- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti0289
csendes tag
válasz
Lalikiraly #15161 üzenetére
Szia.
Köszi a válaszokat.
Kingston 16-os pendrive is volt. Ugyanez.Ms médiával csináltam telepítőt. Ugyanez.
Ha nincs rajt oprendszer ezeket a teszteket hogy csináljam meg? Ennyire azért nem vágom a témát ezért kérdem.
Köszi. -
Orlin
addikt
válasz
Lalikiraly #15152 üzenetére
Én mondjuk kb soha nem csukom le...
-
Zsocy155
őstag
válasz
Lalikiraly #15142 üzenetére
Érdemes. 24 órát ír az oldal és valóban, másnap már 36 hónap volt a garancia idő.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Lalikiraly #15136 üzenetére
Én a múlt hónapban vettem, nekem is 31 hónapot írt.
Valahol van módosítási lehetőség. Elküldtem a számla másolatát, 1 nap múlva 36 hónap lett a garancia. -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15129 üzenetére
Qbit megy, de vissza fogok váltani 2.2.1 utortentre. Negyed annyit zabál proc időt.
-
Orlin
addikt
válasz
Lalikiraly #15123 üzenetére
Igaz...
A megszokás... -
Orlin
addikt
válasz
Lalikiraly #15121 üzenetére
Közben én is rájöttem erre a megoldásra.
Én mondjuk soha nem használtam az alvó módot...
Speciális energia beállításoknál ti hogy szoktátok?
A merevlemez kikapcsolása gondolom nem ajánlott. -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15119 üzenetére
Ja. Köcsög epic program. Én mindig kinyomom ne fusson se háttérben se máshol csak amíg szedi a szarokat. Képernyőt le tudod hajtani anélkül hogy aludjon ? (Orlin)
-
Orlin
addikt
válasz
Lalikiraly #15112 üzenetére
AMD-és.
Próbáltam,60 Hzn-en megy,érdekes miért ilyen. -
Orlin
addikt
válasz
Lalikiraly #15110 üzenetére
-
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #15107 üzenetére
Én nem játszom, csak szintetikus grafikai tesztben lett gyorsabb. Lehet a valóság más...
-
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #15105 üzenetére
Grafikai teszt gyorsabb lett nálam is a több memóriától, úgy hogy nem egyforma a méretük, de a sebesség/időzítés egyezik.
Szintetikus memória írás/olvasás lassabb lett, de azt meg nem nagyon érzem Windows alatt.
-
Bacusuz
őstag
válasz
Lalikiraly #15102 üzenetére
oké, köszi
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #15099 üzenetére
Állitani a lefoglalt memóriát .
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #15091 üzenetére
nekem 8gb al lehet ...
-
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #15095 üzenetére
Én elengedtem, mert jó áron jutottam hozzá a 16gb-hoz... Így sem lassú a gép, csak inkább a tesztprogram írja ki. Néha egy pillanatra megakad, de az ritka, túlélem. Amúgy összességében, ha használom, akkor nem lassabb a gép.
Amúgy igazad van, nehogymá a laptopba is annyi memória legyen, mint a mostani telefonokba.
Genya dolog ez az integrált memória, régen jobb volt, amikor két üres hely volt!
-
F1r3b1rd
tag
válasz
Lalikiraly #15086 üzenetére
Anno poénból vettem hozzá, mert nagyon jó áron sikerült beszerezni azzal a felkiáltással, ha mégsem ismeri fel akkor eladom. Végül maradt, néha csak böngészővel sikerül megetetnem 20-22GB-t, de akkor már rengeteg ablak fut.
Nálam is sokkal lassabb így a memóriatesztek szerint, de pont nem izgat, nem játszok vele.
Még.. -
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #15092 üzenetére
Ugyanolyan időzízésű a 16gb-os modul és a sebessége is ugyanaz (3200MHz), erre direkt figyeltem, mint a forrasztott 4gb. Arra nem emlékszem, hogy újrahúztam -e a rendszert, bár félévente szoktam.
Igen ugyanannyit tud dualban (2x4gb dual+a többi memória single módban megy), ezt úgy hívják: Asymmetric Dual Channel.
-
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #15088 üzenetére
Nálam: 4gb forrasztott + 16gb modul, amiből 4gb-ot használ dual channelre és a maradék 12gb mintha single channel lenne, úgy kezeli. Szintetikus memoriateszt sebesség jóval lassabb, mint a sima 2x4gb, de a grafikai sebesség gyorsabb. Amúgy lassabbnak érzem leheletnyivel a gépet 20gb memóriával, mint előtte a 2x4gb-val... Néha megáll gondolkodni, pedig jófajta SSD-m van.
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #15088 üzenetére
Biosban 512k-t is be lehet állítani a vganak .
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15086 üzenetére
Na, minnyá nekiugrok énis.
kimaxolom, lol
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15079 üzenetére
A moddolt ps3 bc kompatibilist már úgy hirdettem/készítettem elő, hogy 2db hdd-vel adom.
1tb és 0.5tb hdd-kkel.
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15075 üzenetére
Az is opció
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15073 üzenetére
Vagy venni használtan s továbbadni ha nem jó.
Néha kockáztatni kell. -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15065 üzenetére
Amúgy nem mintha bajom lenne az 5G wifivel. tök váratlan hogy tényleg 5Gbps netet ad, és a gigabites LANra úgy tolja át a ps3 isokat mint GB lan2lan.
de a 2 USB az 2 USB, az nem 4.
köszi. -
peti800
tag
válasz
Lalikiraly #15059 üzenetére
Mediaban a 120Hz-es, magyar billentyűs verzió van, viszont nincs készleten
-
Bertiee
senior tag
válasz
Lalikiraly #15032 üzenetére
köszi!
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15028 üzenetére
start menütől csak én okádok szivárvány szagú fost a 8 után?
le is cseréltem gyorsan classicshell-re. -
Bertiee
senior tag
válasz
Lalikiraly #15028 üzenetére
Akkor az akkuidő csökken, várhatóan?
-
Bertiee
senior tag
válasz
Lalikiraly #15024 üzenetére
OFF, de aki váltott 11-re, megéri? Ideapad 5-ön nálam is nyaggat a W10-es, hogy tegyem fel a 11-et, de mindennapos office jellegű használatban és némi játék és filmezés mellé érdemes?
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15022 üzenetére
ms mégis azt mondja nem jó a 11hez
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15016 üzenetére
Nem találtam automatikus indítás kikapcsolást. Mindig bedobja magát win indításkor. Nem lehet ezt kikapcsolni?
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #15016 üzenetére
Abba is van valami migrácios alkalmazás multkor te kerested .
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15008 üzenetére
Talán már a 8ban sem volt . Őszintén szólva azt kihagytam.
De utána nem implementálták továbbiakban. :/ -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15006 üzenetére
win7en volt egy gyári ms program ami csak a user fájlokat vitte amiket kijelöltél.
azt hali. -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15000 üzenetére
nyomva kellett tartani, hogy menjen, így ok. csinálom az usb win10et.
nincs ennek valami gyári iso a support.lenovo.com-ról? -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #15000 üzenetére
üres az ssd.
boot pendrv kéne gonodlom. most csinálom uefi kell azt tudom. -
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #14995 üzenetére
Rendben. Jó vásárlást!
-
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #14993 üzenetére
Az IPS panelt majd nézd meg milyen van benne pontosan (szoftverrrel), mert lehet le tudsz rá tölteni színprofilt és akkor már élhető is lesz a képe. Én találtam az enyémhez, így egész jó, de azért nem olyan, mint előtte a kalibrált LG monitorom volt.
-
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #14991 üzenetére
Nekem bár V15 G2 van és ezt kicsit üzletibbnek mondják, mert van rajla LAN csatlakozó, de szerintem pont ugyanannyira gyenge a műanyag, meg minden, mint az Ideapad 3-ason. Ráadásul Realtek a LAN kártyám, ami számomra felejtős, főleg 2.4Gbps hálózati sebesség mellett, Intel WLAN kártyával. Bár azt látom a 17"-os V2-nél még a LAN sem fért el...
Mindkettő IPS? Amennyiben igen, akkor egyértelmű lenne számomra Ryzen 8mag 16szál (2023-ban 2 magos processzor
, biztos nem vennék). Szoktál rajta filmet nézni, már mint a HDMI kimeneten, mert a Ryzen-nek szebb képe lesz a HDMI-n, nem hivatalosan, de 2.0, vagyis 4K 60Hz simán megy, nekem 10biten. Amennyiben vennék drága kábelt, szerintem a 12bit is meglenne a kimeneten. Intelnél mintha csak 1.4 lenne a HDMI verziója, bár ha nem javítsatok ki nyugodtan.
-
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #14982 üzenetére
Amúgy nem írtam, de vevőknek a munkahelyen mindig azt mondtam, hogy a dual és a single channel között általában 30% különbség van. Vagy ugyanazokat a teszteket olvastuk mind a ketten, vagy tényleg igaz.
-
Simba86
senior tag
válasz
Lalikiraly #14956 üzenetére
Ezen a hangoláson lehet módosítani?
-
Simba86
senior tag
válasz
Lalikiraly #14954 üzenetére
Minden ugyanúgy van beállítva, vírusírtó nincs fenn, én is úgy tippelek, hogy valami fogja, az afterburner szerint viszont kb ugyanannyi a procik kihasználtsága játék alatt :S
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #14949 üzenetére
Nekem 5300u-s lenovom van .
-
levi1911
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #14947 üzenetére
Tudnál ajánlani párat?
-
levi1911
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #14945 üzenetére
Én ez alapján [link] úgy látom nem bővíthető, de nagyon boldog lennék ha tévednék
.
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #14941 üzenetére
Azon besirtam , hogy 150niten mennyit tud
.
De azt már nem is látni kb -
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #14933 üzenetére
Ultragáz mer több mint egy éves driver ...
-
F1r3b1rd
tag
válasz
Lalikiraly #14908 üzenetére
Szomorú, hogy már csak ez az opció van, megbízhatóbbnak tartottam mikor dos alól, v bios önmaga alól csinálta.
Windows Defendert gondolom ki kell iktatni a művelet idejére, nehogy bekavarjon ?
-
Bertiee
senior tag
válasz
Lalikiraly #14894 üzenetére
Ideapad 5 -nél ugrik a gari ha a 2 hónapos gépet szétszedem és megnézem a gyári pasztázás minőségét?
Más: a töltés alatt kisebb feladatoknál (Excel, böngésző) is be-be kapcsol a venti, ez írható a töltés közbeni nagyobb hő számlájára? Ha simán akkun van nem igazán hallom a hangját. -
F1r3b1rd
tag
válasz
Lalikiraly #14890 üzenetére
Teszi a dolgát, vagy jobban járok az újrapasztázással?(azt viszont nem néztem h a hűtőbordát szorító csavarok nincsenek-e matricázva)
-
F1r3b1rd
tag
válasz
Lalikiraly #14869 üzenetére
"A hátlap levétele nem garvesztés. a háttértárolót és a memóriát ha lehet korlátlanul lehet variálni, akkor veszik a garancia, ha ezek szereléséből adódó hiba folytán pusztul el valami."
EZ 100% biztos információ ?
Ha igen, akkor már nézek is egy kis extra ramot a gépbe amit vettem(bővíthető, fele ram fix, másik fele 1 foglalatban),Mivel érdemes nekiállni leszedni egy ideapad 3 alját, anélkül h letörném az összes fülecskét(pár napos csak a gép)?
Másik kérdés: elvileg ez a kisebbik akkuval szerelt tehát 2,5" bővíthetőség mint opció megvan. Kikerestem a kompatibilis tartozékok alapján a szalagkábelt is, de azt írja h csak FRU cserélhető. Akkor magánemberként be sem tudom szerezni?
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #14882 üzenetére
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #14880 üzenetére
Már akkor el kellett volna mikor a 8ra kezdték építeni.
A 7 vált be eddig a legjobban.Csak mára nem lehet szinte telepíteni sem.
-
BlackDRose
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #14878 üzenetére
A Vantage nem találja az audiót (se). Lehet, hogy megpróbálom a Win 11-et. Táblacsoki megy
.
-
BlackDRose
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #14876 üzenetére
Nem vártam a szervízre-kínomban levettem a BIOS elemet és láss csodát, beindult a masina.
Hálás Köszönetem!
Remélem telepíteni tudom az összes hardvert.
-
BlackDRose
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #14874 üzenetére
OK, köszönöm!
-
BlackDRose
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #14872 üzenetére
Ok, eszembe sincs mondani.
-
BlackDRose
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #14869 üzenetére
Ha jól értem, akkor nem lehet bizonyítani a BIOS frissítést? Ha nem akkor mehet gariba is dolog, nem? CMOS reset lehet megoldás?
-
BlackDRose
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #14859 üzenetére
Köszönöm a tippet, ha nincs rá más megoldás, nem elvetendő, sőt.... A gép még garis, de a jótállást olvasva, ha BIOS telepítés okán halt meg a gép, akkor nincs rá gari (azt nem tudom, hogy, ha gyári BIOS a gép saját honlapjáról telepítve is érvényes). De azért megpróbálom a szervízet. Gondolom, ha leveszem a hátlapot akkor végkép nincs garancia rá.
-
Elemental
addikt
válasz
Lalikiraly #14853 üzenetére
Eddig még nem használtam win 11-et. Lányomé lesz a laptop, és úgy gondoltam, olyan rendszert rakok rá, amit ismerek. A sajátomra már én is azt tenném. De most már mindegy is, felment a win 11.
-
Elemental
addikt
válasz
Lalikiraly #14838 üzenetére
Köszi!
Közben feltettem a win 10-et. Továbbra sincs se wifi, se tapi. Az eszközkezelőben kb 10 eszköz kérdőjeles. Felmentem a Lenovo honlapjára, szériaszám alapján kerestem szoftot, végigment a kereső, valamit csinált, majd azt írta, minden friss. Csak már nem volt több időm, rá kellett hagynom. Tényleg manuálisan kell drivereket összeszedni? Amióta win 10-et telepítek, nem is tudom hány éve, azóta egy drivert sem kellet keresnem.
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #14834 üzenetére
ezért imádom ezt a fórumot.
értjük egymást!
csak semmi b*zulás!:
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #14832 üzenetére
akkor meg pláne... ő is meg fogja hálálni.
legyél gavallér -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #14826 üzenetére
12Gb ennek a maximuma, sztem tegyél bele 8at ha van rá keret, nem bánod meg!
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14822 üzenetére
[link] Írj egy pontos típust.
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #14819 üzenetére
igen. azóta nem volt. előtte 1x 2x talán. műájus óta használom
-
Gyick
őstag
válasz
Lalikiraly #14803 üzenetére
Jatéknál nagyon hangos de cserébe olyan 75 fok körül tartja a procit.Akksit nem próbáltam mennyit bír ki de az a gyenge pontja állítolag.A proci nagyon jó.Szerintem jó választás volt ez a gép nekem.Spiderman,god of war,scorn ilyen játékkokal próbáltam.Spiderman pl high presetel 60fps körül mozog 2560*1080 külső monitorral.Most az hogy full műanyag az egész engem nem zavar
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #14790 üzenetére
Nincs olyan gomb. Oldalt van egy power meg egy reset azt csók.
Tudom hogy megy a helyreállítás particio, de nem arra gondolok.
Hanem hogy alapból úgy telepítsem a wint hogy megcsinálja magának amit kell gyári driverekkel stb. -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #14788 üzenetére
a gyökérkönyvtárban sem listázza a cache és helyreállítási partíciókat. az baj, úgy érted? winfost még nem telepítettem ilyen szuper hülyebiztos gépekre, amiatt vagyok kétségben.
Anno próbáltam gyári win7et húzni a t430s-re de a 8 miatt nem akart siketülni meg volt még valami uefi legacy para is. nemtommá mi, de végül 8.1 lett majd frissült 10re.
Amúgy win telepítéssel nincs bajom. csak a helyreállítási miatt aggaszt. online sehol nincs infó.howto.
-
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #14786 üzenetére
igen, max klónozom a régit. bár vannak furcsaságai. és ezzel az anomáliák nem szűnnének meg.
plusz azt a partíciót nem is látni sehol. sehogy. köszönöm -
zolokas
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14780 üzenetére
Össze vissza megy a gép, gondol egyet azt ki kapcsol, akksi nélkül is tuti alaplap.
-
zolokas
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14776 üzenetére
Ki takarítottam belül, tiszta bogár temető volt, vissza dugdostam szalag kábeleket is rendesen, azóta megy megállás nélkül.
-
zolokas
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14774 üzenetére
Aha cmos elemet cseréltem akkor is ki kapcsol, még a csatlakozókat át nézem meg ki mérem majd műszerrel ha lesz nálam.
-
daginyomigec
csendes tag
válasz
Lalikiraly #14759 üzenetére
Amúgy, miért van szükség drájverekre, mivel ad többet pl. az alaplap driver?
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #14760 üzenetére
Itt már nincs kérdés, ez lesz
Szüksége van rá, megrendeltem, használni fogja.
-
daginyomigec
csendes tag
válasz
Lalikiraly #14754 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #14756 üzenetére
Épp egy M1 Airje volt. De munkája miatt kénytelen natív windowst használni. Ez pedig M1 Airen ugye nem működik. Nem akartam neki valami műanyag vackot, és ez az ideapad 5 14 most 399€-ért egész jónak tűnik. De már látatlanban sírt, hogy a kijelzője semminek nem lesz olyan mint az Airé, de ez van, muszáj a Windows.
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #14752 üzenetére
Köszi, közben találtam róla teljes specifikációt. Van belőle olyan amelyiknek az egésze fém, de van olyan is amelyiknek az alja ABS.
Én is úgy gondoltam, hogy jó lesz a páromnak. Bár ő máshogy gondolja, macbook után neki nem lesz semmi jó -
carr
őstag
válasz
Lalikiraly #14748 üzenetére
köszönöm, tudom. még megpróbálom a döglött slotos lapot átpakolni erre, akkor lesz alaplapi 8gb meg egy üres slotom.
kókány, de ha működik, miért ne?
osonte: köszönöm, akkor fogom tudni használni az 500as nvme-t
megnyugodtam.
kíváncsi leszek, hogyan fogom tudni beleapplikálni a halott alaplapos (?) 1080p-s touchscreent az enyémbe.meg a világítós billt.
enyémben ez a csoda van: Qualcomm Atheros QCA9377 Wireless
van itt is meglepetés.
Juteszembe. éjszakára seedben hagytam lehajtott képernyővel bekapcsolva, reggel a kijelző nem ébredt fel, neten keresztül láttam, hogy aktív, de a kijelző nem kapcsolt be, kikapcs atx 4mp-el és ujraindítottam. utána jó volt. van ezzel tapasztalatod? -
razzorr
őstag
válasz
Lalikiraly #14719 üzenetére
Még egyszer köszönöm
-
razzorr
őstag
válasz
Lalikiraly #14715 üzenetére
Akkor megnyugodtam, köszi.
-
razzorr
őstag
válasz
Lalikiraly #14713 üzenetére
Mindegy is, van hely dögivel
Nos este sikerült beüzemelnem, akit esetleg érdekel és később olvassa, ez a Lenovo IdeaPad 5 Pro 14ACN6 típus.
Első benyomások:
- Kissé féltem a 14"-tól, mert azért "jóval" kisebb mint egy 15,6", de nagyon kellemesen csalódtam, ami különösen tetszik, az a 16:10-es arány, mintha észre sem venném, hogy kisebb, nincs az a szűk érzetem mikor ránézek a kijelzőre.
- Amikor először kézbe vettem, olyan kicsi összecsukva, mintha egy játék noti lenne, de a fém háznak köszönhetően nagyon egyben van, nem recseg, nem maszatolódik a teteje, jó a zsanér is, ki lehet nyitni úgy hogy ne emelkedjen fel az alja (igaz amikor derékszögtől még jobban kinyitom, kissé emelkedik,de sebaj), minőségi érzetet ad az egyszer biztos. Igazi "sleeper", szerény kívül, brutál belül.
- Pixelhibáról (első blikkre) nem tudok nyilatkozni, hiszen 2880 × 1800 a felbontása és nem volt kéznél nagyítógyönyörű a képe (persze nem oled, de nincs is túlszaturálva).
- Gyorsaság, ez az AMD proci a 16GB rammal úgy hasít, hogy most már nem tudok elmenni enni-inni amíg végzi a dolgát, ez azonnal csinálja. A Win11 úgy ment fel rá, hogy pislogni sem volt időm.
- billentyűzet. Féltem tőle, hogy kicsi gépen nem lesz kényelmes, de még nagyobbak is billentyűi (mint a nagy HP-mnak) és vaj puhák, nem kattognak, gyönyörűen lehet vele gyorsan gépelni (magyar kiosztás). Ok hogy nincs num, de valamit valamiért.
- hang,kamera. Ezeket még nem nagyon tudtam tesztelni, este két alvó gyerekkel, de úgy gondolom erre amire kell, pont megfelel.
- akku. Itt egy kicsit megijedtem, mert első töltés után elkezdett a töltésjelző narancs (talán piros) fénnyel villogni, de bios frissítés kellett neki, az megoldotta. Ez a Vantage prog jó hogy van, sok mindent meg lehet benne nézni. Mondjuk az akkumra azt írta hogy az 1éves garija most novemberben lejár, ez számomra rejtély, hogy most a számolást onnan kezdi,amikor kigurult a gyártó sorról, vagy passz. Emiatt nem küldözgetem vissza, mert a Vantage szerint is megfelelő minden és zsír új a gép,tehát tuti nem utáncsomagoltat kaptam.
- ventilátor: sok mindent csinálgattam rajta, de egyedül a bios frissítéskor pörgött fel, amúgy észrevehetetlen volt, melegedés, max hátul egy kicsit, de az alu ház miatt kellemes hűs érzést ad
- tartozéklista: USB C-s töltő és slussz passz, se egy tok, se egy bármi, tartozékkal nem kényeztet el minket a Lenovo, de mindenki vesz olyan ami neki tetszik.Szóval az első benyomásaim nagyon pozitívak, remélem barátságban leszünk.
Köszönöm hogy elolvastad, hátha hasznos volt.
Üdv,R. -
razzorr
őstag
válasz
Lalikiraly #14706 üzenetére
Igyekszem.Win nélkül kapom a gépet, már leszedtem egy 11est,készen állok,hát persze hogy szombat is meló,vasárnap elutazok,szóval éjszakázni fogok a géppel
-
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #14707 üzenetére
A három bólogatós fejet igen, de az alját már nem.
Bocsi. Amúgy én is Emagnál jártam így és azonnal cserélték.
-
razzorr
őstag
válasz
Lalikiraly #14703 üzenetére
Wow, köszi hogy írtad ezt az akkus dolgot, mert hálózatról is sokat használom a mostanit, 3db akkut nyírtam ki kb 2-3év alatt.
Ebben a Vantageban tudom majd ugye állítani az akkus dolgot? Biost is tudok ott frissíteni?
Lehet jövök még 1-2 alap kérdéssel -
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #14703 üzenetére
Esetleg a kijelzőt ellenőrizd pixelhiba szempontjából, nekem 8 volt rajta és cseréltettem a laptopot (14 napon belüli elállással). Bár úgy látom neked olyan nagy felbontásod lesz, hogy csak nagyítóval tudod ellenőrizni.
-
razzorr
őstag
válasz
Lalikiraly #14701 üzenetére
A kis régi i3-hoz képest tuti
Már csak a kérdés, win10 vagy 11-et rakjam fel? Most 10-est használok,de ha jól pörög a 11 is,miért ne. -
razzorr
őstag
válasz
Lalikiraly #14691 üzenetére
-
lautnermark
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14681 üzenetére
Sikerült. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
-
Pferi
senior tag
válasz
Lalikiraly #14683 üzenetére
Ha már van egy 2 tb-os hdd a fiókban, miért ne tenném bele?
-
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #14677 üzenetére
Zsírozni nem merném, mert pár hónap után azt veszem észre, hogy egyre könnyebben mozog (túl könnyen). Persze az jó megoldás ha szorul, amit írsz.
Nekem is erősen húzták meg a csavarokat, de cserébe ferdén rögzítették a zsanérokat. Első nap megigazítottam.
Amúgy a legtöbb hiányzó csavarral az Ideapadot hozták vissza. Volt közte újabb és már egész régi darab is. Lehet, hogy erősen meghúzzák, de mégis valahogy megindulnak a csavarok. Persze azokat nem hozták vissza, amik sok éve hibátlanok, így csak az egyik oldalt látom. Ennek ellenére én is sokat adtam el Lenovot, mert árban viszont jók.
Hol van már az az idő, amikor 150 ezerért alumínium házból volt a Lenovo laptop? Emlékszek egy ilyen modellre, már nem tudom melyik volt az, de gyorsan el is tűnt...
-
B.Zoli89
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #14674 üzenetére
Hello!
Köszi. Csak ránézésre a hűtés kevésnek tűnik és félek ettől. -
RpPRO
őstag
válasz
Lalikiraly #14662 üzenetére
Amilo02: minden háttérappot letiltok, feladatkezelőben 30 folyamat össz
, semmi nem pörgeti látszólag cpu-t.
Lalikiraly: februári a latest bios, fent van. Energiagazd-ban csináltam egy spórolosat, de nincs változás. Fn+Q auto. -
válasz
Lalikiraly #14654 üzenetére
Siker! Egyezett a cl is. Sokat gyorsult a rendszer.
[link] -
válasz
Lalikiraly #14654 üzenetére
Á, értem, köszönöm a segítséget! Így fogom nézni, kell-e másik.
-
válasz
Lalikiraly #14652 üzenetére
2400-as van benne [link] , ezt az aida64 is megerősítette. CL17 - es a megrendelt ram, a nagyobb órajelűeknél jellemzően magasabb késleltetéseket láttam.
-
válasz
Lalikiraly #14650 üzenetére
Köszi, közben megrendeltem egy 8gb 2400mhz crucial ramot. Az alapból gépben lévő 4gb ram 2400mhz - en megy, ha ennél nagyobbat veszek, az nem butítja vissza ugyanerre a frekvenciára?
-
válasz
Lalikiraly #14645 üzenetére
Hoppá, az előbb rányomtam a chipset drivert és máris rendben lett
Köszönöm a tippet
(pedig nem hittem benne, mert az Eszközkezelőben nem hiányolt semmit, még az első nap a Vantage app feltelepített minden hiányzó dolgot.)
Persze lehet véletlen egybeesés, eddig kikapcsolva pihent a BT, nem próbáltam közvetlen előtte. -
osonte
őstag
válasz
Lalikiraly #14641 üzenetére
Szinte nem is lehet látni, akkor veszem észre azt az 1mm-t, amikor lecsukva végigsimítom a jobb oldalán az újjam. Szerintem az emberek nagy százaléka észre sem vette volna ahogy megkaptam. Nem mertem 3-ik laptopra cserélni, mert annak meg megint más lett volna a hibája, ez nem zavar, mert nem látom, csak ha lecsukom és simítgatom az oldalát... Inkább mint a pixelhiba vagy az a durva bevilágítás, főleg annyi pénzért. Amúgy 200k alatt a laptopajánló topik szerint, csak az ipari hulladék kategória van. Én ettől függetlenül megszerettem ezt a gépet, mondjuk a Ryzen processzor és az elviselhető kijelző sokat segített benne. Ettől függetlenül 2-3 évnél többet lehet nem fog bírni és én is az Apple irányába váltanék szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest