- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
Tényleg érdekes a telók közötti különbség, hogy kinek mennyit dob, de persze ez az androidtól is függ, akksi töltöttségtől na meg hogy mennyi minden fut a háttérben.. De végülis talán az órajel a fő döntő, a 722-vel is el lehet ugyanazt érni mint a 720-asal, csak beállítás kérdése
A HW, vagyis a chipset ugyanaz fizikailag csak a nevét változtatták pro-ra, na meg a beállításokat! Én pontosan ezért nem vettem 720-ast, egyedül az NFC-ért kár! Na meg azért, hogy EUI-ra nincs custom kernel tudtommal 722 -re, így órajel változtatás nem lehetséges vele! No majd megkérdem CrisBalGreece-t, hogy nem e lenne kedve összedobni egy stock custom kernelt ezekkel a kiegészítésekkel. 720-asra van pár.. Szerintem sokak örülnének neki.. De ettől független 170 ezer ponttal is minden szuperül muzsikál, nem igazán lehet megakasztani semmivel..
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest