- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Rebell #90803 üzenetére
A DLNA szerverek nem mindig és minden eszközzel kompatibilisek ezért érdemes olyan DLNA szervert választani ami több eszközt szeret, ilyen a Serviio, Emby, Plex, ezek majdnem minden eszközön szépen működnek, külső felirat nem gond, hibátlanul megy. Serviio esetében jól kell kiválasztani a renderert különben szintén gondok lehetnek, tehát a megfelelő eszköz kiválasztása után működik, pl. LG TV, ilyenkor az LG tudásának megfelelően dolgozik, webOS esetén hibátlanul, Netcast esetén előfordul, hogy csak egy hangsávot lát és semmilyen küső feliratot.
-
-
blakey
titán
válasz
Rebell #90801 üzenetére
Seviio csak ilyen, Embynem és Plexnek van app-ja az LG Stroe-ba így azzal lesz teljesértékű. Emby sima DLNA szervere is egész jó, de ha csak szerver kell akkor Serviio.
Felirat minden esetben van, hogy nálad miért azt innen nem tudhatom, semmilyen egyéb infóval nem szolgáltál. -
domitert
csendes tag
válasz
Rebell #90300 üzenetére
Nekem is ezt csinálta,tv áramtalanitás, majd vissza, és ujra működött rendesen(50uk6950)
tv-t bekapcsolt állaptban húztam ki a konnektorból. Nem a távirányitó baszakodik hanem a tv.de kb 1 honapja nem csinálja.amig az első napokban sokat állitgattam akkor fordult elő, többször is -
blakey
titán
válasz
Rebell #89461 üzenetére
Milyen világítás van alulról? A bevilágításnak nem sok köze van az LD-hez. Ha zavaró akkor szerviz. Betettem egy képet, hogy nálam milyen LD nélkül, szerintem az elfogadható, mondjuk mást nem is fogadnék el.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Rebell #89320 üzenetére
Köszi szépen!
off: látom az emag is rajta van ezen a listán, valamiért azt gondoltam, hogy ők szürke importos cuccokat árulnak, de akkor ezek szerint érdemes lesz náluk megvenni olcsóbban.
Egyébként mi az általános vélemény erről az 55UJ701V-ről? Azt láttam, hogy bevilágítási gondok előfordulnak, de sajnos most nem fér bele sokkal drágább típus.
-
törölt tag
válasz
Rebell #89185 üzenetére
Azért nem ajánlottam, mert pont erről nem találtam információt az oldalon.
https://www.displayspecifications.com/en/model/d27810b5
Én azt gondolom, hogy ez is 120Hz-es, de jobban örülnék annak, ha ezt "hivatalosan" is alá tudnám támasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest