- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #7863 üzenetére
Na most beállítottam, egyelőre megelégszem a TB szűrőjével, feltéve hogy működik.
Most nézem, a "ki"szolgáltató elmehet a búsba. Teljesen lebutították a webes felületet, fent már nem is lehet szűrőt tetszőlegesen állítani. Volt fent egy tonna cím amikre szűrni tudott, most teljesen más a webes alkalmazás, szénné butult, gyakorlatilag van 1 bejövő 1 kimenő, draft meg spam mappa, amibe max. áthúzni lehet a leveleket. Nem semmi... Na nem mintha sokat számítana, de már ezer éve csak smtp alól használtam.Ja semmi, megvan, csak jól eldugták. Mondjuk már nem is hatékony ;DMindegy, köszi a tippeket! Lehet megejtem a saját email szervert is, mibaj lehet, van egy fölös netbookom is rá
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #7860 üzenetére
Sajnos a tárgy és küldő az random, szinte soha nem ismétlődik, vannak magyar nevek is, de olyan is amikor a saját címem a feladó.
Már töröltem mindet, de majd ha jön megint akkor átnézem a leiratkozós linkeket. Egyébként pop3-as a szolgáltatás. Viharmadárt használok igen, mutt-hoz még lusta voltam
-
Rimuru
veterán
válasz
bambano #7746 üzenetére
Pont jo helyen vagyok.
errol ennyit...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #7683 üzenetére
Régen frankón jó csaj volt, abban az autórablós filmben be is jött, amiben raszta haja volt ugyan de jól állt neki. Akkor még bevállaltam volna. Most viszont gusztustalanabb mint a modell kifutókon a ruhakollekció alatt lévő csontkollekciók. Komolyan elborzaszt ez az anorexiás szélsőségekbe fordult eltorzult ízlésvilág.
Szerintem egy csaj egyen rendes kaját + sportoljon heti többször valami értelmeset, az legalább meglátszik rajta. Jolien meg az látszik, hogy mindjárt meghal. Nem csodálom hogy elválnak tőle.
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
bambano #7552 üzenetére
Szupi! En 4 Mariestads tarsasagaban unnepeltem. Sajat kep nincs.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #7511 üzenetére
Bár én elég nagy metáler vagyok, akadnak elektro zenék amiket kedvelek. Pl. liquid dnb. Ezeket nyilván számítógéppel csinálják. Mi értelme elmenni a "koncertjükre"? Ott nem tudnak létrehozni "élő zenét" ellentétben egy több tagból álló zenekarral, akik hangszereken játszanak... (nem, a számítógép nem hangszer).
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #7438 üzenetére
Na mondjuk passz hogy a windowsnak szerver oldalon milyen hálózati beállításai lehetnek de azt észrevettem a win10-en hogy még mindig hasonló mint ami az xp-ben volt. Vicc...
Logolással kapcsolatban, azért arra kíváncsi lennék hogy egy akkora előfizetői bázissal rendelkező isp, mint amilyen a upc-nek van, vajon lenne-e erőforrása egy ilyen tevékenységre. Ha mondjuk egy gúglinak meg ms-nek meg faxbúknak van, akkor elvileg nekik sem lenne nagy dolog logolni, hogy adott ip cím milyen ip címekre látogat. Bár asszem még be kéne vágnom az osi modellt hogy jobban átlássam.
Arra meg nem vennék mérget, hogy nem is fog az megváltozni amit te mondasz. Láttunk már karón varjút...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #7436 üzenetére
Sajnos azt kell mondjam hogy vannak olyan érvei amihez nem igazán tudok hozzászólni, mivel nem ismerem azt a területet. Pl. hogy neki SLES kéne, de az sokkal drágább mint win10 (enterprise-t használ). Meg olyan is, hogy linux (end)user irányba ment, win meg server irányba. A bob által linkelt partíciós failure cikkre az volt a válasz, hogy az a frissítés deveknek van, az update előtt meg figyelmeztetés van hogy lehetnek ilyen problémák.
Az adatgyűjtéssel kapcsolatban meg az a (téves) hozzáállása, hogy úgyis mindegy, mert az ISP-knek ki kell adniuk mindent (és ki is adnak) ha kérik – ha nem, szóval megfigyelés/adatgyűjtés ellen védekezni már itt halott ügy. Mondjuk ebben van valami, bár erre a legjobban te látsz rá.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #7352 üzenetére
"szeretné, ha az nvidia kártyákat kikapcsolná a driver, mikor nem kell gyorsítás."
Nekem a radeont nem sikerült megoldani a T500-amon, pedig az már 8 éves hw. Ha be volt kapcsolva mindkét vga (intel agyalapi és a 3650), akkor pörgött és melegedett mindkettő, de csak az intelt használta. A piros oldalon biztos nincs még átkapcsolgatás linux alatt, legalábbis úgy nem ahogy 'dózera írták meg. Zöldeknél sem vennék rá mérget.
Az itx alaplapok nem olcsók, főleg ha intelt veszel szerintem az még ridegebb lesz, pláne q170 chipsettel.
Normális, dedikált M-ATX ház nem nagyon van, mert ez form factor simán passzol a kisebb atx házakba, annyira nem érdekes. Ez a topik is elég halott: [link] Az itx meg van annyira másik véglet hogy inkább aköré épül a piac. Ebben a formátumban van is jó ház ami neked kéne, olyan mint a gitárerősítőm
[link] Vagy esetleg építesz magadnak egyet.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #7256 üzenetére
A fizikai munka nem a gyomorból vonja el a vért, hanem az izmokból ürülnek ki a glikogénraktárak.
Munka után nyilván érdemes ezeket visszatölteni, ami ha megtörtént rendben (de nem szeretnék ennyire belemenni), majd ez után mindenfélét összevacsorázni lefekvés előtt az elhízás biztos receptje.
Ezt pedig úgy lehet kiküszöbölni, hogy ha már aznap késő délután / este nem lesz semmi érdemi fizikai munka, már csak (jó minőségű) fehérjetartalmú élelmiszereket szabad bevinni, pláne alvás közeledtével.
Persze van aki meg azt hiszi, hogy kizárólag gyümölcsből el lehet élni, az persze már mindegy hogy lesz-e hosszútávon kialakuló hiánybetegség vagy sem (én mondjuk nem kockáztatnám meg) így én nem szeretnék hittéríteni.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #7221 üzenetére
"és továbbra is raplizni fogok, mikor nyilvánvaló hülyeségeket irkálnak a firkászok"
apropó...
Beszáll a marihuánabizniszbe a Microsoft
Ebben a cikkben több dologgal kapcsolatban is kiakadtam. Egyik hogy az ms már füves is.
A másik hogy usákiában több államban is legális drogozni. Sőt utánanéztem, elég sok más országban is csak úgy lehet drogozni – vagy füvezni, egyre megy. Tényleg komolyan agyhalott hülyét akarnak csinálni az emberiségből.
A harmadik, hogy egyszerűen nem bírom elviselni hogy olvasok egy cikket és már egyre több helyen előveszik azt idióta stílust, hogy bizonyos szövegrészeket BAZI NAGY BETŰKKEL KIEMELNEK, mintha a firkász bele akarna ordítani az arcomba. Nem hiszem el, hogy a többség szeret így olvasni (már aki olvas egyáltalán).
-
BoB
veterán
válasz
bambano #7212 üzenetére
Mint ahogy pont szóltak előttem, egyáltalán nem természetes, hogy az ésszerű a helyes.
Egyelőre helyes, egészen szeptember 1-ig. Utánna csak az észszerű lesz helyes
Régen Buda-pest volt, most Budapest.
Évenkinti - évenkénti.
Ministerium - minisztérium.
Nem tökmindegy a kisebb hiba? A magyar nyelv is folyamatosan változik, egyik nap még ez van, másik nap meg valami más. A lényeg hogy lehessen érteni.
Hozzáteszem, egy informális fórumról van szó.
-
-
spammer
veterán
válasz
bambano #7177 üzenetére
Nem kell kiforgatni a dolgokat:
Az első gól 11 emberes Ausztria ellen volt, az pedig, hogy 10 lett belőlük, maguknak köszönhetik. Nem beszél arról senki, hogy az EB címre vagyunk esélyesek, arról van szó, hogy a következő körbe juthatunk tovább. Most vezetjük a csoportot 3 ponttal, köszönhetően annak, hogy a portugálok nem tudták megverni Izlandot. Inkább ez a "rotfl".
szerk: de hogy ON OFF is legyen:
Jönnek a "snap" csomagok... Hurrá?
-
-
-
BoB
veterán
válasz
bambano #7137 üzenetére
Nem csodálom hogy nem érdekli a gyártókat hogy könnyű szerver komponenseket gyártsanak
Szóval valami szolgáltatónál dolgozol, annal alkalmazásában, vagy külsős cég, vagy hogy kell elképzelni?
Mert nekem az furcsa hogy te a szerver üzemeltetésért felelsz, mégis te találod ki milyen hardvert vegyen a cég?
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano #7133 üzenetére
Érdekes mert pl. a gépházak tömegét meg szokták adni hány kg, bár ezzel is inkább azt próbálják érzékeltetni hogy "van benne anyag" – vagy épp pont nincs.
A tápok belseje meg még talán ugyanazon márkán belül egyazon típusok között is változhat, lehet ezért. Amúgy ez miért fontos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Autós topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest