- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Hát, szerintem akkuidőben csak hozza az eredetit.
Nekem módosítatlan 020s volt ezelőttig, de kb. ugyanannak a szintnek tűnik..
Cserébe nem hasít annyira, mint azok, amik 170e pontokat hoznak, de hétköznapra teljesen jó.Én átcseréltem a semi clean változatra, mert kell a live wallpaper támogatás.
-
Aucor
senior tag
Szia!
A fenti cucc tud olyat, hogy Erase all data / Decrypt Internal Storage.
Ezt a müveletet kell megcsinálnod hogy újabb romról (8.1, 9) visszatérj régebbire, de vigyázz, ez minden adatot töröl a telefonról, szóval rom zip-et majd usb-n kell rá rakj. Fastboot módban kell rádugni a telefont (hangeröle+bekapcs), majd kiválasztani a LePro3-at, majd Erase all data / Decrypt internal storage. Van a toolban recovery flasher is, amire szükséged lesz, ugyanis azt is kell cserélned a 30s-hez (hozzá ajánlott recot megtalálod a topikjában xda-n). Ezután már menni fog a 30s.
-
paolinho
őstag
Általában mindenhol ajánlottként javasolják a BACKUP-ot baj esetére, és ezt az ötletet én is támogatom, de velem már nagyon sokszor előfordult, hogy a visszaállítást követően nem egy tökéletes rendszert kaptam vissza. Szóval nekem is van rendszer mentésem tarcsiba, de most már nem annyira foglalkozom ezzel, inkább bíbelődöm egy keveset a romolást követően egy új tiszta rendszer felépítésével.
Ahol elengedhetetlennek érzem, hogy a korábbi állásai szerint kapjam vissza az aktuális app-ot, ott Titanium Backup-pal rendezem ezt. Bár bevallom nem ritka, hogy ez sem segít. A legutóbb így jártam pl. a Shazam-mel, ahol TB visszaállítás után már nem állt fel az app, így buktam a "kedvenceket" a mentésben.
Egyébként vannak olyan applikációk, ahol nem is kínlódom a korábbi állásokkal, mert egyszerűen nem tud segíteni a TB, és ilyenkor úgy is friss progi kell neki. Ilyen pl. a Waze, a Simple, az Erste MObilbank, meg még jó néhány.
Szóval, ha romolásra adjuk a fejünket, az egy-két nap finomhangolást mindenképpen jelenteni fog. -
paolinho
őstag
Volte kapcsán lehet, hogy igazad van, én eddig nem néztem ennek utána.
Ami az Erste biometrikus azonosítását illeti (ha ez az ujjlenyomat), az viszont nálam simán működik, én is Ersté-s vagyok.
Esetleg próbáld meg úgy hogy a Beállitások - Hardvergombok - Feloldás ujjlenyomattal-t kapcsold ki! Alatta olvashatod, hogy ez tulajdonképpen mit is csinál. Én pl. az NFC-fizetést a Simple-ben nem tudtam ujjlenyomattal feloldani, amíg ezt ki nem kapcsoltam. -
paolinho
őstag
Akkor biztos ez okozta a gebaszt nálam. Nem figyeltem az XDA-n írtakra, és rutinból nyomtam fel az opengapps-t. Mindegy, így jártam. Most egyelőre marad az AEX. Le Pro 3 - ra csak havi frissítésű unofficial van, gondolom vagy a Le2, vagy a Le Max2 rom kerül mókolásra a mi telefonunkra. Remélem, egy hónap múlva is azt mondom, amit most néhány nap használata után, hogy csak ajánlani tudom!
-
paolinho
őstag
Én az "open_gapps-arm64-8.1-pico-20180804" - tettem fel, és azt bővitettem később az általam szükségesnek vélt app-okkal.
Lehet, hogy csak nálam nem volt problémamentes, és egyébként egy jó kis rendszer az AOSiP, ezt nem vitatom, de azt, hogy a magyar nyelv teljesebb az AEX alatt, az kétségtelen. Nem tudom azt sem, hogy nálam miért nem váltott a szín a kártyák használatakor, holott előre kiválasztottam azokat, de nekem zavaró volt, hogy nem tudtam azonnal, hogy melyik számon keresnek, ha rápillantottam a telefonra, amikor csörgött.
Az Antutu annyira nem érdekel, nem játszom erős játékokkal, de összességében az AEX nekem jobban teszik, így vissza is raktam azt.
Azt mondjuk nem értem, hogy egy fullos TWRP mentés visszaállítása némely app-nál miért nem lehet problémamentes. Úgy jártam ugyanis, hogy a Simple-t nem tudtam úgy beüzemelni, hogy elfogadja az ujjlenyomatot, de még kód beadás lehetőséggel sem engedte az NFC-s fizetést. Pedig töröltem, újratelepítettem vagy egy tucatszor, de nem javult meg. Az lett a végső megoldás, hogy legyalultam mindent TWRP Wipe Advanced-ből, és újratelepítettem a rendszert. Ezután szintén újratelepítettem az összes app-ot, amikre Titanium segítséggel az adatokat is vissza tudtam tenni. Azt már megtanultam, hogy van néhány progi, amire nem érdemes a mentett adatokat visszatenni, mert nem fognak működni, így azokat felhasználónév és jelszóval állítottam munkára újból. Ilyenek pl. a Waze, a Simple, de még van néhány. Sok idő ez az egész tortúra, de ha valaki szeret kísérletezgetni, annak ez nem drága. Én az elmúlt hetekben elég sok mindent kipróbáltam a rom-ok kapcsán, de azt hiszem, most egy kis időre leállok. Ha nem történik valami komolyabb (vagy néhány kisebb) működési hiba a jelenlegi rendszer működése során, akkor azt hiszem, hogy megmaradok az AEX mellett. -
paolinho
őstag
Hát ez elég fura. Noha én már tovább léptem vagy fél éve a BB72-esről a Cuoco92-félére, de nekem mind a két rendszert magyarul használva trükközés nélkül probléma mentesen működött a navigáció, amihez nyilván a GPS-re van szükség. Nem igazán értem, hogy mi lehet a probléma oka a készülékeiden az op. rendszerrel.
-
paolinho
őstag
Ne zavard össze ezzel, mert ez így félreérthető! Amiről Te beszélsz, az kikapcsolt GPS mellett lehet igaz. Ugyanis GPS-t bekapcsolva halál pontosan navigál a teló, azaz pontos a helymeghatározása is.
Ha őszinte akarok lenni, nem is igazán értem, - biztos meg van az oka - hogy miért jó a cellaadatokra támaszkodva csak a helymeghatározást használni?! Mert hogy nem navigálásra használod ilyenkor a telefont az is biztos.
-
Norby86
őstag
Próbáltam igen, még a TWRP mappát is kitöröltem gépre csatlakoztatva hátha beragadt valami, de semmi, bejön a TWRP kezdőképernyője és nem reagál a gombokra, ráfagy a képernyőre a kép és az akku adatoknál is 50%-ot jelez, holott 99% a töltöttség ha rendszerbe visszalépek. Szóval mindenképp arra a régebbi 3.1.1.0 twrp-re lenne szükségem ami jó a görög romhoz. Csak az összefoglalóba se működik már a letöltési link.
-
Danika256
aktív tag
Tényleg érdekes a telók közötti különbség, hogy kinek mennyit dob, de persze ez az androidtól is függ, akksi töltöttségtől na meg hogy mennyi minden fut a háttérben.. De végülis talán az órajel a fő döntő, a 722-vel is el lehet ugyanazt érni mint a 720-asal, csak beállítás kérdése
A HW, vagyis a chipset ugyanaz fizikailag csak a nevét változtatták pro-ra, na meg a beállításokat! Én pontosan ezért nem vettem 720-ast, egyedül az NFC-ért kár! Na meg azért, hogy EUI-ra nincs custom kernel tudtommal 722 -re, így órajel változtatás nem lehetséges vele! No majd megkérdem CrisBalGreece-t, hogy nem e lenne kedve összedobni egy stock custom kernelt ezekkel a kiegészítésekkel. 720-asra van pár.. Szerintem sokak örülnének neki.. De ettől független 170 ezer ponttal is minden szuperül muzsikál, nem igazán lehet megakasztani semmivel..
-
törölt tag
Kérsz olyan ali-s eladót, aki be tudja szerezni? Megbízható, már több mindent rendeltem tőle... A linkek csak azért vannak,mert ezek még élő boltok élő ajánlattal.. Még beszerezhető, bár egyre kevesebb helyről és egyre kevesebb az elérhető darabszám.. A kínai oldalakon a LeEco-t leírták,mint telefon gyártót, a pletyik szerint teljesen meg is szűnt a gyártás, tervezés.. készletkisöprés van már csak...
-
-
Danika256
aktív tag
Nem akarok vitatkozni, de ha az egyikhez van, akkor a másikhoz is, már az olyan hozzáértőknek akik ezzel bajlódnak. Most az órajel beli különbség, az NFC megléte/ hiánya, a RAM és LCD nagysága nem lehet akadály. Ezen felül ugyanaz!! A driverek is ugyanazok!
Fakirr1 Ja értem.. Dehát akkor tulajdonképpen mégis szerkeszthető, tehát tudnának rá csinálni mókoltat, javítottakat..Végülis az is elég lehet..
-
LantosBerry8
senior tag
Nos fastboot megvan, raktam rá twrp-t (igazából 2-t is.... Az első, ami az Oreo-hoz van linkelve, bejön, csak nem reagál érintésre... A második, meg ami az x720 -hoz van, de annál vibrál időnként a képernyő, viszont tudtam telepíteni a paranoidot.... (Nincs benne magyar... - mennyire használható?))
Linkelnétek egy teljes mértékben működő twrp-t?
-
hari73f
aktív tag
Szerintem ne írd le az Android Oreo-t... még rövid távon se
>> a közeljövő meg mindenképp ez lesz.Nagyon küzdenek a fejlesztők.. : itt van pl egy
Lineage OS 15.1 / OREO 8.1 , most tettem fel az X722-re.A saját kamera applikációval már jól fókuszál, fotóz... kicsit lassan.
Aki próbálni akarja, csak TWRP 3.2 -vel telepíthető.
-
HeavyToys
senior tag
Azért van az éremnek másik oldala is. Legalábbis 1,5 hónapos használatra alapuló tapasztalataim alapján nagyon jó készülék, kijelző kiváló, hangzás is megfelelő, akkuidő is jó a gyári rommal, azonban vannak árnyoldalai is.
Gyári, EUI alapú romokkal nem jönnek meg az értesítések. Aki céges+magán e-mail címekre fogadna üzeneteket, azoknak ez elég kínos, ugyanis sokszor kimarad a szinkron. Vannak azért pici bugok a rendszerben, amik engem kifejezetten zavartak. Pl Tora33 rom alatt nem tudtam a gyorsindító sávba behúzni funkciót, maga a menü működött, de nem lehetett pl a Flaslight-ot behúzni.
Van rá pl Paranoid Android is, de nekem minden alkalmazással amit használok 17-18 óra alatt lemerült. 3 óra SOTokkal.
Kamera azért nem hogy S7 szinten nincs, még egy Xiaomi Mi A1 is veri. Kijelzőn nagyon szép a kép, de valahogy amikor teljes mértben, főleg gyengébb fényviszonok között nézed, aztán van kivetni való bőven. Ebben az S7 mérföldkövekkel előrébb van.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest