- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
zdomiter #20793 üzenetére
Több oka lehet, még nem kiforrott a digitális tuner, nem 100%-os a kártya-készülék kompatibílitás, pont akkor volt valami szolgáltatói hiba. esetleg a kábelezés nem a legjobb, m1HD az egyiken , RTL a másikon, hm…, nem ua. A jelerősségnek is elég magasnak kell lennie, nekem 92%-os, a jelminőség meg 100%.
-
TomiLi
addikt
válasz
zdomiter #20649 üzenetére
Kipróbáltam az általad ajánlott módszert, hogy felismerje a tv a sharkoon hdd dokkolót, de hiába állítottam a régiót "Németországra", nem használt, továbbra is ismeretlen eszközként jelenití meg, és csak próbál kapcsolatot teremteni a tv a dokkolóvak, de nem lesz belőle semmi.
Esetleg abban tudnál segíteni, hogy lehetne (ha lehet egyáltalán) egy listát vadászni, hogy mely eszközöket kezeli a tv usb-n keresztül?
-
huncutka1029
addikt
válasz
zdomiter #20673 üzenetére
Így is van, És az LW5590 pont egy ilyen készükék! azért került többe anno mint az 5500 mert DVR képes volt
Ergo, ha mindenkinél működik, MO beállítással, nálam még az 5500-on is amibe most javításután 5590 alaplapot raktak, akkor hidd el nálad lesz a bibi a tévével.hívd bátran a szervízt. Jól emlékszem hogy neked is LW5590 van?
-
huncutka1029
addikt
-
zdomiter
tag
válasz
zdomiter #10631 üzenetére
Ez a 22-es csapdája. Ahol jó a karakter, ott nem érhető el a DVR: Szlovákia, Csehország. Ahol pedig van rögzítés, ott nem jók az ékezetek: Németország, Ausztia.
Annyit váltottam országot, hogy most már kódot kér a váltásnál. Még szerencse hogy csináltam egy mentést, mert nem ismerem ezt a kódot. (0000,1105,0413 nem jó)
-
zdomiter
tag
válasz
zdomiter #10630 üzenetére
Azt hiszem én voltam a hülye. A rubicomnál nem magyart, hanem Németországot használtam, és akkor működik a DVR-re formázás. Most hangolom újra a TV-t, mert a pendrivera lementésnél nem csak a csatornakiosztást, hanem a többi beállítást is, országot is visszatölti. Kiváncsi leszek a németnél milyenek lesznek az ékezetes karakterek.
-
zdomiter
tag
válasz
zdomiter #10460 üzenetére
Átállítottam Ausztriára és úgy sem tudom formázni a HDD-t. Nálam valami más hiba lesz.
PC-n törlöm a HDD kötetét, hogy ne legyen formatálva, bedugom a 42LW5590 USB1 portjába. A TV-n megjeleni a kérdés, hogy a DVR-hez formázhatja-e. Rányomok, hogy igen, aztán megjelenik a felirat, hogy Nem áll rendelkezésre tárolóegység. Kiprobáltam már 2 HDD-vel is. Mit csinálok rosszul? Hogy lehet belőni a DVR-t?
-
huncutka1029
addikt
válasz
zdomiter #10228 üzenetére
Próbáld meg visszaállítani magyarra, ha megy a DVR akkor az a baj, ha így sem akkor formázd le a vinyót pc-vel exfat -ra, vagy indíts el egy gyorsformázást, és közben válaszdd le a pc-ről nyugi, ki fogja bírni. Akkor formázatlan lesz, úgy dugd vissza az USB-1 portra a tv-be.
A DLNA nál állítsd az IP-t és A DNS-t automatikusra, és indítsd újra a routert.
a TP-Link néha csinál ilyet. az újraindítás használni szokott.
Ha ilyen van, akkor lehet, hogy a UPC dinamikus IP címet oszt ki, ezért veszti erl a kapcsolatot. Tré-home-nál voltam fix ip-vel, akkor nekem is kézi beállítás volt, és működött.
de mióta Pr telecomos vagyok nálam is át kellett állni automatikusra, a dinamikus IP miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest