- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
Én is meglepődtem, a témaszerkesztő progi szerint rendben volt (ehhez kivételesen van előnézet) Aztán ma megnéztem az S60 emulátorral is és tényleg fennállt a hiba. Mindegy szépen alakul a list azokról a funkciókról, amik a valóságban nem épp úgy festenek, mint az editorban...
-
attisx
addikt
"Viszont a letöltéssel megint megszenvedtem."
Ez érdekes. Most direkt kipróbáltam: Opera / FF / IE7 mind gondnélkül leszedték...
Amúgy, majd a másik három (eddig elkészült) s60-as témát is újra fogom szerkeszteni Carbide.UI-val. A "Yin Yang Red" valószínűleg vasárnap este felé már fönn lesz az oldalamon.
Az ownskin.com-ot pedig ezentúl hanyagolni fogom...
nike_: Mit értesz frappáns kép alatt?
-
attisx
addikt
Nos, megint egy kis idő eltolódással válaszolok.
Köszönöm, hogy megnézted a másik témát is. Hát igen, sajnos nem lehet külön elkészített grafikákat a digiórához berakni, illetve be lehet rakni, a téma szerkesztők rendesen megjelenítik (a gyári is), de a telóknak már gondot okoz...
Ami a PH! témát illeti még közel sem tökéletes, de már dolgozom rajta a hivatalos szerkesztő progival. Sok-sok hiányosság pótolva lesz, amit az ownskin-en nem lehetett módosítani.
Stay tuned! PH!v3 coming soon...
-
attisx
addikt
Bocs, hogy csak most válaszolok, az utóbbi napokban nem figyeltem a topikot.
Lennie kell benne digit órának is, legalábbis a témaszerkesző megjelenítette. Majd készítek egy verziót alapértelmezett karakterekkel, hátha úgy jó lesz.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mások is tapasztalták-e ezt a hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest