nagyobb a margin, meg a vegnek a tudomisen milyen mutatoi. Szerintem a marketinget a haszon maximalizalasa erdekli.
Amugy tenyleg nem hiszem, hogy az emberek tobbseget erdekli a vasarlas pillanataban az adott termek varhato elettartalma. Inkabb az arcimke... Magyarorszagon... itt meg a hype. Nem tudom... talan a Nemeteket...
Persze, hogy nem veszek atomot, ha mar ketszer megsz..vatott. De nem az elettartalma miatt.
Azon gondolkodom, lehet ugyan azt mondjuk mar... nem? A non-PAE gepen meg meg mindig XP van!
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1988 üzenetére
Hmm... A marketingeseket az erdekli, hogy a vevo levegye a polcrol a termeket. A minosegerzet is erdekli. De a valodi minoseg, meg elettartam nem igen. Az a minosegbiztositast erdekli... de azt is csak addig, amig le nem jar a garancia ido.
Ellenben, ha a szimulalt elettartam teszten nem hullik ki idoben a cumo, annak annyira nem orul a management, marpedig a fizetesi papirt azok irjak ala. Mondjuk manapsag mar ezzel nincs gond, szet esnek a dolgok idoben.
Az egy mas teszta, hogy a vevonek mindig ujat kell adni. A marketinget ez erdekli. Valami, uj feature, ami eladja a termeket. Ilyenkor aztan megy a verseny az idovel, hogy minel elobb a piacra keruljon a termek, a tervezett arszinten. Ilyenkor becsuszik egy-egy megbizhatatlan szeria.A masik a kinai modszer, amikor kiadnak egy uj markanevet, nagyon jo minosegben, jo aron, (szinte haszon nelkul, vagy akar rafizetessel,) majd ugyan azon a neven adjak a hulladekot. Raadasul olyan aron, hogy az emberek zome vissza sem viszi, mert tobbe kerul visszamenni a boltba, ahol persze visszaadjak a penzt, vagy cserelik szo nelkul.
-
válasz
bambano #1978 üzenetére
Akkor olvass utána. Celeron a neve, mert az Atom név, mint az fent látható, negatív megítélésű, ezért a mobil/tablet vonalon maradt a régi (hiszen az alacsony fogyasztás is bent maradt a fejekben a névvel), míg a desktop és a laptop vonal át lett nevezve Celeronra és Pentiumra (J2900 is Atom). Ettől függetlenül Bay Trail alapú (Silvermont magok), azaz Atom. Nem mintha lenne Celeron mag.
@Tvamos:
Nem tiltani akartam a véleményed, vagy annak kinyílvánitását, csak az előítéleteket megelőzni azzal szemben, amit nem ismersz. -
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1973 üzenetére
Nekem nem jott be az Atom, (persze, a netbook teljesen mas platform, mint amit amire neked kell, es nekem is fokent a flash miatt volt az akadas,) ugyhogy inkabb a J1900-at valasztanam. Olyat is gyart az ASRrock 4 SATA-val...
-
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
-
_Dumber_
őstag
válasz
bambano #1941 üzenetére
Ha meg matematikai megoldása van (most kocsiban ülök úgyhogy nem ellenőrzöm), akkor kiszürném azokat a számokat a 20-65 tartományból ami maradék nélküli osztást eredményez, es az eredmény is előállítható 3 szám szorzataként.
Ehhez elég az libreoffice SOLVE funkciója megfelelően paraméterezve
-
-
N0zer0
senior tag
válasz
bambano #1913 üzenetére
Onnan gondolom, hogy nem érvekkel nyitottál. Egyébként meg nyilván arra az esetre írtam, hogy ha van bash a gépen, és a zsh alatt indított bash scriptben hivatkozva van a #!/bin/bash vagy ennek megfelelő sor. Akkor le kell futnia, mindenféle forkolástól és zsh-tól függetlenül, ahogy egy Perl-script is lefut akárhonnan, ha meg tudja hívni a Perl-interpretert. Rohadtul nem olyan bonyolult téma ez, mint amennyire feltünteted.
-
N0zer0
senior tag
válasz
bambano #1911 üzenetére
Értem. Tehát semmit nem tudsz felhozni ellene, de azért a másik írását fikázod ilyen-olyan indokkal, kínos beköhögéssel társítva. Szerintem abbafejezhetnéd ezt a stílust, mindenféle kötözködés nélkül mondom. Persze, nem kötelező egyetérteni velem, de akkor azért írhatnál konkrétumokat is. Nem mintha kíváncsi lennék rá, de mégis csak így lenne fórumhoz méltó korrektségű a szakmai szempontból.
-
BoB
veterán
-
-
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1826 üzenetére
Sajnos annyira sok gondolat van a fejemben... ez valami betegseg. Elnezest a tul sok kerdesert!
AT5NM10T-I
Most szereztem be.
Szeretnem kiprobalni, csak ugye nincs monitorom, meg kabelem se. (Van egy HD TV, azt hasznalom jobb hijan, egy androidos stick-kel, de ahoz nem kell kabel. A kabel meg ott maradt HU-ban.)
Es hat... vegul is a felhasznalasban is monitor, meg kabel nelkul menne.... egy darabig biztosan. Bar elobb-utobb jo lenne osszevonni a NAS-t, meg a media lejatszot... -
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1815 üzenetére
Hat b@szki! Ez k..rva jo!
Elnezest! Ez nagyon tetszik! Nagyon ugyes vagy! Pont ez volt a vagyam! Koszonom szepen!Ezzel kinlodom mar orak ota. Mondjuk ez is jo lenne, ha nem dobna millio hibauzenetet.
$ sudo rsync -a -H –exclude=TRANS.TBL tmp/ debian-7.6.0-i386-netinst-mod
rsync: link_stat "/mnt/–exclude=TRANS.TBL" failed: No such file or directory (2)
rsync error: some files/attrs were not transferred (see previous errors) (code 23) at main.c(1070) [sender=3.0.9]
$ sudo md5sum `find -follow -type f` > md5sum.txt
find: File system loop detected; `./debian' is part of the same file system loop as `.'.
bash: md5sum.txt: Permission denied -
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1810 üzenetére
Olvasom... Ez kellhet nekem?
Create a full-auto terminal server for headless box?
No, ezt nem szeretnem csinalni... ez a vakon gepeles minositett esete.-----
Ezzel lehet valamit csinalni?
$ sudo mount -o loop -t iso9660 /dev/sdc1 tmp
mount: block device /dev/sdc1 is write-protected, mounting read-only -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #1497 üzenetére
"Én pl. megvettem az asus padfone2-met, mire megjött a trébe akcióval, rablánccal, nem telt bele két hónap, kijött a fullhd felbontású verziója. Szerinted nem vertem a fejemet a falba és nem anyáztam, mint állat?"
Onnantól fogva, hogy kijött az új verzió, már nem látta el funkcióit az az eszköz ami nálad van?
"Ja, a szénszálas ház biztos vacak, agyhalott f1 pilóták képesek 300+-zal perecelni vele és ami az igazán szörnyű, saját lábon távozni a kalandból..."
Van youtubeon egy videó, amiben egy T500-at törnek össze úgy, hogy egy autó anyósülésére rakják, az autót pedig nagyobb sebességgel falnak ütköztetik. A notebook kicsit megtörik de bebootol, ez volt a videó lényege. Ahogy nézegettem az új TP szériát, már szerintem ezt nem bírná, továbbá a ráállást sem, ahogy az eddig elődei végig tudták. De nem csak a szénszálas ház a visszalépés az egyébként fémhez képest ;p hanem pl az abszolút full logikátlan billentyűzetkiosztás, meg a beépített és kivehetetlen második akkumulátor, ami miután elhasználódott, az bizony ottmarad. Egy félmillás géptől meg azért nem ilyen húzásokat várnék el.
Szerk.: "a túlhajszolt fejlesztési ciklusok"
Ez jó hogy van, legalább nem egy helyben tiporgunk, hanem haladunk előre. Azért így is eléggé le van lassulva a fejlődés a korábbi évtizedek üteméhez képest.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #1487 üzenetére
Az abszolút csúcs kategóriás intel proc. inkább azoknak éri meg akiknek az a hobbijuk hogy nekik van az aktuális legjobb, meg aki munkára használja és pénze van belőle.
Már korábban is volt téma egy másik – asszem pont egy intel topikban – attól hogy van az adott architektúránál újabb még nem jelenti feltétlenül azt hogy elavult is. Hacsak valaki nem renderel vagy egyéb, extrém CPU igénylő feladatot nem csinál, felesleges beruházni az aktuálisan legjobb intelre, lévén az ár/érték aránya eléggé lent van. Meg azért már nem ugyanaz a váltás, mint anno P3-ról P4-re, és a PH tesztben is írták még az Ivy Bridge megjelenésekor hogy nem érdemes a váltás Sandyről stb.
A mobiltelefon meg már más terület. Részemről itt jön képbe a "tudatos nemvásárlás" attitude, valahogy nem érzem szükségét hogy már egy notebook felbontású, és közel notebook tudású kütyüt hordjak a zsebemben. Csámcsungot sose vennék, amúgy meg az S5 sem volt már akkora durranás az S4-hez képest, nem is nagyon veszik (persze a hírekben marketing célokból ugye azt kamuzzák hogy hűdejólfogy)... Internetezni régebbi telón is lehet, a sok giga ram meg többmagos processzor szükségét is megkérdőjelezem ha a mindennapos, átlag használatot nézzük.
A Dell-es példát meg azért mondtam, mert ma egy csúcs ebből már jobb mint a jelenleg csúcs TP. Erről is van teszt a PH-n, illetve TP-ről még több szerte a neten, ez a szénszálas vagy mi T540/W540 ház már nem olyan jó minőségű mint a korábbi magnézium, van is videó ahogy egy krapek ott nyomkodja és hajlik mint állat. Ellenben a Dell most ebben a kategóriában összekapta magát, és erőteljesen megfontolandó ha a minőséget is előtérbe helyezzük. Mépgedig munkaállomás esetében ugye ez is fontos.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #1478 üzenetére
Nem csak a teljesítmény miatt javasoltam a Dell-t és egyben a business class-t, hanem a minőség miatt is. Azért egy asus cucc hiába rohadt drága a hűtése akkor sem arra van tervezve hogy 10 évig jó legyen. Finoman szólva. Már a kinézetében látszik hogy igazi, nyeklő-nyakló, ropogós műanyagú, vérbeli consumer cucc.
Inkább vennék HP-t vagy még talán az új TP-t is jobban elfogadnám.
Viszont az újabb Dell-ek már sokkal jobbak mint régen voltak, és már felveszik a versenyt a régebbi TP-kkel is minőségben.
Az elavulásról meg annyit, hogy az utóbbi pár évben azért jelentősen lelassult a teljesítmény növekedése (pl. a 10 évvel ezelőtti növekedésekhez képest), amit az is lassított hogy már a videokártyát is beleépítették a professzorba.
Nemsokára jön a 16nm, nem olyan rég még 45-nél voltunk, szóval lassan egy újabb akadályba ütközik a technológia. Ellenben a véleményem az, hogy az intel tudna jobban is teljesíteni ha akarna, de inkább minden egyes kis lépésből nagy pénzt akar szakítani. Ha megveszel most egy csúcsgépet abból nem lesz pikk pakk elavult szar.
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1465 üzenetére
Hat... annyira nem szerettem milimeter papiron nyakot tervezni, hogy ne akarnek computert hasznalni ra.
A megjegyzesem arra vonatkozott, hogy nem lett jol kitalalva ez a video kapcsolgatas. Megjegyzesem csak erre
vonatkozott volna. (Oke, nekem eleg nagy szivas Linux alatt a NVIDIA NVS 4200M, de olvasok sok rinyat, hogy egyik Linuxon, a masik meg Window-on nem megy. A prociba integralt meg kevesebbet fogyaszt, kevesbe melegszik, es nem nagyon megy a rinya, se Linuxon, se Windows-on. De en csak notebookon.... )A masik hozzaszolasom meg azert volt, mert most olvastam, mit irnak a Debian telepitesi utmutatojaban, es racsodalkoztam az ajanlasra, hogy az nem sok hw-re huzhato ra, talan 0 notebook ilyen.
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1443 üzenetére
Ez ilyen atkapcsolgatos laptop mifene... annak idejen keresgeltem a neten, ott irogattak ilyet, hogy akkor fagy, amikor nVidiara kapcsol. De a Peppermint (Lubuntu alapon a raringgal, amit ugye mar kikapcsoltak) egybol vigan ment, en meg nem vizsgaltam mitol, hogy, csak orultem. Mostmar nem fagy...
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1422 üzenetére
Ezt pontosan hol kell csainlni? Marmint bepipal, fizet, bla-bla...
Ahh... ugyse fogok fizetni, inkabb a vegso felhasznalaskor valtok valami masra, ami gyorsabb.(#1433) bambano válasza tvamos (#1431) üzenetére
Ohh... nincs valami "lista", mit "ajanlott" hasznalni? En Debi alaput szeretnek! -
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1433 üzenetére
Igen... terveim kozott szerepel, hogy Debian “wheezy”-t telepitsek.
Akkor ugyan az lenne a gepen, mint a RasPi-n.
Ez jo otlet?(#1431) tvamos
"Mi bajom lesz, ha tovabbra is hasznalom az Ubuntu 13.10 alapu disztro-t, amit eddig is?"
Ami 13.04...
Nos, ez onmegvalaszolo kerdes volt... -
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #1406 üzenetére
Lehet hozzá monitort csatlakoztatni
Amúgy meg tök mindegy a felhasználás (kivéve persze ha valamire kevés), mert a lényeg hogy minőségi legyen. Azért megbízhatóbb mint a PC, ahol az alaplap nagy eséllyel beszarik. Ahogy láttam, a *40-es TP széria már gagyi lett, és a DELL vette át a stafétát.
-
BoB
veterán
válasz
bambano #1406 üzenetére
Nekem is kifolyik a szemem amikor az x220-at használom
Ha csak laposom lenne már tuti nem adnám el a 23-as IPS monitorom, és otthon rádugnám.
Jó kis lomtáratok van
tvamos: Te végül mindenre azt mondod hogy macerás vagy túl sok vagy nem bírja és vegülis meggondoltad magad
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1397 üzenetére
Nekem, ha nincs benne a wifi stick, akkor elmegy 500mA-rol, egy webkameraval. A neten valahol 400mA max. fogyasztast olvastam. (+ a cumo, ami az USB porton log, ha bedigsz valamit.)
(#1402) bob.zxr válasza colomb2 (#1400) üzenetére
MINIX? Tuti ez a jovo?(#1385) bambano
Tenyleg olyan jo az XBMC? Akkor kiprobalom.(#1398) bob.zxr
Távirányító nálam a telefon.
Ez tetszene nekem is... eddig csak a tv stickemen probaltam az RKRemote-tal, de az nincs a play-ben, ugy kell letoltogetni, ergo nem tetszik. -
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #1392 üzenetére
"a desktopom egyrészt riasztó áramszámlákat produkál, másrészt fűt, mint az állat, kellene helyette valami, amit használhatok, amikor nincs komoly meló."
Többek között én ezért váltottam desktopról TP-re. Full ugyanazt a munkát töredék energiából elvégzi.
Egy PI-vel ezt még tovább lehetne csökkenteni .D
Aki amúgy videozásra használja, az 1080p-t viszi mindegyik verzió?
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #1388 üzenetére
Erdemes lesz majd az e-bay-en nezelodni, megis pofasabb lenne ugy.
Gondolkodtam rajta, hogy veszek en is egyet, mert kene a tobb GPIO, de... mar ugy latom, hogy kell tobb processzoero is nekem.
Ugyhogy legkozelebb egy ilyet veszek, majd nyomatok ra arm-os buguntut... Remelem menni fog. Azert ezt valasztottam, mert ezen kulso wifi antenna van, es mas forumon panaszkodnak, hogy a belso antennasokon sokszor osszeakad a wifi a bt-vel.
Majd ide jarok utana, hogy szivjam a knowledge-t, es fel tudjam tenni ra a jo progikat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged