Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sinisi

senior tag

válasz King Unique #47130 üzenetére

Fönt van de nem tudom bootoltatni... kérte, hogy ne ugyanarra a partícióra rakjam a betöltőt de ugyanoda kértem ami a gyökér lett. Lehet, hogy ezért nem tudom elindítani? és addig nem tudtam választani a partíciók közül amig vissza nem állítottam az SSD-t GPT-be mert amíg MBR-ben volt a lemez addig egy db sda-t látott amihez adatmennyiséget nem rendelt hozzá. Csak úgy engedte volna, hogy ha az egészre csak a Mintet rakom és akkor formázott is volna mindent (amit nem is látott)... A minitool partition magiccal ext4-re formáztam a Linuxnak szánt helyet, és a 4Gb-s szeletet pedig engedte swap-ra formázni... jelenleg valami (gonolom a linux telepítője) létrehozott egy MBR-es FAT32-es H:XBOOT 7,50 GB-s "lemezt" ??? Szóval jelenleg látom, hogy a Linuxnak szánt partíción van kb 2GB adat de nem tudom bootoltatni... A telepítés végigment (de csak másodjára) első próbálkozásra összeomlott, erről rakok képet. Szal miután végzett kérte, hogy indítsam újra illetve engedte volna, hogy teszteljem, én az újraindításra kattintottam...

Új hozzászólás Aktív témák