- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ozz
tag
válasz
Blamazs #5294 üzenetére
Az enyémet májusban vettem, szal még nem túl öreg, bár nyáron volt hogy 24/7-ben ment a gép.
Hétvégén elvittem a gépet magammal a nagyszüleimhez, szóval kb 2 hónap után felemeltem az asztalról és láss csodát, újra csendes, alig hallom ha be van kapcsolva. Szerintem csak tele ment porral, mert direkt megnéztem hátha megint zörög, elkezdtem renderelni és megint zörgött, de már sokkal halkabban, mint előtte.
Budapesten van Lenovo szervíz? Mármint márka szerviz, mert ezekben az "én értek hozzá, mert 2hetes gyors OKJ-n végeztem" szervizesekben nem bízok. Akkor már inkább szétszedem -
AXisBOLD
addikt
válasz
Blamazs #4004 üzenetére
hát igen
nem azt várja az ember hogy ilyen hangokat adjon ki, még ha ez a normális akkor se.
ha az egész hűtést megtudták csinálni szinte hangtalanra, akkor miért hagyják hogy az optikai meghajtó elrondítsa az egészet?de egyébként jó gép, egyelőre elégedett vagyok összességében.
üdv.
-
djvoyager
tag
válasz
Blamazs #3996 üzenetére
Szia Blamazs,
Akkukijelző csak az XP sajátja van.
A hotkey driver még nem elérhető hozzá, az teszi majd fel az on-screen utility-t.
Lehet, hogy az N200-éval is működik, ezt nem teszteltem:
N200 hotkey utility -
djvoyager
tag
válasz
Blamazs #3984 üzenetére
Hello Blamazs,
Integrált Intel X4500M-es videovezérlője van, így nagy csodára ne számíts
Ha ebben a kategóriában játékra megfelelőbb gépet keresel, akkor ez szóba jöhet:NS73EHV
N500 Core 2 Duo T5800, 2x 1GB, 250GB/5400rpm, DVD-RW, nVidia 256MB Geforce 9300, 15.4" WXGA, Camera, 10/100, Intel 5100 AGN (1x2), Bluetooth, Express Card + 4-1 Media Card, Vista Business, 1 YearEzt op rendszerrel olyan brutto 190 körül megkapod. A proci ráadásul már Core 2 Duo-s.
-
djvoyager
tag
válasz
Blamazs #3964 üzenetére
Hello Blamazs,
Trükk1:
Set HDD compatibility mode to "IDE" in BIOS(Press F12 at startup -> select entering setup, Go Advanced tab, Set "SATA Mode Selection" to "IDE", Press F10 ->save&exit)
Trükk 2: Service pack 3-at telepítsd fel mindenekelőtt.
Továbbá driverek itt:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/product.do?subcategoryind=0&familyind=437897&brandind=10&doccategoryind=0&modelind=0&doctypeind=9&validate=true&partnumberind=0&sitestyle=lenovo&template=%2Fproductpage%2Flandingpages%2FproductPageLandingPage.vm&operatingsystemind=53385&machineind=0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest