Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
takessz
senior tag
köszönöm remélem sikerülni fog és nem fogom letéglásitani a telom!
eskü nem találom lehet vak vagyok de ez es file cucuot nem tom leszedni mert regisztáciot kér a 4 shared[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
válasz bubus66 #23797 üzenetére
gyári rendszer van rajts a lg updaterel van felküldve szal akkor root jogot hol tom rátenni? ez is érdekelne
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
bubus66
nagyúr
válasz takessz #23796 üzenetére
(#23796) takessz
Ha nincs rootolva a telefonod akkor ne is kísérletez a törléssel mert nemfog menni.Törölni csak root joggal tudsz. Ha van Root jogod a ESFileExplorert meg találod a Logout blogomba.
Igen ha törölni akarod akkor így
Sns.apk
Sns.odexA Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
takessz
senior tag
válasz bubus66 #23795 üzenetére
sns.apk és mehet melé az odex fájl is akukába remélem habár ahogy nézem az sns nincs a listába de nekem special a facebook ami playbe van sokkal jobb na mindegy ki dobom sns-t a kukába kiderül mi lesz
valami rootjogot engedni kell mert unistallra azt írja sikertelen? playbol szedtem le a root browser lite ott lehet ez a bajj?
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz bubus66 #23793 üzenetére
sns-t mehet egybe és ettöla telonak nem lesz valamiféle bajja amugy?
-
bubus66
nagyúr
válasz takessz #23791 üzenetére
(#23791) takessz
nem xml fájlt kell törölni, ha nem amit embe írt az Sns.apk a system/app mappából és nem lesz facebook, igen mehet egyben semmi baja nem lesz az oldalamon meg találold különben mit lehet ki törölni
(#23792) mouzrr
Igen neked van is meg van az EU garancia te vidd vissza recoveryvel, csak ne lepődj meg ha egy vonal lesz átlóban a garancia papíron.
Te rád a T-s garancia vonatkozik nem az EU-s
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
mouzrr
őstag
válasz bubus66 #23789 üzenetére
2x belinkeltem egy oldalt, a garancia marad. Ha nem tudod feltenni a rendszert , a gyárit, kötelesek javítani mert az már hardware-s hiba. Custom romnál meg vissza kell tenni a gyárit nekik bent, olvasd el amit linkeltem, érdekes infó! Hivatalos információ, nem szutyok..
-
takessz
senior tag
válasz bubus66 #23789 üzenetére
fb.png- találtam ez lenne az ?
de van sns app on belül vagyok !
de közbe találtam ilyne xml-es fájlokat is facebook hoz
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Így van embe jól tudod abban van bent
(#23785) amerigo
Az oldalamon fent van a SmartFalshToolsal kell vissza tenni a Garancia a Root és attól felfelé nem él tehát ha a CWM fent marad nincs garancia[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
takessz
senior tag
bene vagyok és ott van egy pár mappa ott találtma egy facebookos képet vagy micsodát az kell törölnöm?
-
amerigo
aktív tag
Továbbra is nagyon keresek t-mobilos gyári ROM-ot zip formátumban CWM-hez. Kellene a gariztatáshoz, az USB halt meg, úgyhogy kdz nem megy. Help.
[ Szerkesztve ]
-
takessz
senior tag
válasz mouzrr #23782 üzenetére
és ez a facebook for lg meik menübe van rejve a root brobserben nem találom esküszöm
-
-
takessz
senior tag
válasz bubus66 #23770 üzenetére
ha szal bubus akkor a gyári gb röl akkarom letörölni a facebook for lg-t mert iritálo!
-
josha
tag
az 1. hozzászólásban van egy rakat costum rom. melyik a legnormálisabb?
-
mouzrr
őstag
válasz kornel1988 #23767 üzenetére
Mindenki tudja hogy a cyna tele van bugokkal
-
bubus66
nagyúr
válasz Hedgehog28 #23766 üzenetére
(#23766) Hedgehog28
Mikor tanuljátok már meg, hogy 2-3 töltés kell, hogy be álljon a merülés. Nem mint ha sok közöm lenne hozzá max annyi,hogy fel tudjátok rakni a SmartFlashToolsal, és nem jártok úgy mint én az L9-cel. hogy zúzda lett a vége a gyári frissítő miatt.
Igen ajánlom, hogy lökd ki a 3G töröld ki a sok szemete és lesz 1,5-2 nap, ja meg ha 5 órát játszol akkor ne várj csodát
na látjátok ezért akartam az oldalam törölni mert úgy látom a topic címét is egy két user figyelmen kívül hadja
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz kornel1988 #23767 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe Ezt és minden gondod megoldódik. Szépen feltudod rakni vele a V30B HUN ICS.-t.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
takessz
senior tag
-
kornel1988
csendes tag
Sziasztok! Lehet hülye kérdést teszek fel, de már annyit olvastam vissza a fórumban, hogy már szúr a szemem, de nem jöttem rá a válaszra . Az a lényeg, hogy nekem 2.3.7 CyanogenMod-7-20120708-NIGHTLY-p970 verzió van fennt, de nem vagyok vele megelégedve ( hibái:1. lefagy a videófelvétel 10-15 mp után, 2: GPS nagyon nehezen talál jelen, majd mikor megvan eldobálja 3-5 percekre kb. 5 percenként, majd visszajön 3.: Ez a legnagyobb hiba: Ha a telefonnal akarom formázni a mem.kártyát egyszerűen tönkreteszi és soha többet nem lesz formázható PC-vel sem, Három 8GB-s kártyát tett tönkre, mire rájöttem erre, hogy ne formázzak vele.). A kérdésem az lenne, hogy az ICS gyári hivatalosan frissíthető ROM-e ( 1. hsz-ből ezt szűrtem le "Szoftver: A szoftver Android OS, 2.3.4 (GingerBread) amit az LG kiegészített az Optimus UI 2.0 felülettel. A szoftver Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich) amit az LG kiegészített az Optimus UI 3.0 felülettel.
Nem akarok kísérletezgetni semmilyen buherált szoftverrel, nekem a gyári kell csak . Illetve rá tudom-e tenni erre a CM-re a gyári romot?
Bocsi, hogy hosszú lett -
Hedgehog28
tag
Szia Bubus,
Feltettem a honlapodon belinkelt ICS (HUN) Rom-ot. Sajnos kegyetlenül merül a telóm. kb 12órát bír ki. Szted mi lehet a gond? Vagy esetleg tudnál ajánlani vmi egyéb rom-ot?
thx -
takessz
senior tag
válasz Mika1227 #23763 üzenetére
Helyhó egy kérdésem lenne hogy a gyári facebook for lg le lehet e szedni a telorol valahogyan természetesen lg optimus black p970 várom a válaszokat a lényge hogy a gyári rendszer menyen de ne ezzel a sz...r facebook for lg hanem simna face legyen egyszere a 2 elégé zavaró
-
amerigo
aktív tag
A gyárival, plusz egy másikkal is próbáltam. Sajna egyikkel sem sikerült.
-
amerigo
aktív tag
Erre esetleg valami ötlet valakinek?
-
bubus66
nagyúr
Igen az ICS alatt csak ezzel működik a G-gombra való fel élesztés.
Ha be másolod a linket található 2 fájlt a következő mappába system/usr/keylayout
-
YxVs
senior tag
Zeus v6.4-es ROM alatt hogyan kell beállítani, hogy G gombra feléledjen a képernyő?
Úgy hallottam, hogy eredeti LG kernel-el GB alatt nem működik, de ICS alatt már igen.
Valaki tudna erről érdemben nyilatkozni? -
chros
őstag
a itt talatam egy ilyet, de valszeg nem muxik majd a v30b alatt, pl nincs benne odex fajl az apk-k mellett:
Modified DSP Manager with BEATS audio -
bubus66
nagyúr
válasz mouzrr #23745 üzenetére
(#23745) mouzrr
Igen de csak az amelyiken uniós garancia van. Az meg szerintem elég kevés telefonon van.
(#23752) anderledani
Nekem az L7 12 másodperc alatt talált 14 holdat és meg is tartotta. kösz a vissza jelzést a feladatkezelőről.
[ Szerkesztve ]
-
Mika1227
őstag
T-mobilos telóra fel lehet már tenni az LG gyári progijával az ICS-t?
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
anderledani
őstag
Most felraktam próbából a v20s-t elsőre 1 perc, másodjára 8 másodperc alatt talált jelet.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
josha
tag
-
chros
őstag
válasz anderledani #23748 üzenetére
Nekem tokeletes a GPS! En enelkul elvesznek itt Londonban. Ezert is nem tudom CM10 alapu rom-okat ratenni, mert azoknal nem jo sajnos (meg ).
De mostanaban probaljak importalni a 30b source code-jabol a gps-es es mas okossagokat.Pl ma is hasznaltam kb fel orat, valamikor kellett ra varnom 2 percet, de nem hagyott meg cselben! (ez a 30b-e, es zeus alatt is ilyen jo volt, de semmilyen mas rommal nem akart megbizhatoan mukodni eddig ...)
A hang varialasra tovabbra is varom az otleteket ...
Egyebkent ez a samu fules nem az igazi (sajnos nem tudom melyik telohoz adtak), de most probaltam masik 4-et, mind szarabb volt mint ez ....
Mindjart beirok a fules topicba tanacsert ...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Giorgio1985 #23742 üzenetére
Próbáld meg úgy tölteni, hogy beállításoknál bepipálod hogy kijelző maradjon bekapcsolva töltés közben, majd elindítasz vmi játékot és úgy dugod töltőre.
Ha gyári ICS rom van fent akkor a hidden menu-ben vhol találsz egy olyasmit hogy "battery charging test" és azon belül van egy opció ami kiiktatja az akkutöltési védelmeket (elsősorban asszem a túl magas hőmérsékleten történő töltést gátolná meg), azt pipáld be és úgy próbáld tölteni. Nem tudom pontosabban leírni mert nekem most másik rom van fent. -
anderledani
őstag
Nekem semmi bajom nem volt vele sem a gyárival sem PowerAMP-vel bár én lehet hogy botfülű vagyok.
Amúgy nekem a GPS továbbra sem nagyon működik v30b alatt.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
chros
őstag
Haliho! Most hallgattam eloszor zenet a telon (sajnos nem a gyari fulesevel, valami samsung fules), es nagyon gyatra a hangja: v30b + MIUI player (equalizerrel).
Valami rendszerszintu hang-baszkuralot keresnek, olyat mint a DSPManager mas romoknal. Talaltam egy apk-t, fel is teszi, de sajna nincs hatassal a zenere ... (leginkabb a Bass Boost funkcioja kellene).Koszi elore is!
-
amerigo
aktív tag
válasz anderledani #23744 üzenetére
Totál nem működik. Valószínűleg fizikailag sérült a csatlakozó.
Közben találtam zip-es ROM-ot, de a következő problema lépett fel.
A CWM recovery módban indítva nem tudja csatlakoztatni az sd kártyát.
Menüből indítva, pedig nem látja a zip-et, csak a könyvtárakat.
A kártya jó, file kezelő lát mindent. -
mouzrr
őstag
válasz amerigo #23743 üzenetére
Európai Unióban kötelesek hardware problémákat kijavítani, tegyük fel te felteszel CUSTOM romot, de nem tudod vissza tenni a gyárit, akkor az már hardware probléma IS, amit a gyártó az adott garancia által köteles javítani..
Ezt én is pár napja olvastam..
OLVASSÁTOK EL ITT -
anderledani
őstag
válasz amerigo #23743 üzenetére
Smart Flash Tools-al sem működik? Hangerő fel gomb és közben bedugod.
-
amerigo
aktív tag
Üdv Kollégák!
Egy kis segítség kellene. Behalt az USB csatlakozó a telefonon, csak tölteni hajlandó. Természetesen nem gyári ROM van rajta, és mentésem sincs, mert egy ideje a gyerek használja, és letörölte az SD kártyát.
Kérdés: tudna valaki elérhetőséget egy bármilyen T-Mobil-os ROM-hoz, ami zip formátumban van és CWM-el fel tudnám rakni? Utána menne gariba.
Vagy esetleg más megoldás? -
Giorgio1985
csendes tag
Jó reggelt!
Remélem tudtok segíteni. Az elmúlt két napba szarakodott a telefonom. Először azt hittem hogy a telefoncsatlakozójával van baj mert feltettem tölteni és nem töltött. Ma reggelre a 57%-ról merült le 17 %ra a töltőn. A készenléti képernyőn azt írja hogy az akku feltölve. Volt e már ilyen valakinek és hogy oldotta meg?
-
firemanus82
senior tag
válasz domojko #23735 üzenetére
Nalunk az ujratelepites megoldotta a gondokat. Elotte nekem is dobalta rendesen
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
josha
tag
válasz bubus66 #23738 üzenetére
mikor kidobták a v30-at azt hittem én is pár nap s lesz valami új cm vártam is de nem nagyon akarják.nem értem mire várnak
más: nekem sima cl4 4 gigás karim van de ezt nem dobálta el. este adatkábelen filmet másoltam 5.4 mbittel zúzta azt hittem ez nem tud csak max 2őt[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#23737) josha
Persze foltozzák mit a szabó a ruhát
Csak azt nem értem meg kint van a V30B forrás kódja, és hogy nincs még nyitva a bootloader. A Koreait 3 hét után forrás kód nélkül kinyitották. Szerintem te meg vegyél SD tartalékba, mert ha a mostani besz@rik akkor talán még tudsz valamit csinálni. Ha nem érted akkor PÜ-ben el magyarázom. Igaz most nincs nagy kedvem, hozzá.
Tegnap ki próbáltam az L7 GPS 12 másodperc alatt talált 12 holdat és meg is tartóta.
[ Szerkesztve ]
-
josha
tag
a cm10 ből minden nap kijön egy nighlty az mi? javítgatják mindennap?
-
bubus66
nagyúr
(#23734) josha
Nálam az L7-ten tökéletesen működik az automata fókusz minden.
Ments le mindent és egy factory reset meg egy SD formázás meg old mindent. Különben nem igaz mert nálam soha nem dobálta az Sd-8Gb Class10-es. az L7 extrenalnak kezeli de simám másolok vele rendes sebsebéggel. az L7-ten. Azért extrelnálnak látja mert 4 GB a belső memória. Pedig csak 4.0.3-as ICS van
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Na látod az OFF topicba meg vagy híva egy pálinkára
-
bubus66
nagyúr
(#23729) josha
Az akksi idő az sok mindentől függ nekem az L7-et óra 30 perc után 96%-on van az aksi. 2. töltés ahogy én szoktam. Érdekes nem? Kipróbáltam a GPS-t a Blackét hülyére veri 11 másodperc alatt 12 holdat talál és simán meg tartja. Hol ott a mai napig azt mondom a Black jobb. Csak az L7 nem mindegy kinek a kezében van a 720 Hd gond nélkül le játssza, igaz olyat nem tud fel venni.
Ha töltőre kerül előtte küldök képeket. Ez android és Nokia 3210-es amelyik akár 1 hétig is ki bírta egy töltéssel.
99000 helyre le van írva ezeket az akksikat hogyan kell tölteni.
[ Szerkesztve ]
-
ba3_2107
tag
A Cyanogenmod oldaláról a stabil CM 10-et próbálta már valaki?
-
rocki15
tag
válasz vlezsak1993 #23696 üzenetére
(#23696) vlezsak1993
Nálam még nem voltak ilyen problémák.
A Jack miatt érdemes lenne elvinni szervizbe, ha tart még a garancia.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #23724 üzenetére
Ha nincs olyan mappa akkor próbáld meg a system/app mappába be másolni és újraindítás után nézd meg, hogy működik-e. ha eset meg jövök akkor meg nézem.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bubus66 #23723 üzenetére
Az alkalmazás kezelőbe van be építve a feladat kezelő.
itt van feladatkezelő próbáld meg Egyikbe sem hanem ami system/apps/selective/ApplicationManager.apk Ha van ilyen mappád telepítve akkor oda tedd bele és az alkalmazás kezelőből feltudod telepíteni
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #23723 üzenetére
Se system/appban se data/appban?
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #23720 üzenetére
Mivel apk-ban és odexben van úgy küldöm át.
-
anderledani
őstag
válasz anderledani #23720 üzenetére
Most lehet hogy találtam samsung task managert, ha működik belinkelem. Az a legjobb igazából.
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #23719 üzenetére
Nem tudom megmondani, ha van időd megkereshetnéd , biztos task manager.apk a neve vagy ilyesmi.
Szerk.: utánajártam: TaskManager.apk a neve. Odexel együtt küldöd gondolom, írták hogy anélkül nem is működött. (Lehet hogy így se fog)
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #23717 üzenetére
Az L7-ben nekem is van feladat kezelő, ha meg mondod milyen néven van akkor át küldöm
-
kengyel
nagyúr
válasz anderledani #23717 üzenetére
Értelek ,csak mondom pontosítok veletek hogy nem e valami finomság Én most vettem észre . Mindegy szerintem nem a B-lesz ennek a vége
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
anderledani
őstag
válasz kengyel #23716 üzenetére
Az már régóta van és nem lehet csak úgy felrakni. Abban van feladatkezelő.
-
kengyel
nagyúr
Nézegetem nincs e valami újabb verzió Ráakadtam a V30I-re koreai . Erre gondoltam vajon ez miben másabb a B-től ? Esetleg valaki tesztelte ?
kengyel
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok
LG gyári programmal feltett 30B vodás telora eldobálja az SD kártyát (16GB CL10). Mit lehet csinálni ? A kártya ujra formázás már megvolt.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
bubus66
nagyúr
válasz andyTM #23703 üzenetére
Tudom,hogy nem engedi lemerülni, de az nem használ neki biztos vagyok benne.
Sőt a töltést is különböző ciklusokban szoktam csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
josha
tag
mitől lehet az hogy lelassult a wifi letöltés? ugyan azt a cuccot most 3szor annyi ideig tölti
-
kengyel
nagyúr
Én általában nem engedem 15-20 %-alá merülni a telefont. Ott már szerintem kell és kéri is a töltést.
kengyel
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok