- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
ubyegon2 #56681 üzenetére
Tény hogy okosabb lettem valamennyivel a leírtakat elolvasva.
Szóval hasznos infó volt ez. De ahogy olvasom a hozzászólásodat "...ha valami miatt a rendszer a saját megmentése érdekében helyigényes műveleteket kényszerül végrehajtani" nekem az jön le hogy ez a plusz hely inkább ott fontos ahol van rendszer a lemezen. Nekem ez csak adattárolási célt szolgál a routerre dugva. Mivel Padavan van a routeremen ami ugye linux alapú és a hálózati fájlmásolási sebesség miatt kénytelen voltam Ext4-re formázni az 1 terrás külső vinyómat.
Aztán látva hogy mennyi hely elmegy a levesbe, gondoltam megkérdezem tőletek hogy miként lehet felszabadítania azt a root műveletek számára fenntartott helyet.
Most ugye van 916 GB szabad tárhelyem, amit jónak mondok, mert így már tudom hogy azt Ext4 hely igényesebb, ebből már nem lesz 931 GB mint NTFS partíción, de nem probléma, marad így.
Gondolom Ext2-re nem érdemes átformázni, mert úgy sebesség csökkenést érnék el. Hozzáteszem ez csak adattárolási célokat szolgáló vinyó, rendszer ezen sosem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- League of Legends
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest