- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabriel75
csendes tag
Köszönöm a válaszod, ami egyben segítség is volt!
Elkeserített amit írtál, mert én még nem néztem bele, így nem is törhettem le a füleket, ezért újra megnéztem, és rájöttem, hogy mégiscsak rendben van, még ha másmilyen is a második slot. Ki is próbáltam, átraktam a RAM-ot, és gond nélkül bepattant. Azon kívül, hogy másképp néz ki mint a 1., az is megtévesztett, hogy youtube-on is megnéztem egy videót, és ott is a 2. slot ugyanolyan volt mint az 1.A felső slotban van most RAM, az alsó az üres, és onnan hiányoltam a fém füleket, de ennek ellenére szerintem rendben van!?
-
-
-
kecz
aktív tag
Elég sokszor szedtem már szét ezt is meg más laptopot is (sőt PC-t is). Első szerelési hibám. Szerintem 15 év alatt ez belefér.
Az akku (legalábbis ha lehet hinni a címkézésének), akkor full ugyanaz - csak később gyártott - , mint ami nekem volt eredetileg. Ha az alaplappal van a gond, akkor nincs baja a rendelt akkunak. Kivéve, ha nem az alaplapom nyírta ki...
Szakembernél volt már (Telemax). Adtak egy majd' 50 ezer forintos árajánlatot egy aksira meg a cseréjére. Ha az alaplapnak van baja, akkor az is pénzkidobás lett volna. Jelenleg, ha rendelek még egy billentyűzetet hozzá, még akkor is olcsóbban megvagyok, mint ha ők cserélték volna az aksit.
-
Mióta világ a világ, szutyok Lenovóim voltak. A Lenovo utálat meg manapság inkább divat, mint valóság. Sajnos még nem tudtam felfogni, az miért is baj, ha mondjuk egy meghibásodott laptopot másfél év után nem tudnak javítani, és adnak cserére jogosító igazolást. Abból az összegből lehet venni újabb, jobb gépet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest