- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F74
csendes tag
Sziasztok!
Dreta leírása alapján két csatornaszámot át tudtam írni(pl.26 ról 13-ra).
Már nem működik.Kijelölöm a csatornát,kék gomb,bejön a menü,kb. 1-2 másodperc és kilép.Ennyi idő alatt lehetetlen átírni.
Kikapcsoltam a TV-t,ugyanez.Mit kellene csinálnom?Az első két alkalommal nem lépett ki a menüből! -
Tices
csendes tag
valaki írta, hogy az emag-tól vásárolt TV-t nem a magyar garanciális szervizpontra kell visszavinni,hanem visszaküldik Romániába és ott rendezik, mert ottani beszerzés.Elintézik ugyanúgy, csak jóval hosszabb idő.
Ettől függetlenül preferálnám a boltot, de ahogy nézem csütörtöktől lesz akciós az auchan-ban az 50UK6300, ott meg tudom nézni és gyanítom, hogy meg is veszem, mert nincs sok lehetőségem. -
mackosajt
addikt
Ez elég durva merülés.
Logitech vezetéknélküli egér és bill párosomban 2-2 cerka elem majd 1 évet bírt, pedig volt használva rendesen.
Itt vagy a gyári elem ilyen gyenge, vagy passz. Majd veszek bele minőségi elemeket. Ha azok is rövid ideig bírják, az már érdekes lesz.
Olcsó elem nem pálya. Olyat nem veszek. Mármint gagyit. Drágább a sűrű csere.Közben anyám is LG tv tulaj lett.
A régi crt tv megadta magát.
Neki elég lett a 32 LK6100. -
iff
senior tag
Kaptam választ az LG-től az optikai "problémára".
Tárgy: optikai hangkimenet
"Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Köszönjük észrevételét a televízióval kapcsolatban. A készüléken kizárólag digitális hangkimenet kiválasztásakor érhető el a digitális hangkimenet beállítása funkció. Amennyiben a tv hangszóró + optikai lehetőség van kiválasztva, úgy sztereó jelet vezet ki a televízió, ezért szól csak a házimorendszer fele. Ilyen esetben a házimozi rendszeren van lehetősége beállítani olyan hangüzemmódot, hogy minden hangszórója megszólaljon a rendszernek, igaz, ebben az esetben is sztereo hangzást tud elérni. Sajnálom, hogy nem tudtam jobb hírrel szolgálni, bízom benne, hogy tudtam Önnek segíteni.
Kérem segítse szolgáltatásunk fejlesztését azzal, hogy a lenti rövid kérdésre válaszolva értékeli a kapott választ.
Amennyiben úgy érzi a tájékoztatás nem volt teljes körű, kérjük küldje el érdeklődését újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a ..."Nem tudom erre mit mondjak, ...
ennyit az LG-ről.
Töltsek ki egy kérdő ívet, hogy mennyire voltam elégedett, erre mit kellene válaszolni.
A következő kérdőív kizárólag szolgáltatásaink fejlesztését szolgálja. Kérjük őszinte visszajelzését.
Mennyire volt elégedett a kérdésére kapott válaszunkkal?
Nagyon elégedetlen(--)
Elégedetlen(-)
Közepesen Elégedett(+/-)
Elégedett(+)
Nagyon elégedett(++)kapja be az LG........
-
vrsptr
aktív tag
Ha szabad kérdezni mennyiért sikerült megvásárolni? Én is nagyon gondolkodom egy Magic Remote távon. 55UK6300MLB a készülék. Az lenne tőled kérdésem, hogy mozgásérzékelős hadonászás esetén hogy megy rá adott gombra/tvn lévő ikonra a táv? Nyomni kell valamit vagy csak rajtatartani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest