Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
osonte #15469 üzenetére
Őőőő.. mitől tudnak csavarok eltörni?
Valami spec környezetben használtad, mint hűtőház, és állandó hőváltozás terhelésének volt kitéve, vagy olyasmi? Esetleg folyamatos rezonancia környezetében használtad, mint építkezés? Mondjuk még akkor is furcsa.
Webshopokban azt találom, 3 év garanciával adják. Nem küldted még vissza, hogy cudar gyenge csavarok jutottak neked?
-
-
-
-
válasz
osonte #15090 üzenetére
Na ezt én is észrevettem régen bővítésnél, figyelni kell hogy gyors ramot kell belerakni. min a 3200Mhz és minél kisebb legyen a max CL érték is 22 alatti legyen. sokat számít.
Szóval tehát mellé rakunk egy 8 as modult mondjuk és akkor is csak 2x4 et kezel dualban? De ezt meg hogy?
Megjegyzés ez a lagg win újratelepítéskor elmúlt és sokkal gyorsabb is lett utána a gép. Ne kérdezd miért, mert elvileg lehetetlen lenne, de többször is így jártam már. Beraktam a plusz ramot. Eleve kell két három rendszerindulás mire úgymond "megszokja" . Pedig a jót könnyű megszokni. De win újrahúzáskor jóval jobban pörgött a gép.
Nézzétek meg. Ez tanulságos videó és egyben érdekes is. a különböző méretű ramok lassabbak mint a két egyforma.
https://www.youtube.com/watch?v=7IaYcbC_yEQ&ab_channel=wolfgang
-
-
-
válasz
osonte #14992 üzenetére
Hali. Rengeteget megy HDMI vel a gép a tv vel.
Igaz a tv egyelőre ezeréves.
Gyárilag 1.4b hdmi t írnak az Intelnél az biztos.
Igen sokan ezt mondják meg régen azt tapasztaltam, hogy AmDnek szebb a képe. Meg igen 8 mag 16 szál nagyon csábítAmúgy igen IPS paneles mindkettő, amúgy a G2 talan jobb panelt kaphatott, de nyakam nem merem rárakni.
300nit és talán 72% az NTSC a G2 nél és 45% az Ideapad 3 nál.Ma délutan megyek, a ryzenes lesz az első számú.
Pedig kinézetre a G2 jobban tetszene. Na mind1 az másodlagos.Azért nagyon köszi, hogy erre is rávilágítottál.
-
-
Simba86
senior tag
válasz
osonte #14978 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek! Szinte biztos, hogy ez lesz a különbség oka, ugyanis néztem egy youtube videót, hogy a God of War-nál kijön 10 fps különbség, viszont a másik játék, amivel az öcsém játszik (fortnite), ott a videóban sincs különbség a single és a dual között és öcsém mondta is, hogy a fortnite normálisan működik... Sajnos most nem tudunk szerezni másik RAM modult, de jövőre igen. Azért ez megnyugtató, hogy nem hardveres gond van, csak valóban ennyit számít, hogy single vagy dual channelben működik a memória... sose tapasztaltam ekkora különbséget, de végre tanultam valami újat! Ismételten köszönöm mindenkinek és kellemes ünnepeket kívánok!
-
-
-
-
razzorr
őstag
válasz
osonte #14695 üzenetére
Mostmár ezt is ki tudom próbálni majd,mert megrendeltem az AMD változatot, reméljük beválik. Hosszabb távra tervezek,azért is választottam a 16GB ram, 1terrás változatot,de mint tudjuk egyikből sem elég sohasem. A jelenlegi gépemen is 2terra fullon, egy 500as ssd szintén, szóval a külső vinyót is le kell porolnom
Köszi a tippeket,majd jövök beszámolóval.
-
-
-
-
-
Amilo02
aktív tag
válasz
osonte #14648 üzenetére
Csao,
Csak most olvastam, h írtál.
Nekem [ilyen] kártya van benne gyárilag. Igazából a weboldalak betöltésére nincs panaszom, szempillantás alatt betölti az egész oldalt amit beírok neki, itt nem hiszem, h észre vennék különbséget WIFI6-os kártyával!
Nálam inkább a letöltési sebesség a kényes téma(korábban említettem, ezres netem van, de ezzel a wifi kártyával "csak öt-hatszáz megával tudok tölteni). -
-
-
Amilo02
aktív tag
válasz
osonte #14622 üzenetére
Mivel sokat torrentezek és nem megoldható átalakítóval a LAN kábeles megoldás, én is gondolkozom a hálózati kártya cserén. Jelenleg [ez] a router van otthon ezres Digire. Ipad-en tud akár 940Mbps letöltési sebességet is, tehát totálisan ki tudja használni a Digi sebességét.
Notebookon "csak" 500-600Mbps sebességre képes a gyári wifis kártyájával.
AX210-es kártyával szemezgetek. Bár fontossági sorrendben előtte az M.2 cseréje van
Azt a 2400Mbps-t amit írtál szerintem egészen biztosan nem fogja tudniEgyrészt nincs is hozzá olyan gyors net, másrészről a Note alaplapja is korlátozni fogja. Jó, ha tudja a 900Mbps-t. Talán tesztvideó is van róla fent valahol a YT-on.
-
Dhampir
félisten
válasz
osonte #14600 üzenetére
Esetleg még az alábbi topikban is érdemes lehet felvetni:
Azonnali notebookos kérdések órájaEzenkívül érdemes lehet még megkérdezni KillHates mestert is, mert ő bonyolult dolgokkal is foglalkozik, biztosan tudna tanácsot adni arról, hogy egyáltalán megoldható-e a probléma.
-
-
Amilo02
aktív tag
válasz
osonte #14475 üzenetére
20GB? Minek annyi (ha csak nem videovagas stb…)
Nekem 8GB van a notebookban, tökéletesen elég böngészésre, office-ra. Egyedül játékoknál eszi meg mind, de még ott is elég (mondjuk én nem is játékra vettem a notet, nincs benne dedikált gpu). Asztali gépemben 16GB ram van. 4K-ban szoktam játszani, akkor sem evett meg 9-10GB ramnál többet.
-
osonte
őstag
válasz
osonte #14446 üzenetére
Sajnos a világítós billentyűzet nem tud működni, mármint a világítás része, bár US kiosztással találtam az interneten, de fizikailag nincs a billentyűzetvilágítás csatlakozó az alaplapon, csak a helye van ott (piros keret): [kép] .
Viszont találtam Samsung OLED kijelzőt FHD felbontásban, ami belemenne, de 105 000 Ft.
-
Dinter
addikt
válasz
osonte #14453 üzenetére
Kaptam egy IdeaPad 5 laptopot (14ALC05), Win10 van rajta. Az alvás mód nem igazán működik. Sokszor ki is kapcsolt magától vagy bekapcsol szinte egyből, miután alvóba raktam. Kikapcsoltam bios-ban, windows-ban mindenféle alvási, indítási extra dolgot. A kikapcsolás talán megszűnt, de még mindig bekapcsol magától. Mi okozhatja?
-
Amilo02
aktív tag
válasz
osonte #14446 üzenetére
Én is csináltam egyet múltkor az enyémről, nem bírtam ki, hogy ne szedjem szét
: [IdeaPad 3 82H80090HV]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest