- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
válasz
ArthurShelby #12505 üzenetére
Szerencsére sikerült megoldani. Vígan fut a win 7 rajta és nagy az öröm akinek a gépet raktam rendbe. -
Vandit.
addikt
válasz
ArthurShelby #12498 üzenetére
Konkrétan a telót nem ismeri fel ha rádugom és felkiáltójeles az usb az eszközkezelőben.
-
junior11
veterán
válasz
ArthurShelby #12495 üzenetére
SSD-t idén februárban már én is cseréltem benne, hát kemény egy menet volt szétszedni, de sikerül törés nélkül. Remélem, még sokáig kitart a Z500, de a köv. laptop már egy jobban, könnyebben szerelhető lesz
(pl. vmilyen ThinkPad, ProBook stb.).
-
junior11
veterán
válasz
ArthurShelby #12492 üzenetére
Még eszembe jutott, hogy a Z500 beépített, nem kivehető akksival rendelkezik, ha beadná a kulcsot lehet ezt otthon cserélni?
-
junior11
veterán
válasz
ArthurShelby #12490 üzenetére
Hát én is így vagyok vele, van, mikor jó darabig 100%-on használom, mert tovább tart, aztán a program zaklatása mindig meggyőz valahogy
Viszont boldog Karácsonyt!
-
junior11
veterán
válasz
ArthurShelby #12487 üzenetére
Igen tudom, az optimalizált állapotra van állítva, mely kb. 60%-ig tölti fel, de néha megesik, hogyi lyen esetben is a a gép jelzi a led vilogásával, hogy tölt, miközben a Windows-ban erre semmi jel, ezt már régóta párszor eljátszotta, nem jöttem még rá, hogy mi lehet, tegnap lemerítettem kb. 20%-ra, aztán gond nélkül feltöltött 60%-ra, s azóta már nem jelez tovább.
-
Vandit.
addikt
válasz
ArthurShelby #12478 üzenetére
Rendben, köszi. Ez megvan már 8.1-et raktam fel.
Milyen driver kell rá, hogy legyen hálózat? Milyen progikat érdemes felrakni?
-
dugo_
veterán
válasz
ArthurShelby #12439 üzenetére
10/100Mbit-es lan adapter van a gépben, fizikailag nem tud többet. Ettől még nem gagyi, csak ennyi a gyári specifikációja. A gigabites lan még manapság sem alap dolog ebben a kategóriában elég sok gyártónál.
A gyári single band Atheros wifi is 150 Mbit/s elméleti maximumra képes, veszteségekkel együtt a 100 körüli érték normális lehet.
-
válasz
ArthurShelby #12417 üzenetére
BIOS-ban nem tudok segíteni, de ha megnézed milyen kártya van benne, akkor annak az AC variánsa biztosan menni fog benne. Pl az Intel csinál N-es meg AC variánst ugyan abból a tipuspszámú modellből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Próba
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fűnyíró topik
- Óra topik
- Home server / házi szerver építése
- Path of Exile (ARPG)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest