Hirdetés
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
Tudom, csak egy 20-assal drágább kb...párom meg csak telefonálásra használja a telót meg sms-re, semmi másra. Múltkor nekem panaszkodott hogy otthonhagyta a PNA-t, hogy fog most odatalálni valahova, mondtam neki szivem, ott a megoldás a kezedben, a telefonodon ott figyel az IGO Szóval annyira nem kell neki csúcstelefon, de azt se akarom hogy nehézkes, lassú legyen a telefon kezelése..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Richee11
senior tag
semmi rom nincs rajta, csak simán frissítettem az lg alap programjával. nem csináltam semmi egyebet
-
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #14982 üzenetére
(#14982) foxymaxy
Ezt szedd le a V20Q-ból most teszem fel ki dobáltam belőle az összes LG alkalmazást. Beletettem a HoloLaunchert HDWidget.apk. és az APWwidget.apk. ICS %aksi kijelzés. Igy van lesz fent a Letöltések 3-ban "LG Optimus BlacK P970 V20Q ICS % Aksi kijelzés" Ha valki nem tud belépni az oldlamra, és szeretné letölteni szóljon, és küldök linket.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
sheep
addikt
-
tutis
őstag
Srácok, asszonynak tönkrement a telója, újat kéne vennem, mostanában milyen telefon van olyan 50ezerig amit érdemes megvenni? Csak új érdekel. (tudom eléggé szubjektív, mivel kinek mi a jó telefon, de kicsit általánosságban is lehet tekinteni a kérdést )
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #14987 üzenetére
Inkább szerintem csak óvatosabban a rámolgatással,én csak ezeket pucoltam ki:adw launcher,browser,latinimei,userdictionaryprovider,rommanager,filemanager,gallery3d
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
bubus66
nagyúr
válasz Richee11 #14983 üzenetére
(#14983) Richee11
Van recoveryd? Vagy csak sima gyári ROM-od van? Mivel frissítettel? A 2.2,2-ről a 2.3.4-re? Mert akkor kellet volna egy factory reset.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
atillaahun
veterán
válasz Cooler96 #14986 üzenetére
Pöcsbe, akkor nem tudom mi az amit nem kellett volna kirámolni belőle. Azt hittem itt elég az SMS-hez az SMS.apk.
Egyébként asztalról parancsikonként indítva megtaláltam a fényerő határérték szabályozó tevékenységet, szépen be is lehet állítani, elmenteni, csak épp nincs semmi hatása. :|
Nah mindegy majd erre is rákérdezek boype-nál, ha valaki elárulja miért nem megy az SMS.[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #14985 üzenetére
ja
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #14980 üzenetére
Igen,legutoljára a 7.1-es verzióban találkoztam vele,azóta nincsen.Feltettem anno a 4es számú fixet,de az azutáni 24 órában 3 wakelock-om volt,szóval újraflasheltem az egész romot fix nélkül,most úgy vagyok vele,hogy amíg nincs sod,wakelock,addig nem teszem fel.GPS-el sose volt gondom,bár amikor felflasheltem akkor nem fogott be,előtte igen.cpu 200~1200-ra van húzva most smartassv2 a gov. de kísérleteztem interactivex-el is,aztán rájöttem,hogy smartass napi használathoz stabilabb,jobban bírja az akksi.Interactivex meg játékoknál teljesít jobban.
-
Richee11
senior tag
van olyan, hogy random újraindul a telefon, és a bekapcsolás is sokáig tart. ez miért lehet? kb 2 hete frissítettem 2.3.4-re
-
atillaahun
veterán
válasz Cooler96 #14978 üzenetére
Nyúzom én is tegnap reggel óta boype CM-jét, ha nem jön elő komolyabb baja, akkor valszeg megtartom, viszonylag korrektnek tűnik eddig.
Te se tudod hol lehet a CM-ben auto fényerő határértékeket állítani?
Régen lehetett ilyet. Kivették volna? Vagy csak boype változatában nincs benne?Te felraktad hozzá valamelyik sleep vagy gps fix-et?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz bigdady #14975 üzenetére
(#14975) bigdady
A linken meg találod amit keresel. Bekapcsolni nem tudod mert nincs bent.
A Lista :
FireworkWallpapers
GalaxyWallpapers
LiveWallpapers
LiveWallpapersPicker .
MagicSmokeWallpapers
MagbeticWallpapers
RainyDay2Wallpapers
SpaceWallpapers
TreelnSnowWallpapers
ViuualizationWallpapers[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
zeus alatt hogy kell bekapcsolni a live wallpapert?
-
atillaahun
veterán
Nem volt régebben olyan beállítás CM alatt ahol be lehetett lőni az auto brightness határértékeket?
Most az istennek se találom.[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #14969 üzenetére
Javítás alatt van most csinálom ha meg van jelentkezem Bocsi, és kösz-hogy szóltál. A framework-rs.apk-t valamiért nem tudom signozni,de meg lesz %.os ki jelzés. Van Az oldalamon egy a backupból vissza állítható nézd meg azt abban % aksi kijelzés van a Letöltések 3-ban van
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
válasz bubus66 #14965 üzenetére
nem dehogy :-/
azt amit neked címeztembubus66
valami gebaszvan az általad kreált LG Optimus Black P970-V20Q-bubus66
+ pach + százalékos aksijelzés, ha ezek fent vannak nem indulnak az alkalmazások
ezt a kombót használtam kivéve az alap rom az ( v20q+recovery smart flash toolos verzió )
volt, és eddig működött
csak párnappal ezelőtt eltűnt az összes kontaktom, begorombultam és felraktam a zeust,
de nem tetszett na mondom vissza állítom recoveryből a te romoddal, de folyamatosan
"sajnos az akármilyen alkalmazás váratlanul leállt" üzenet fogad amint felrakom a százalékos aksijelzést
már kétszer nekifutottam mindig ua. eredménye pluribus unum
-
kriszpontaz
veterán
válasz bubus66 #14962 üzenetére
Találtam még egy érdekes progit, lehet hogy tudsz vele mit kezdeni: GUI CyanogenMod Compiler Tool for Ubuntu
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #14959 üzenetére
(#14959) Godlike79
Ami nekem volt az csak a recocery berakása volt a cygvin konyhával lehet mokolni. Van a cygwin.nek Windows-sos és Linuxos változata is. Meg sok minden kell hozzá apktool, signozó.stb
ha meg találom a linket át küldöm.
Tessek itt a link de sokat kell gyakorolni vele.
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
Cici 2 final idáig nagyon jól muzsikál :-D
gyors, stabil
gps, WiFi, oké
aku időre leszek kíváncsi ;-)e pluribus unum
-
kriszpontaz
veterán
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #14957 üzenetére
Köszi akkor jó emlékeztem, de egy nagy f volt nem? Ki nem ment el aludni a MIUI (Minyáu)
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #14924 üzenetére
Igen én is teszteltem.
A MIUI-ról meg annyit hogy véletlenül rosszat töltött fel az ürge, egy korábbi változatot amiben még a MIUI Launcher sem jön be csak a végtelen FC hibaüzenetek.
Szóltam neki én is meg még egy valaki, csak kijavítja. Reméljük még nem ment el aludni.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bubus66
nagyúr
Igen igazad van de ha nem kapott volna el a vihar akkor biztos, hogy jobbak lettek volna.
#14952) Recon666
A duplámat akartad töröltetni? Én is járok ám ott. vagy a duplára gondoltál, hogy hülyeséget írtál?[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Recon666 #14952 üzenetére
Miért írtál hülyeséget, kíváncsi vagyok mit írtál. Tudom nem a leg jobbak lettek a képek, de nem volt időm nagyon állogatni mert el kapott a vihar.
Ide is tettem fel. Fotók
#14953) sheep
Ha a Rábán elég volt akkor itt könnyebb lenne mer csak folyás iránnyal lehet jönni. Én is hajózok igaz motor csónakkal.
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Na jó meg oldom Magyarország 3. legnagyobb folyója, de a leggyorsabb, is egyben. Itt a meg oldás. A híd 200 m van. tomic nem jártál messze. Tudom, hogy nem ide való, csak egy kicsit felszeretem volna dobni a topicot.
[ Szerkesztve ]
-
ReverzY
tag
Valaki kérem segítsen hogy mért nem tudok csatlakozni az OnScreenPhone-hoz, a jelszót is helyesen írom be de mindig ledob azzal hogy sikertelen csatlakozás! Usb-vel csatlakoznék.
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #14944 üzenetére
2 db ilyen HÍD van. Tuti nem Szeged de délen van. Mind kettő délen van. Csak meg nézni kell, az adatlapom hol lakok? Tudom, hogy nem a legjobban sikerült de A Blackel készült beállítások nélkül.
-
bubus66
nagyúr
válasz Cooler96 #14937 üzenetére
Nem cseszegetni akarok senkit, ez gyár fényképező app és aki ki találja hol van az kap tőlem egy sört.
http://kephost.hu/thumb-C755_500AF4D2.jpg
[link] tudom, hogy nem ide való csak kíváncsi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz jegenye77 #14940 üzenetére
én egyébként pont ma is próbáltam a gps-t, és nagyon meglepődtem, mert ahogy beírtam a címet már tervezte is az utat, késlekedés nélkül. Gondoltam hogy majd várni kell percekig, és csak pár utcácskát kellett volna menni de nem tudtam a pontos utat. És nagyon pontos volt, holott még tartóm sincs, az anyósülésre raktam, de így sem veszítette el a jelet. Ja és ami még meglepő, a "madaras teszkóban" épületen belül is lockolt (bár kiírta hogy pontatlan a jel v ilyesmi) sygic volt amúgy
[ Szerkesztve ]
9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
jegenye77
addikt
Nálam hívásnál még mindig késik.
Már nem tudom milyen romot tegyek fel.
Lehet megszabadulok én ettől a telótól és veszek valami másikat./de ugye mit?/
Ennyit a Blade-el se szórakoztam.
Van,hogy a hívásnál késik van,hogy a gps nem jó van,hogy merül mint az állat!
Picit unom már.
Mire feltelepítek mindent addigra előjön valami hiba.
ICS től mit lehet várni?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Cooler96
aktív tag
válasz kriszpontaz #14938 üzenetére
Hát akkor esélytelen barátom
-
Cooler96
aktív tag
válasz alexander12 #14926 üzenetére
Nem lehet touchal feltenni.A jó öreg hangerős cwm kell hozzá.
bubus:jobbakat lő mint a gyári,az biztos
godlike: xda-n van fent flashelhető zip beats-ből,2 másodperc alatt fent van
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Nektek van már türelmetek folyamatos romcserére meg az azzal járó szívásra. Nekem elég volt egyszer belakni a telefont, nem lenne idegzetem folyamatosan hegeszteni. Sajnos nekem állandóan kell a telefon és nem engedhetem meg magamnak hogy ne működjön valami. Kár hogy a beats audio mod nincs benne a gyári romban.
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
-
tomic
addikt
Zeus használóktól kérdeznem. Mikor frissítitek a romot akkor előröl kezditek a telepítést (ami most 6.3) és utána csak a legfrissebbet rakjatok fel, vagy csak simán a régire rákülditek?
-
foxymaxy
senior tag
bubus66
valami gebaszvan az általad kreált LG Optimus Black P970-V20Q-bubus66
+ pach + százalékos aksijelzés, ha ezek fent vannak nem indulnak az alkalmazások
ezt a kombót használtam kivéve az alap rom az ( v20q+recovery smart flash toolos verzió )
volt, és eddig működött
csak párnappal ezelőtt eltűnt az összes kontaktom, begorombultam és felraktam a zeust,
de nem tetszett na mondom vissza állítom recoveryből a te romoddal, de folyamatosan
"sajnos az akármilyen alkalmazás váratlanul leállt" üzenet fogad amint felrakom a százalékos aksijelzést
már kétszer nekifutottam mindig ua. eredménye pluribus unum
-
bubus66
nagyúr
válasz alexander12 #14926 üzenetére
A RomManegerrel fel tudod tenni a nem touch változatot, szerintem fel teheted a touchal is. Cooler96 fórum társ majd meg mondja.
-
Cooler96
aktív tag
válasz bubus66 #14924 üzenetére
Kamera az egy alap cm7 kamera,megnövelt jpeg minőséggel,amit azért kiszúrok a gyárihoz képest.Egyébként semmi extra,működik rendesen.A videó 720pnél 50mp után automatikusan kilép és nem menti el,de ez alap cm bug,ezzel együtt kell élni.(az már más kérdés hogy még életemben nem csináltam 1 percnél hosszabb videót,szóval ez engem nagyon nem érint).Rendkívűl stabil cm-hez képest,semmi sod vagy fc.nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
bubus66
nagyúr
válasz eisento #14921 üzenetére
(#14921) eisento
Te még nem is tudtad, hogy van V20S mikor mi már teszteltük csak vissza kellene olvasni. Nem is kell nekem mondani, hogy mit tegyek fel. Én csak el mondtam a véleményemet a V20S-ről. Meg a foxymaxy se írt róla jót.
anderledani Ha jól emlékszem te is tesztelted a V20S-t?
(#14920) pumukli23
Nagyon szívesen. De azért figyel rá mert ha nem európai régiós előfordulhat, hogy egy kettő funkció nem fog működni.
(#14923) Cooler96
Eddig jól működött ROM amelyik most fent van neked,? A Kamera érdekelne,ha írnál róla.
[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
válasz anderledani #14922 üzenetére
Nem számítok nagy ovációra,a fop féle ics-nél nem fognak tudni többet kihozni.
-
anderledani
őstag
Ma, itteni idő szerint este 9-kor A TheFrankenstain Development megjelentetí a MIUI V4-et.
Figyeljétek az XDA-t.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
pumukli23
senior tag
válasz kriszpontaz #14887 üzenetére
(#14887) Godlike79, (#14889) bubus66: Köszönöm az infót!
A magyar nyelv nem elsődleges szempont, most is angolra van állítva. V20Q-n gondolkodok még egy kicsit.. -
bubus66
nagyúr
válasz eisento #14918 üzenetére
Használd csak a V20S-t akkor. Nekem is mikor fel tettem, gyors volt minden, csak aztán a hívásfogadás késés bejött az emelkedő csengőhang szintén meg volt. Akkor miért rakjak fel Spanyol ROM-ot, mikor a V20O_HUN-nál is ugyan ezek meg vannak. Nekem most ami van az jó, és nem is nagyon akarok róla váltani.Max ha lesz vagy lenne valami stabil CM7-t. Mivel nem csak én próbáltam a V20S, ezért merem kijelenteni, hogy egy fos az egész, a V20Q sokkal jobb, vagy amit én használok az a V20O BB V20Q.
-
bigdady
nagyúr
-
bigdady
nagyúr
válasz atillaahun #14900 üzenetére
Az mi amúgy?
-
Szoke1982
senior tag
Na este olvasgattam es mit találok?A partnerogsm et mindenki fikázza nem egy esetet találtam uj telót vett a srác és közbe használtat kapott de otthon vette észre sarkokon kopás stb kijelzön 3rom folia allatta tele hajszál karcal.Meg nem egy irta,hogy rossz telefont kapott.wwenigma is mást kapott mint kellett volna függö hejett vodást és használtat.pff ugy ,hogy már nem tudom hol vegyek p970et?telenornál csak fizus van és drága használtat kellene de nem nagyon bizok ebben.javaslat?
-
bubus66
nagyúr
LG Optimus Black P970 -V20O-BB-V20Q ClockWordMod ami elég jó aksi idővel bír. % aksi kijelzés stb a ROM-ról a leírást is meg találod. Ha valakit érdekel és fel szeretné tenni az oldalamon, a Letöltések 3-ban meg találja, a ClockWordMod.ból lehet vissza állítani. Különben csak kérésre küldök linket.
-
eisento
addikt
válasz bubus66 #14889 üzenetére
de meg most se tudom mi a gagyi a v20s-ben mert meg senki nem indokolta meg. leszedtem a gyari kdz fajlt evvel a progival: LG-P970 ROM COVERTER 2.0 atkonvertaltam hogy megegye a smartflashtools felraktam es eddig semmi gond vele, nalam a v20q ujraindult tobbszor is. nemsoka lemegyek a kocsit mahinalni aztan kiprobalom a gps reszet is. ha nem fog fagyni ujraindulni nalam marad a v20s
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Regiee
aktív tag
Cici Romból van [Final] verzió. Felrakom ma és nyaralás végéig rajtahagyom!
[ Szerkesztve ]
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
bubus66
nagyúr
Várd meg a mentésem az mindent át rak, amit én használok. Csinálj egy wipe/data/factory.reset wipe/cache wipe/dalvik-cache és format sytem az a mount storage menüben van akkor formázza a systemet is.
-
bubus66
nagyúr
(#14902) tomic
Itt a link a V20O HUN-ról.
Meg lesz egy amit én használok a backupból lehet majd vissza állítani.
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
válasz atillaahun #14900 üzenetére
Ok. Kipróbálom.
Ha nem válik be akkor jöhet bubus fele kitakarított.bubus66 Mármint a zeus romot mokoltad?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest