- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
snorbi82
senior tag
Elmondom neked, hogy jelen pillanatban csak gyári 20F volt rajta rootolva, Töltőn volt... Ennyi.... Bár elég meleg volt mikor levettem. Tuti elszállt benne valami töltés közben. Gyári LG töltővel töltöttem mielőtt megkérdezed... Volt már egy pár telóm és mind rootolva volt és fele ennyire nem vigyáztam egyikre sem. És ez megy javításra...
MOst elővettem a HTC Desire S-t. 1,5 éve nem ment... Hibátlanul megy... Csak lassú!
-
renee7
tag
Nem feltétlen kell ezekben bármit is állítgatni, hogy alaplapos legyen. Ezekben a telefonokban egy hagyományos elektronikai, PC hardveres ismeretekkel felfoghatatlanul összetett főpanel van, és egyre több azon panelek aránya, ami a gyártósor végén ugyan átcsúszik a minőségellenőrizésen, de valamilyen rejtett hibája van, ami előbb-utóbb a fölmelegedés, lehűlés következtében, vagy egy kisebb koccanás, esés miatt egyszer csak kijön. Az sem használ, hogy a környezetvédelmi jogi szabályozás következtében jó ideje csak ólommentes, rugalmatlan forrasztásokat lehet alkalmazni..
Nekem az Optimus 3D-vel volt, hogy random kikapcsolt, melegedett, majd egyszer csak nem kapcsolt be, semmilyen üzemmódba nem lehetett bootolni. Alaplapcsere lett. Azt hiszem, 10 napos sem volt...
-
snorbi82
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Formula-1
- Metal topik
- Vicces videók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest