- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ez már csak ilyen. Ha valamit megvettél és úgy érzed, hogy jó áron akkor utána már ne nézd, hogy aktuálisan mennyibe kerül vagy nézd de ne foglalkozz vele. Természetes, hogy olcsóbb lesz egy idő után és lehet, hogy ennél is olcsóbb lesz valahol, valamikor. Legolcsóbbak tavasszal kora nyáron szoktak lenni az előző évi modellek, ez is lassan kifutó modell.
-
Móncsa
aktív tag
Körberagasztottam a tv hátuljára a saját öntapadós ragasztójával középről a talptól indultam a maradék 50 cm-t meg középen srégen ragasztottam fel kb 10 perc alatt megvolt remélem fenn is marad ha nem akkor vagy szig szalaggal vagy átlátszos ragasztóval felragasztom vagy csinálok egy keretet 1x1 cm -es takaró lécből középen függőlegesen két merevítővel ezt a két merevítőt felcsavarozom a fali tartó csavarjaihoz és erre a fakeretre gyors kötözővel felkötözöm a LED szalagot .
Én nem akartam elvágni , szerintem jó lett, állíthatod a színeket és azok erősségét is ennyi pénzt megér , ha nem tetszik beteszed a hálóba a szekrény tetejére hangulat világításnak -
mokus18
tag
Mi december 30-án megrendeltük, és január 25-én sikerült kiszállítaniuk... szóval elmehetnek oda, ahova gondolom.
És úgy, hogy a nyakukra jártam, mikor megláttak, akkor rosszul voltak tőlem, hogy már megint itt vagyok.
Így mondtam, hogy nem fogom hagyni magam...
Csak zavar, hogy az LG, ilyen lazán igazolja vissza....
Aztán a 3. évben legyen problémám, és akkor harcoljak az igazamért. -
gippazoid
senior tag
Viszont az ügyfélszolgálata nagyon korrekt. Értik is a problémát, értenek is ahhoz amiről írnak és még válaszolnak is!
Nekem is egyből segítettek, visszakérdeztek és nem maszatoltak és nyomták a sablon dumát ha valamit nem tudott a készülékük. Azt is őszintén leírták, hogy amit kérdeztem az bizonytalanul működik (másik eszközzel való kommunikáció), láttak olyat amikor működött és olyat is amikor nem.
Ezt szerintem nem sokan vallják ma be.
-
-
dobolan
senior tag
-
dreta
tag
Ugyanettől a dologtól "szenvedek" én is. Bár már elfogadtam, hogy ez ilyen, ha 5.1-es hangot szeretnék, át kell kapcsolnom a hangkimenetet Optikaira. A szofververzió nekem is ugyanez, 49UK6300.
blakey: Hiába görgetek le vagy fel, erre nincs beállítás a menüben, ehhez nem kell kézikönyv. -
gippazoid
senior tag
A 3 munkanapon belüli meghibásodás esetén kötelező csere minden vásárlásra vonatkozik, nem csak a boltban személyesen vett dolgokra.
Lehet célszerű lenne az LG ügyfélszolgálatot felhívni, hogy ilyenkor küldenek egy szerelőt aki megállapítja a hibát vagy hogyan megy ez...
Ha az elállásr választod, a Telekomhoz vissza lehet juttatni, célszerű a legközelebbi, saját üzemeltetésű T-Pontba visszavinni személyesen. Az a leggyorsabb talán. Foglalkozniuk kell vele, bár nemszeretem kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest