- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
válasz
PTomi92 #108478 üzenetére
Én is ezt a tv-t vettem egy hete és nekem is feltűnt, hogy kikapcsolàs után halkan zúg. Neten rà kerestem, ezt találtam: Normálisan működik. Ha a tápból nem veszel fel elég nagy teljesítményt, akkor búg, sípol. Ez a rendeltetésszerű működése. Általában a tévék egy relével lekapcsolják a fő trafót és egy alacsonyabb teljesítményű standby trafóval várják a bekapcsoló jelet a távirányítótól, ezzel energiát takarítanak meg, mert a fő trafó és a tévé szinte minden komponense nincs áram alatt ilyenkor.
-
-
válasz
PTomi92 #108047 üzenetére
Jah baszki félre olvastam amit írtál.Kicsit beteg vagyok és nem az igazi az agyam…
Úgy olvastam,hogy hdmi-n nem megy át az 5.1,de már látom hogy Te optikaival kötötted össze.
Mondjuk számomra akkor is fura,mert amikor megvettem ezt a tv-t akkor még házimozira volt optikaival kötve és ott is megvolt az 5.1.
Nem rég volt egy Logitech Z906 5.1 pár napig,ott is optikai megoldás volt,ott PCM-re állítva jött meg az 5.1.
3. Képen az Advanced settings-en belül a legutolsó menüpontban (Digital sound output vagy mi,magyarul Digitális hangkimenet) mire van állítva?PCM,vagy Automatikus?
Emlékeim szerint anno a házimozinál is PCM-re volt állítva,tv-zésnél ezt is írta az erősítő,de amint megkapta a dd,vagy dts jelet ki is írta hogy DD,vagy DTS 5.1 xx bit/xx kHz. -
válasz
PTomi92 #108034 üzenetére
Nálam régebbi WebOS-en ugye PCM és Automatikus van.
Nekem ez utóbbin van és a Samsung soundbarra (T650+ a 8500s hátsó szett) átmegy az 5.1,szóval furcsa hogy pass-through-on nem megy át.
Mondjuk usb-n nem próbáltam,nekem Serviio-n keresztül megy a filmezés,a laptopom a server. -
junior19
senior tag
válasz
PTomi92 #108029 üzenetére
Az új menü nem igazán van előttem.
A DTV Audio Setting az gondolom a digitális tv csatornák használata közben lehet állítani a hang típusát. Az Audio beállításoknál ha a HDMI bemenetre belépsz, akkor ott látod a Bitstream és pcm lehetőségeket. Ilyet kellene keresni az USB lejátszáskor is, vagy egy általános hang kimenet lehetőséget. -
junior19
senior tag
válasz
PTomi92 #108018 üzenetére
Nem támogatják már az Lg tévék a DTS hangsávot, így az semmiképpen nem fog átmenni.
A tévén az optikai kimenetet válaszd, Bitstream tovább küldésre, s ha van opció, akkor 5.1.
A kimenetnél semmiképen ne legyen Tv hangszóró + Optikai kiválasztva, mert akkor csak 2.0 pcm fog az erősítőre kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest