Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz IcePrincess #26916 üzenetére
Fent: Összefoglaló kinyitása.
-
pumukli23
senior tag
válasz bubus66 #25088 üzenetére
Még régen egyszer kipróbáltam L9-en és megtetszett.
Most online próbálgattam, tetszik, de volt hogy a szóközöket nem ismerte fel a vonalasnál és minden szót egybeolvasott. Gondolom a betűtípus miatt volt. Kicsit hiányolom, hogy a nyilat nem lehet megfordítani (pl angol --> magyar, magyar --> angol) -
pumukli23
senior tag
A black kitűnő utóda lehet.
-
pumukli23
senior tag
válasz kriszpontaz #24537 üzenetére
Elvileg igen. Itt olvass utána.
-
pumukli23
senior tag
Csak tipp:
Skype: folyton fut a háttérben, ha ez nem szükséges, jelentkezz ki.
Időkép: anno még a legelső verziók egyikét tettem fel, az nagyon húzta az akkut.. bár ez rég volt, talán javították
Adv. T. K: ICS-en szerintem már nincs sok haszna. Házikót hosszan nyomva ki tudod lőni az appokat.
A forexeset nem használtam.. persze az is lehet, hogy csak beragadt valami és az húzta le az aksit. -
pumukli23
senior tag
Vírusirtók.
Igaz már egy éves cikk, de azért elgondolkodtató.[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz firemanus82 #21844 üzenetére
Viszont a blackre ez lesz a 3. nagy frissítés, a 4x-re pedig a második.
-
pumukli23
senior tag
válasz firemanus82 #21725 üzenetére
A magyar LG ígérte 4x-re nov 25-re a frissítést?
-
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
válasz kriszpontaz #21299 üzenetére
Ez oké, de ezek szerintem szöveges adatok.
Gondolom az alkalmazások apk-it nem tolja fel a felhőbe, hisz a playről bármikor le tudja szinkronizálni, elég a package nevét mentenie. Egy játék mentésnél általában van egy adatbázis (néhány kb), esetleg pár adatot lement shared prefbe, ami ennek töredéke.
Amúgy elfogadom, hogy szinkronizál és dolgozik a háttérben, csak az utóbbi időben kíváncsivá tettetek, hogy mégis mitől lesz ez a nagy adatforgalom, és ezen gondolkozok hangosan.(#21300) bubus66:
Bár ha valakinek a névjegyzéke tele van képekkel, az egész nagy mennyiség lehet. -
pumukli23
senior tag
válasz kriszpontaz #21290 üzenetére
Jó válasz, de itt főleg beállításokról és szöveges tartalmakról van szó. Szerintem pár nap alatt ez nem igazán generál több száz megás adatforgalmat.
-
pumukli23
senior tag
válasz atillaahun #21269 üzenetére
Annak, hogy hogy lesz több száz megás adatforgalom a rendszer számláján.
Blackre megvárom a hivatalos ics-t, de lehet addigra telót váltok. -
pumukli23
senior tag
válasz atillaahun #21267 üzenetére
Majd ha lesz ics-em utánajárok a dolognak.
-
pumukli23
senior tag
válasz bubus66 #21260 üzenetére
Nekem még nincs fent az ics, ezért nem tudom megnézni mik vannak a listában, de szerintem a kollegánál 400 mega rengeteg.
A többi guglis app is szerepel a listában? Mert ha pl google maps nem, akkor lehet azt is az android rendszer részének veszi, és az pl satellite módban jócskán generál adatforgalmat. -
pumukli23
senior tag
válasz atillaahun #21222 üzenetére
Az android beszélget a google szervereivel. Ez van.
-
pumukli23
senior tag
válasz anderledani #20500 üzenetére
?
-
pumukli23
senior tag
Ezen filóztam én is. Pontosan nem tudom milyen vas van alatta, destkopoknál asszem ezt úgy szokták megoldani, hogy van egy külön proci ami keveset fogyaszt. Az ő feladata lementeni a "nagy" proci állapotát és feléleszteni ha valami eksün van. Sokszor ez az egység a procin belül foglal helyet, elsősorban többmagosoknál használják, tehát procin belül kapcsolgatja a magokat, ha épp nincs szükség 4 magra, akkor 3-at teljesen lekapcsol.
Ha itt ilyesmi nincs, akkor valószínű csak leveszik egy nagyon alacsony értékre a frekit. -
pumukli23
senior tag
És még panaszkodtak a kollegák, hogy az LG elfelejtette őket..
-
pumukli23
senior tag
válasz atillaahun #19730 üzenetére
Jobb
-
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
válasz atillaahun #19565 üzenetére
Inkább 9-10 hónap, de ebben igazad van. Nyilván az új modelleken van a hangsúly, és csak ez után jönnek a korábbiak.
-
pumukli23
senior tag
válasz atillaahun #19563 üzenetére
A koreai amúgy egy kicsit más. Így legalább mire ideér addigra a "hazai piacon" már kijavítanak minden bugot.
Egyébként az ics lenne már a 3. főverzió ami megjelenik a telefonra. Nem sok példát tudnék mondani, ahol 2.2-vel megjelent modellen most ics fut (bár ez lehet inkább az én hiányosságom). -
pumukli23
senior tag
válasz firemanus82 #19557 üzenetére
Nem kell az icsn ennyit parázni. Anno azt mondták h lesz, akkor lesz.
-
pumukli23
senior tag
Többen írtátok, hogy 2-3 napot elvan a telefon egy töltéssel. Sokat kell gépre kötve használnom a telót (így ritkábban töltőm hálózatról), de ez kicsit gyors merülés - főleg, hogy nagy része éjszakai időszak - nem?
[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
System/apps alól az lgercui.apk nyugodtan törölhető? (Remote Call)
Köszi -
pumukli23
senior tag
válasz zoleeboy #17996 üzenetére
Ez nálam is így van, először azt hittem csak a kép hiányzik, de az ébresztőt se lehet vele kikapcsolni. Gyakorlatilag egy órásított togglebuttonnak kéne ott lennie.
Valamint a notificationbarnál néhány app értesítései feketével jelennek meg (a fekete alapon). Ez viszont inkább az adott appok (pl facebook) hibája, hogy beégetett fekete színt használtak és nem témától függőt.
Ettől függetlenül nagyon bejött a rom, még pár apró változtatás, és számomra tökéletes lesz.[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
-
pumukli23
senior tag
válasz kriszpontaz #17341 üzenetére
Pontosan az.
-
pumukli23
senior tag
válasz tzsolesz #17331 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni én is.
Utánanéztem, antennának néz ki.[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz shaggy #17279 üzenetére
A google maps alapból online. Egy ideig lekessel pár csempét a térképről, de egy idő után kidobja őket. Frissítsd a legújabb verzióra, ott már a menüben van offline mód is, aminek a segítségével egy általad kiválasztott területről tudsz mentést készíteni pl az sd kártyára (otthon wifiről célszerű, mert nem 1-2 MB).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest