- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Addel
senior tag
válasz
UberMutant #1061 üzenetére
Én tavaly óta a havi megtakarításom pakolom LY-re, de pl. idén érkezik nagyobb kamat állampapírból, azt IBKR TBSZ-re teszem. Másoknál is láttam, hogy mindkét szolgáltatónál van TBSZ-ja.
-
Addel
senior tag
Én LY-re nem tennék USD-t mert ha nincs amerikai bankszámlád, nem fogod tudni majd kiutalni. Ezért én csak €-t és forintot tartok rajta.
"USD-t kiutalni csak amerikai bankszámlára lehet. Ha nincsen amerikai bankszámlád, a kiutalási kérelem beküldése előtt át kell váltanod a pénzt helyi pénznembe (GBP-be, EUR-ba vagy HUF-ba), aminek 0,35%-os átváltási díja lesz"
[link] -
Addel
senior tag
Már most is benne van mindez a LY-ben ha megnéziktek, csak természetesen inaktívak a menük. Ha ránézel a TBSZ-edre, ott van, hogy gyűjtési év(nyilván mivel még gyüjtési év van, csak az aktív), tartási időszak 1-2, és annak az alján a hosszabbítás(utolsó év december 1 és 31 közt).
-
Addel
senior tag
Azt olvastátok, hogy az a terv, hogy BÉT részvények is bekerülnek ? [link]
Gondolom ahhoz magyarországi brókerrel kell szerződniük ? -
Addel
senior tag
Nekem az e-papír bejelentés után kb. 3 nappal jött egy ilyen válasz NAV logos, hitelesítet pdf-en(szépen el is mentettem):
"A személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 67/B. § (8) bekezdése szerinti bejelentését – melyet külföldi szolgáltatóval kötött új tartós befektetési számla nyitásáról tett – tudomásul vettem, további adatok megküldésére nincs szükség."
-
Addel
senior tag
válasz
UberMutant #593 üzenetére
És mire számítsak még, elkérik a bérpapirom, hogy tényleg telik-e belőle ?
-
Addel
senior tag
A múlt héten nyitottam TBSZ számlát, és elkezdtem feltölteni pénzzel, nincs sok rajta, kb. 1000€, erre ma jött egy levél, amiben arról érdeklődnek, hogy honnan van a pénz, meg mekkora összeg kb. az össz. megtakarításom, meg, hogy igazoljam a lakcímem, egy 1 hónapnál nem régebbi szolgáltatói számlával, amin látható a címem. Ez normális ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged