Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz
#94529552 #85102 üzenetére
Én a kérdéseimet általában az egész topik közönségéhez intézem, akkor is ha konkrétan valaki hozzászólására válaszolok és örülök, ha valaki megtisztel a reagálásával. A topik olvasása közben azonban nem lehet szelektálni, ha valaki érdekeset ír, akkor arra felfigyelünk. Kmaro bár már többször indulatosan és nem túl szép helyesírással szólt hozzá, de ez utóbbi felvetése számomra új volt és úgy tűnik van is benne valami. Én nem tudtam erről a pixel számháborúról, mert eddig Samsungom volt és ott ez fel sem merült. Azért az ebből is látszik, hogy ez az LG-hez köthető probléma. Korábban Te is érdeklődtél ebben a témakörben pl. ebben a topikban:https://prohardver.hu/tema/re_lg_webos_3_0_okosteverendszer_videoteszt/friss.html , de a téma ott sem lett megnyugtatóan lezárva. Ott azt írják, hogy összehasonlító tesztek ugyan nincsenek, de szintetikus tesztekben ez a megoldás alulmarad. Azóta megtudtál olyan új és döntő információt, amely alapján biztos vagy benne, hogy nincs hátránya ennek a megoldásnak, mert ha igen, akkor légy szíves oszd meg velem, hogy megnyugodjak, mert most egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy tényleg jól választottam e, illetve most még lenne lehetőségem változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest