Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz poolzee #14588 üzenetére
Most már a készítő oldaláról. Tessék itt van!
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
bubus66
nagyúr
válasz gabancs #14595 üzenetére
Igen volt frissítve de mint írtam a V20O HUN a legújabb a tieden V20N van ugye ha jól értelmeztem?
Szóval. Ez egy Android "ficsőr" vagy talán az LG bénázása? Tehát ez nem Android ficsőr, és nem az LG bénázása, mivel eddig csak tenálad fordult elő. Ha nem teszik az android vegyél Nokiát vagy iPhont.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
gabancs
addikt
válasz atillaahun #14592 üzenetére
Igen, csak akkor csinálja, ha nem oldom fel a képernyőzárat hanem lehúzva a jelzést olvasom el, és írom a választ.
És igen tudom, hogy ne csináljam így. Nem is szoktam, de pl. ma is elfelejtettem, és így válaszoltam. De a probléma akkor is adott, nem lenne szabad ilyet tennie.
-
gabancs
addikt
Semmit nem tudok a telefon előéletéről, használtan vettem. Hogy frissítve volt az ugye halál biztos, hiszen a Black még 2.2-vel jött ki.
-
bubus66
nagyúr
válasz atillaahun #14592 üzenetére
(#14592) atillaahun
Nem lehet ott esetleg valami beállítási hiba? Meg kellene neki próbálni egy másik SMS küldőt? Szerintem, vagy a ROM frissítést.
Nem nézted a forrás kódot, hogy esetleg a videóhoz való dolog ami neked kellene szeded belőle?
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz gabancs #14590 üzenetére
Miért nem oldod fel a képernyő zárat? Én még ilyet nem tapasztaltam, pedig van havi 100 sms de mindig annak küldte el a választ akinek szántam. Meg kell próbálni egy frissítést van már kint V20O HUN, tedd fel és próbáld ki vele.
-
gabancs
addikt
Segítség!
Adott egy független LG Optimus Black telefon, android 2.3.4 V20n szoftverrel. A következő dolgot teszi.
A telefon nyugalomban, tehát sötét a képernyő, a képernyőzár aktív. Kapok egy SMS-t. Megnyomom felül a gombot, lőn világosság. Ezután nem oldom fel a képernyőzárat, hanem az SMS jelző "ikont" lehúzom, így megnyitja az SMS-t és el tudom olvasni. Eddig ok, most jö az őrület!
Alul felkínálja, hogy ha akarok válaszolhatok. így rákattintok a szöveg ablakra, és megírom a választ, és elküldöm. De csak azt hiszem, hogy válaszoltam, mert a telefon (nem tudom milyen indíttatásból) de nem az SMS küldőjének küldi a választ, hanem egy másik, telefonkönyvben levő számra. Eddig kétszer csinált ilyet, még nem jöttem rá, hogy az idegen szám az egy előzőleg használt szám e, vagy találomra választ.
Szóval. Ez egy Android "ficsőr" vagy talán az LG bénázása? És van e erre valami javítás? Más nem tapasztalt ilyet?
-
poolzee
tag
Segítségetek kérném...
honnan lehet lekapni a Zeus rom-ot
(az oldaláról -xda- nem tudom letőlteni...)poolzee
-
atillaahun
veterán
válasz Cooler96 #14585 üzenetére
Köszi szépen.
SIP végülis tömören a fizetős GSM-re indítható netes (VOIP) hívás lehetősége. Egy hozzáadható account, amit feltőthecc, és aztán telefonálhatsz SIM nélkül.És meddig skálázható le-fel a CPU?
Engedélymegvonásoknak gyakorlati haszna a RAM spórolás, és így sebességnövekedés.
Elméleti síkon ez úgy megy, hogy egy átlag app telepítésekor lekér mondjuk 10-20 engedélyt a rendszertől. Sokszor nem feltétlen rosszindulatból, hátsó szándékkal kérnek app-ok olyan engedélyeket, amikre user szemmel végképp semmi szükségük, hanem mert az Android-ba miden keresztbe-oda-vissza van integrálva mindennel, és ezek a reciever-ek (fogadók) meghívnak, betriggerelnek action-eket, néha komplett app-okat, de legtöbbször csak azok részfolyamatait, ha szükségesnek látják. Teletolva a RAM-ot olyan folyamatokkal, amikből éppen egyre, vagy adott pillanatban egyre sincs szükséged, mert nem te kérted, de azért a rendszer odakészíti, hogy kéznél legyen biztos ami biztos alapon.
A leggyakoribb ilyen reciever-ek, tehát fogadók, pl. a hálózatváltás, app állapotváltozás (telepítés, törlés, frissítés), bluetooth állapotváltozás, letöltések, google account állapotváltozás, időzóna, dátumbeállítások, nyelv változtatás, stb...
Ha teszem azt bekapcsolod a bluetooth-t, vagy WiFi-t, akkor az összes elképzelhető app-ot belövi neked a háttérbe alap prioritással, és egy pár MB RAM-ot fogyasztó alapfolyamattal - amiknek bármi köze van a bluetooth-hoz, vagy WiFi-hez.
És ezt mi ugye nem akarjuk, mert mi tudjuk a legjobban éppen mire van szükségünk, nem a túlbuzgó, fizikai korlátokat nem ismerő Android.Érdemes lehet ezt a GPS, vagy Wireless Location-el kaocsolatos engedélyek kírtásánál kezdeni, mert nem csak az Android szeret ún. névtelen statisztikákat gyűjteni rólad, hanem kb. minden 3. user app is. Aztán ha be van pipálva a Wireless Location, akkor az igen durván rámászik az akksira, mert mindenki tudni akarja hol vagy, hogy aztán a lokalizàció alapú megfelelő nyelvű reklámokat küldhesse az arcodba.
Így adódik is rögtön a követkető kör, vissza kell szedni minden app, minden net-tel kapcsolatos engedélyét, amivel nincs feltétlen szüksége internetre.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Itt a GB 2.6.35 forrás kód ha valakit érdekel. A legördülő listában ki válsztod a Mobiltelefon mellé beírod LGP970, majd a 3 közül kiválasztod LGP970. Ezek forrás kódjai vannak bent.
LGP970 (B-projekt) Android Mézeskalács P970 V20Q
LGP970 (B-projekt) Android Mézeskalács P970 V20O
LGP970 (B-projekt) Android Mézeskalács P970 V20N
LGP970 (B-projekt) _Android_Froyo_P970V10C
LGP970 (B-projekt) _Android_Froyo_P970V10AMár csak a cygwin konyha konyha kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #14584 üzenetére
Nem értem,nekem nem szokott kilépni videóból,de hát lehet másnak igen,ugyebár minden telefonnak lelke van.Wifivel világéletemben nem volt baj semmilyen rommal,cm-el sem.Led notification működik,button remapping is.A sip őszintén mondva nem tudom mi,oc/uc megy.Engedélymegvonásokkal nem próbálkoztam(őszintén szólva minek?),Ram kezelés nagyon faja,sok a szabad kb 200-250,olykor 300.határértékek profin be vannak lőve
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
atillaahun
veterán
válasz Cooler96 #14583 üzenetére
Értem, köszi.
De 720p-s videófelvételnél nem csinálja azt, hogy 1-2 perc múlva megszakad a felvétel és kilép? Nekem eddig minden CM ezt csinálta.
WiFi neked egyszer se vacakolt? Hogy nem találja, meg eldobja?
LED notit, button remapping-et, SIP-et, OC/UC-t itt is megírnád, hogy milyenek?
Engedélymegvonások nem FC-ztetik az app-okat?
RAM kezelés milyen, kicsontozva, tiszta telepítéssel, friss reboot-al kb. mennyi szabad ram van? Nem a gyári feladatkezelő szerint. OOM határérték jól be van lőve (nem túl magas/alacsony)?
Köszi a válaszokat, sokat jelent.[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
válasz bubus66 #14582 üzenetére
Nem zipben gondoltam,na mind1.Úgy is lesz kdz változat,szal értelmetlen ezen ugrálni
attila: CM9:kernele cm7,sok benne a sod,kamera szar,szar az aksi idő,belaggol egy idő után,mert gyorsan megtelik a ram,de 720p-t ez is viszi akadásmentesen
CM7 boype's KANG: kamera király,720p faszán fut,sod nincs,akadás nincs,fagyás nincs,gps patent,szal ide jönnek a jó tulajdonságok,random fc nincs,de tényleg alacsony az fps a gyárihoz képest,nem sokkal,de nem tudom mirét nem tudják javítani,ez már valami szokás ez a bug a cmnél
[ Szerkesztve ]
-
-
atillaahun
veterán
válasz Cooler96 #14580 üzenetére
És akkor a 2 nap alatt 3 SoD-t, meg a v6-os CM9-re írtad?
Azt hittem az már mentes attól. Vagy ugyanaz a kernel van alatta, mint a CM7-ben? Mer akkor tényleg baromira nincs értelme dolgozni vele.Egyébként ezt,
(#14571) Cooler96
Gondolom abba is fos a kamera... Alacsony fps, random fc.
a mostani CM7-es kang-ra értettem. Illetve kérdeztem.
És még áll. Bár az fc-t inkább úgy gondoltam, hogy 720p-n random leáll a felvétel, és nem menti el.[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #14579 üzenetére
Azt boype CM7 kangjára írtam,az van most fent
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #14577 üzenetére
led noti.-t én se értem,pedig külön beállítás menüpont van rá,de nem megy
button remappingot se értem,de az se megy.Persze hogy fos,random fc nem jellemző rá,inkább random SOD,nekem 2 nap alatt 3 abból az egyik éjszaka volt,úgyhogy sikeresen elkéstem másnap reggel melóból...Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
atillaahun
veterán
válasz Cooler96 #14574 üzenetére
És hogyhogy nem megy a LED noti, meg a button remapping? Ezek alapbeállítások a CM-be. Vagy ennyire bugos még?
Ahogy írod, akkor se OC se UC. Ez mondjuk így nem túl akku & teljesítmény barát.(#14571) Cooler96
Gondolom abba is fos a kamera... Alacsony fps, random fc.[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #14575 üzenetére
mindkettőre ráillik a leírás,a tezian csak témázva van,ugyanaz az alapja
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #14572 üzenetére
GPS nekem tökéletesen működött,usb tether okés,sip ment,led notif. nem ment,button remapping se,engedélykezelés okés, UC/OC fasza,de csak a 300-1000 ig eső tartományban engedi,Flash és hd videók lejátszása pörög rendesen,semmi akadás,de az akksi idő borzalmas,nekem közepes használattal 3/4 napot bírt
-
atillaahun
veterán
válasz Recon666 #14570 üzenetére
Nah és a GPS, SIP, USB tethering, LED notifications, Button remapping, Engedélykezelések? OC, UC van? Hogy bírja? Flash játszás, 720p-s videók?
Aki nagyon tesztelni akar esetleg ezeket írja meg. Plusz Speedtest WiFi-n, hogy mit bír. Az is sokszor szokott hiba lenni, hogy lassú.
[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
válasz bubus66 #14569 üzenetére
mért lenne változás a kamerában?Szar,még egy jó ideig az is marad,akár FOP,akár Tezian
lehet a next updateben jó lesz,lehet hogy nem,én már úgy vagyok vele,hogy nem nyaggatom a deveket,kész amikor kész,addig meg boype CM7 kangját használom ics témával(ami mellesleg atom stabil rom lett,semmi sod,akksi 50%on közepes használat mellett most tart másfél napnál,gyors,meg minden ami kell)[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Fölraktam a Tezian romot eddig rendben van.
-
bigdady
nagyúr
-
atillaahun
veterán
Aki használ viszonylag új Zeus-t, ránézne nekem, hogy neki se játssza az Opera Mobile Flash Player-rel az indavideót, illetve FC-zik-e az origo-s videa-tól?
-
jegenye77
addikt
Hogy lehet megoldani azt,hogy alvó állapotban is megmaradjon a wifi kapcsolat?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
batai15
félisten
srácok, az mitől van hogy beég a kijelző? vagyis itt arra gondolok, hogy hoszabb időre mondjuk 3-5 percre, a kijelző ugyan azt mutatja, eddig értitek ugye? és bár halványan, de utána egy ideig látszanak a a nyomai a kijelzőn.Ma vettem észre.IGaz ez lgl7 telefon, de abban is nova kijelző van.Azért ide írtam mert itt már ki vannak forrva a telefon hibái, és lehet hogy ez a kijelző gyengéje de ha nem akkor ez egyedi eset? szervízeltessem?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Regiee #14558 üzenetére
Az egy sima android billentyűzet én a gyárit tettem bele. A ICS Launcheres fent van már az oldalamon, az LGHome2 ezt most töltöm fel. Meg várhatod ha akarod. De az lehet hogy csak 7 óra után lesz fent.
-
bubus66
nagyúr
válasz Regiee #14556 üzenetére
Szóval akkor nem működik a GPS? Még nem olvastam a leírásod, de kerítek rá sort most csinálok egy ICS témás romot a V20O-ból.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Cooler96 #14554 üzenetére
Ez hol hallottátok hogy a gyári ICS az recoveryből lesz telepíthető? Valószínűnek tartóm, hogy a gyári az KDZ-s frissítés lesz. A recovery-ből való telepítéshez nem kell root én a root nélkülit is vissza tudom tenni. Sőt van egy gyári root nélküli mentésem a TMO-s ROM-ból.
(#14553) Regiee
Az időjárás widgetben be tudtad állítania saját pozíciódat, vagy tegnap én voltam a balf@sz
[ Szerkesztve ]
-
Cooler96
aktív tag
válasz Richee11 #14552 üzenetére
és ez így is van,mivel ha kiadják a gyári ICS-et azt te csak akkor tudod feltenni ha rootolva van a telód(mivel nagy valószínűséggel flashelős zipet csinálnak).Ha meg akarod tartani a garanciát,akkor várni kell a tmobileos gyárira ami kb 1 év plusz.De lehet kijön smartflashtool-os változatban is.
-
Regiee
aktív tag
Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
bubus66
nagyúr
válasz Richee11 #14548 üzenetére
(#14548) Richee11
nem rootolt a telefonom, és értesüléseim szerint a nem rootolt és nem független telefonokra később jön meg a frissítés
Ezt ki mondta neked. A root és attól felfelé minden beavatkozás a telefonon garanciavesztéssel jár. Ha meg gyárilag root-olt lesz, akkor örüljünk neki.
A gyári ICS-nek mi köze lesz a roothoz, ha kiadja az ICS-t akkor az mindegy, hogy ha szolgáltatós vagy nem szolgáltatós, akkor is fel lehet tenni. Ugyan úgy, mint most PL nekem T-Mobile-os van, és simám felteszem rá a V20O HUN-T vagy bár melyiket. A ROM-mal nem lehet függetleníteni. De te meg várhatod, a szolgáltatóst. Én biztos nem várom meg. De különben nem jöttem még rá, hogy a V20O HUN és a V20O TMO HUN között milyen különbség van.Amit te írtál az ebben a formában nem igaz.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #14546 üzenetére
(#14546) tzsolesz
Az oldalamon a Letöltések 6-ban meg találod
(#14544) Richee11
Kit érdekel.hogy a T-nél mikor lesz fel lehet tenni rá a másikat is.
(#14545) Kerio
Lásd, hogy nálam jó.Mindegy fent van az oldalamon.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #14540 üzenetére
(#14540) tzsolesz
Nincs vagy legalább is nem tudok róla. a P990 Kamera app.hoz nem kell root, ha felülírja a régit. Csak akkor kell ha a régit le akarod törölni.
[ Szerkesztve ]
-
-
tzsolesz
nagyúr
Egyébként most próbáltam ki az ICS Kamerát. Nem nagy durranás, a videófelvételnél nem lehet felbontást állítani, és elég gyenge minőségő hanggal rögzít, azon felül hogy a képminőség is mintha rosszabb lenne a gyáritól.
Fotó terén mintha kevésbé lenne jelen a zajszűrés, ennek köszönhetően picit zajosabbak a képek, de amúgy ez rendben van. Még megnézem a makróját milyen, meg kipróbálom a videofelvételnél a 2x bitrate-t.[ Szerkesztve ]
-
Richee11
senior tag
mikorra várható az ICS a optimus feketére?
-
-
törölt tag
válasz Cooler96 #14529 üzenetére
Lehetséges, de úgy emlékszem azt írta kicsit korábban hogy felhagy a kamera megjavítására tett kísérletezéssel és a CM9 csapatra bízza (még asszem a Pandroid fórumában olvastam, lehet azóta visszatért a kamerához) és bugok is ugyanazok (voltak) mint a FOP-ban.
Mind1 amúgy, nem akartam elvitatni senki érdemeit és mindenkinek hálás vagyok aki megpróbál hozzátenni a ROM-okhoz amiket egyszer talán majd én is használni és élvezni fogok -
Cooler96
aktív tag
válasz Regiee #14527 üzenetére
hát nekem két hétig volt fent ics alapú rom(ok),és azt kell mondjam(a kamerán kívűl) minden tökéletes,meglepődtem a gps-en,elsőre vártam vele 1-2 percet és mostmár 10 mp alatt belő.Türelem rózsát terem.és reggie bug reportból nem kérünk annyit,szerintem mindenki látja azt az xda-n is(meg ha már itt vagyunk,akkor a teszteket is) de írd nyugodtanaki lusta xda-zni,vagy nem érti az angolt annak jó leszA tezian egyébként a FOP cm9-re alapul teljesen(szóval csodát nem kell várni),csak moddolva,szóval ugyan azok a bugok.
Toflehi: Ez tévedés: igen is része a csapatnak,csak nem rég óta.Másrészt rengeteg build.prop tweaket nyom bele a romba pl akku időtartam,sebesség,ilyesmi.Harmadrészt a kamerában nagyon is aktív szerepet játszik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bubus66 #14526 üzenetére
Igen, ezt a Tezian fórumába is írta valaki, de nem válaszolt rá. Mindesetre azt állítja hogy együttműködik a CM9 csapattal. És az biztos hogy a CM9 nightly-kra építi a modjait, a Pandroid is azokra épült. Szal igazán nagy fejlesztőmunkát nem végez, csak moddol, launcherek, widgetek, ilyesmik. Ezét én nem is következő Tezian-t várom, hanem a CM9-et.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #65755648 #14522 üzenetére
Nem találom a csapatban a nevét? Gondolom ha csinálna akkor be írnák a nevét is.
Team Members: Marcel Lehmann - Michael Bernhard - Redy - Oscar Covarrubias - Diederik Ciers - Omer - Chenlei - Duarte Andrade
[ROM ICS 4.0.4] Pandroid ROM | CM9 | Alpha 4 - [29/6/2012] Én úgy tudom ezt csinálta még de abba hagyta, és helyette a Tezian-nal foglalkozik.
(#14525) Regiee
Hát erre mit mondjak nem kell vissza állítani. Minden működik. Ebben nem tudok segíteni, kérdez hozzáértőt.
[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
válasz bubus66 #14521 üzenetére
Rendben van!
Mybackup-nál miért kaphatom azt a hibát mikor visszaállítanám a programjaimat hogy i/O hiba. nem lehet a memóriakártyára menteni. Ellenőrizze hogy nincs-e tele és nem-e kapcsolódik a számítógéphez. nincs tele és nem is kapcsolódik a géphez .
-
törölt tag
válasz bubus66 #14523 üzenetére
Hát sajnos erre nem vennék mérget. LG nem szokta elsietni a frissítéseket, 2.3 is sokat késett. Viszont az utóbbi időben úgy látom megindult egy pozitív változás, nem csak felismerték, de úgy néz tenni is próbálnak a probléma megoldásáért, szal reménykedjünk.
szerk.:
"Azt viszont nem tartom való színűnek, hogy a 3.xx kernel forrást a LG kiadja."Ha van eszük kiadják. Eddig is jót tett nekik hogy a közönség pótolta, javítgatta a hibákat a gyári ROM-okban, némiképp kárpótolták az embereket a gyári frissítések késése miatt. Persze nem mindenkit, de pont azokat vigasztalhatott ez a leginkább akik legjobban várták a frissítéseket, a geek-eket.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz #65755648 #14522 üzenetére
Mi re el készül addigra remélem itt a gyári ICS. Nem bonyolult. de bug az biztos, hogy lesz amíg meg nem tudják szerezni a 3.xx kernelt. Azt viszont nem tartom való színűnek, hogy a 3.xx kernel forrást a LG kiadja.
minden működik, kivéve:
- Camera (elülső kamera működik)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bubus66 #14519 üzenetére
Na akkor tisztázzuk. Gyanítom kicsit figyelmetlen voltál.
A Tezian gyakorlatilag azonos az ICS 4.0.4 Unofficial CM9 - Nightly 6 Release-al. A különbség csak a launcher, ugye amiből koila33 az LG UI 3.0-t rakta a Tezian-ba. Más lényegi változás nem nagyon van a CM9 Nightly 6-hoz képest.Amit linkeltél pedig abban koila33 azt írja hogy az előlapi kamera működik ("front cam works fine"), nem a hátlapi, vagyis főkamera. Ugyanúgy mint az alap CM9-ben.
koila33 együtt dolgozik egyébként a CM9 csapatával akik a nightly 7-re remélhetőleg megoldják a kamerát és abból majd koila33 elkészíti a Tezian 2-t, vagyis berakja a Nightly 7-be az LG UI 3-at.
Tudom elég bonyolult, de remélem érthetően leírtam -
bubus66
nagyúr
válasz Regiee #14520 üzenetére
(#14520) Regiee
Csak a zöld képeket ne rakd fel mert az van élég, bele néztem, nem lenne rossz, ha a kamera működne, meg a GPS nem tudtam szóra, bírni az időjárás beállításnál a saját pozíció beállítására, ezt is nézd meg légyszíves, hogy a app szórakozik vagy a GPS?
-
bubus66
nagyúr
válasz #65755648 #14517 üzenetére
(#14517) toflehi
Mi nem is arról beszéltünk amit te írtál,
Tezian Ebbe nincsen nightly 7 verzió. Sőt még nightly 1 sincs
(#14518) Regiee
Mi nem is beszéltünk nightly 7-ről, az egy teljesen más.
ICS 4.0.4]Unofficial CM9 - Nightly 6 Released - [07/03/2012] igaz majd lesz belőle hetes is.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz Regiee #14515 üzenetére
(#14515) Regiee
Igen a Tezian én is olvastam, sikerült a változás. Köze nincs a jó kamerához. Azért próbáltam, én is mert azt írták, hogy jó a kamera. Várjuk a teszt le írást róla.
Ha meg nézed a kutyás képet azt a P990 gyári kamera beállítások nélkül csináltam. Az sem valami szuper, de a Tezian-tól többet ér.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
(#14506) tzsolesz
Ezt most hirtelen lőttem el a makróval és ISO 100-al. LG 2X P990 Kamerája
(#14508) Regiee
Ez a ma fel rakott állítólag működő hátsó kamera.
Ma készült
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #14506 üzenetére
tzsolesz
Igen neked akarom elküldeni.
(#14508) Regiee
A Tezainál a Kamerára vagyok kíváncsi? Mert a tesztelésemmel a mai nap a hátsó még mindig nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Ja igen rom-okkal kapcsolatban, frissítettem én is most nemrég 6.33b-s Zeus-ra. Most már min. CPU frekvencia is állítható (100 MHz), és megcsinálta szépen lépcsőzetesre a CPU skálázást, úgyhogy észrevehetően kevesebbet fogyaszt. Viszont szerintem a WiFi-jének van valami baja. Az nálam (igaz csak melóban, itthon nem) keményen fogyaszt még alvó állapotban is (report-ot természetesen leszarja Huexxx jószokása szerint). 2G/3G-n viszont jól tartja magát.
Úgy tűnik stabil lett egyébként már 1200 MHz-n is, megjárattam ezzel-azzal, eddig szépen ment, nem úgy mint korábban, hogy már 5 perc filmezéstől beakadt a kép.
GPS meg kiszámíthatatlan, van hogy talál jelet 1 perc alatt, van hogy 5-10 kell neki, és még útközben is eldobálja. Bár ez lehet (valószínű) hogy hardveres defekt nálam.[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
válasz atillaahun #14509 üzenetére
Tényleg érdekes a távolabbi fókusz. Holnap én is csinálok egy videót vele a kertben.
-
atillaahun
veterán
Egy kis nyári jóidős tesztvideó 720p-be (hangyatámadás kertbemutatóval).
Nem tudom hogy én csinálok valamit rosszul, de ez szerintetek is egy rakás szar? A makrós részek még elviselhetőek, de minden ami 1 méternél távolabb van homályos fos. Plusz bármilyen lassan is mozgok sokszor bekockázza a felvételt. Szerintem ez az autofocus elég hulladékra sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Regiee
aktív tag
Hát akkor lehet hogy ROMokat kéne tesztelnem, aztán ha úgy alakul akkor írok egy összesítőt is a telefonról. Lehet holnap vagy még ma írok egyet a Tezianról.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #14503 üzenetére
(#14503) tzsolesz
A teljes vagy a kitakarított gyárit használod? Én is a TMO-ot használom a V20QBB-vel meg magnak testre szabva. De nekem sem volt eddig semmi gondom, stabil lefagyás nem volt, egy ArcCamera app-ot cseréltem bent, ha jó lesz akkor át küldöm neked, csinálok vele képeket.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz lkristobal #14501 üzenetére
Gyári V20o, tökéletes. Hónapok óta használom, és nem volt stabilitási gondom, vagy újraindulásom stb...
-
atillaahun
veterán
válasz lkristobal #14501 üzenetére
Sajnos nincs leg. Mindnek van valami baja.
-
lkristobal
csendes tag
sziasztok, mi most a legjobb/legstabilabb/leggyorsabb rom erre a telora... most már jo pár honapja a kitisztitott v20n van de már kezdett belassulni, ugyhogy ugy gondolom eljött az ideje egy váltásnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest