- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az 5G-s páncélnak ára van
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
válasz
paolinho #1915 üzenetére
Sziasztok!
Megvolt a teljes kijelző csere, itthon sikerült szépen megoldani! Ha esetleg így járnátok, ne legyen rá szükség, de szívesen segítek tanácsokkal, mit hogyan érdemes! Nem egy eget rengető dolog, de elég nagy odafigyelést és precizitást igényel, mert igen sérülékeny az egészt LCD & digitizer assembly, úgy kell bánni vele mint a hímes tojással! Szerintem most jobb lett mint a gyári, mert eredetileg ilyen jó erős kétoldalú ragasztó szalaggal volt rögzítve, ( sok telefonnál azt használják), én nem ezt választottam, bár van ilyenem is, hanem az új cucc B7000-es ragasztóval van rögzítve, az jobb!
Még annyi, elnézve az egész cuccot, nem csodálom, hogy beázott a beöntésre, ha oldalról bejut a víz, egyből megy az érintő alá... Az LCD meg egyből rátapad, 2mm vékonyka
Szóval erre nagyon figyeljetek! Adtam neki elég ragasztót, de azért nem fogom hagyni, hogy víz érje! Amúgy kívülről semmi nem látszik, gyári lett és a képminőség is ugyanolyan
9 ezer Ft-ba fájt a történet, 2 dolláros üveg miatt..Más:
Mi a helyzet mostanság Oreo ügyileg?? Szívesen feltennék valami igazán jót, ami gyors is, de nekem a Dolby Atmosra szükségem van, szóval annak mennie kéne. A másik, meg hogy imádom az EUI felületét, Oreokra lehet leszedni valami hasonló témát??
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest