Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
tomi73 #21520 üzenetére
A TV lefagyós/resetelős problémával találkoztam már. Az amdcatalyst cserélgetése közben valamelyik régebbi verzió okozta. Igazából nem tudom mit, de a TV onnét időnként megfagy...és nem kellett PC sem hozzá, sat beltérivel is megállt, erősítőn keresztül v. direktben is.
A következővel sikerült orvosolni, hosszas heteken át tartó driver-csere, windows install után:
- el kellene távolítani az amd catalystot mindenestül, a vezérlőpult/programok hozzá adása... alatt
- újraindítani a gépet,
- eltávolítani videókártya és minden más megmaradt AMD/ATI drivert, jobb klikk az eszközön eltávolítás (vagy uninstall) és bepipálni, hogy törölje a fájlokat
- le kell tölteni a legutolsó amd catalystot, (13.1)
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
- gép leállítása,
- tv-ből kihúzol minden hdmi csatlakozót, majd a konnektorból is kihúzod pár percre... ha erősítő is közben van iktatva, azt is kihúzod a konnektorból és a pc-t is
- tv visszadug (itt nem emlékszem, de mintha a gyári visszaállítást is megcsináltam volna a tv-n) és utána mindent mást is összedugsz ahogy volt,
- gép indítása, a letöltött AMD catalyst telepítése...Nekem ez segített. A áramtalanítás szükséges volt, anélkül hiába telepítettem mindenféle drivert, viszont maga az áramtalanítás sem volt elég, kellett a teljes uninstall/reinstall.
Lehet hülyén hangzik ez így, de utána megszűnt a probléma. Remélem segít rajtad is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest