- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
Karcsi1001 #33741 üzenetére
Pl. itt nézz körül. Ha még ma megrendeled, akkor ezzel a kóddal 20% kedvezményt is kapsz a Toshiba HDD-kre: 7234-2964-2901-2684
Ingyenes a kiszállítás, és ha jól tudom 3 év gari. -
makoss
veterán
válasz
Karcsi1001 #33725 üzenetére
Én egy 2,5"-os vinyót össze tudtam kötni 620S-el, de rájöttem nem sok értelme van, esetleg akkor ha el akarok menni fürdeni vagy más a tévé heiségén kívüli más dolgot csinálni ami halaszthatatlan és azt a műsort felvenni ami épp megy, de ezzel kész
jaa meg annyi, hogy ha az adott vinyót akarod visszatenni gépre akkor újra fel kell ismertetni a géppel mert a tv incializálása vagy milye úgy átalakítja a vinyót, hogy a gép abból semmit nem lát
Ha többtuneres lenne a tévé még ok, de így nem sok értelme van...szerintem -
huncutka1029
addikt
válasz
Karcsi1001 #33741 üzenetére
Szia samsung G2, M3 portable tipusokkal még nem volt baj, mindet szereti a tv 1TB 25000 Ft
Westrn digital elements is jó 22000 FtEzeket nyugodtan megveheted. Érdemes olyat venni, amelyik 5400Rpm- sebességű, nem 7200,mert azoknál nem mindig pörög fel annyi idő alatt, míg a tv csatlakozik. Olyankor, csatlakoztasson usb eszközt felirat fogadna.... vagy akkor kell hozzá külső táp.
Szerintem neked 500 Gb tárhely elég, de ha biztosra akarsz menni, akkor se vegyél 1 TB-nél nagyobbat. -
vzozo
senior tag
válasz
Karcsi1001 #33738 üzenetére
Örülök, hogy csak a személyeskedésre tellett, miközben két kérdésedre is választ adtam.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Karcsi1001 #33738 üzenetére
Nem is kell visszaolvasni mindent, mert hála az Égnek, mert ott a kereső.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Karcsi1001 #33733 üzenetére
Egyet értek Edénykével, nem kell szakértő, vegyél egy 2,5"-es külső Note book hdd-t, és kösd rá a tv hdd-in feliratú USB portjára.
Azután kapcsold be a time machine opciót,
inicailizálás opcióra kattints rá, és onnantól nincs gondod. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Karcsi1001 #33733 üzenetére
A szakértőd se fog tudni mit kezdeni a cruzer blade-el, vagy kell egy nagyon goyrs (és ezáltal dárga) pendrive vagy veszel egy külső vinyót, ennyi.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Karcsi1001 #33723 üzenetére
nem nevetünk ki,
neérts félre minket.
Csak minden héten visszatérő kérdés, amit felteszel.Szóval:
USB memóriából legfeljebb 32GB-t ajánlott:
Ez arra vonatkozik, hogy a tv képes usb kulcsra letölteni alkalmazásokat.
Ennél nagyobbat erre nem igen szeret.
Azt tudni kell, hogy belépő szintű okos telóban is erősebb hardver dolgozik mint a tv ben.A DVR, vagy time shift funkcióhoz, viszont minimum 40 GB lehetőleg HDD-t kér, a 2012, és előtti modellek kizárólag merevlemezzel voltak hajlandóak rögzíteni. A 2013-asok már a 40gb feletti Pendriveot is elfogadják.
Mindamellett, erre nagyon kevés anyagot vesz fel. kb 300-500mb/perc a helyigény.
Nekem a 320Gb os hddre, 142 órányi SD, illetve kb 60 óra HD adást tudok rögzíteni.
ezen belül még a tv leparticionál egy kb 40gb helyet az alkalmazásainak, és a time shiftnek.Timeshifft, és a műsor felvétele nem ugyanaz.
a tv ha be van kapcsolva a time machine, bekapcsolástól folyamatosan "rögzíti a megtekintett csatornákat"
DE ezek csak 2 óráig visszanézhetőek, illetve kikapcsoláskor törlődnek. És itt ha csatornát váltasz a 20-ik percben, akkor a visszanézésnél is váltani fog.a DVR az ami fel is vesz, és bármikor visszanézhető.
A Dedikált HDD azt jelenti, hogy leformatálja a tv, majd létrehoz rajta egy linuxos partíciót, így másra nem tudod használni.
Csak ha pc-vel újraformázod. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Karcsi1001 #33727 üzenetére
Amit én ajánlanék, abból már egy nagyobb hdd-t is tudnál venni, szóval nem érdemes.
Vegyél hardverapróról pár ezerért egy 2.5"-ös hdd-t és hozzá egy házat, így 10k alatt kijön egy 500gb-s külső vinyó, amivel már nem lesz gond.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Karcsi1001 #33723 üzenetére
nem akarok felvenni vs fel tudjam venni
Akkor csúnyán átvertek.
A cruzer blade a hulladék kategória, sima pendrivenak sem állja meg a helyét. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Karcsi1001 #33716 üzenetére
Cruzer bladenek szégyenletes sebessége van, felvenni azzal sosem fogsz tudni.
-
huncutka1029
addikt
válasz
először is olvasd el a használati útmutatót.
Másodszor, a time machine opciókban menj az inicializálásra
utána fog tudni rögzíteni.
de 32 GB-vel kitörölheted a ..
min 40 gb hdd-ajánlott, alatta nem minden eszközt hajlandó elfogadni.És mielőtt még megkérdeznéd, a tv ha formázza a pent, vagy HDD-t utána nem tudod pc-vel használni, és a felvett tartalmat sem tudod más eszközön megnézni.
-
vzozo
senior tag
válasz
Szerintem alig pár napja volt erről szó, visszaolvastál? Edenyke írta, hogy a tapasztalatai szerint legalább 64 gigás pendrive (vagy rendes merevlemez) kell, illetve formázni is a TV-vel kell, nem pedig a PC-del.
-
Yager01
senior tag
válasz
Karcsi1001 #33713 üzenetére
Sajnos igaza van Gicznek . Nem való semmire!
-
Gicz
addikt
válasz
Karcsi1001 #33713 üzenetére
csak a gyártóáltal megadott specifikációkat tudod összehasonlítani, nem jó kb semmire. nemtudod mi a feketeszint, mekkora a kontraszt, mennyire színhelyes, mennyire lehet kalibrálni stb stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest