Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Waikiki

tag

válasz fecg21 #5139 üzenetére

Tavaly vettem a 6/64-es X820-at, most fogom rendelni a barátnőmnek a 4/32-es X820-at a Zenfone 2-je helyett. Kijelzője gyönyörű, hardvere bika, 0416-os Resurrection Remix-szel iszonyat pörgős, a fotók minősége sokkal jobb, mint a Zenfone 2-nek. Ujjlenyomat-olvasót nem használok (Redmi Note 3 Pro-n próbáltam, azért nem volt az az egyértelműen szmúsz júzer ikszperiensz, néha rájött a hoppáré, és nem volt hajlandó felismerni az ujjat, lehetett PIN-ezni), barátnőt sem nagyon izgatja.

Egyetlen félszem van: a jelenlegi, 5,5-es Asusnál kicsit nagyobb, ami még úgy elfér a kezében, és félek, hogy könnyebben leejti. Szóval kell nézni egy bitang erős tokot, aminek ráadásul még a színe is szép. :DDD

Az alternatíva egy Zuk Z2 (sima) lenne, árban kicsivel jobb, de azt mondta, hogy már megszokta a nagy, 5,5-es kijelzőt, nem szeretne kisebbet.

U.i.: Nem véletlenül hangsúlyoztam ki az X820-at. Azért, mert valaki, valahol az internet egyik bugyrában azt posztolja, hogy ő belehekkelt telefonokba olyan plusz fícsőrt, amit a csúnagonosz gyártó letiltott, erre ész nélkül ráröppennek az emberek abban reménykedve, hogy majd milyen jól kijönnek a buliból azért, mert egy kis hekkeléssel ugyanazt a funkciót olcsóbban megkapják, mint a többiek - hát nem. Aki B20-at akar, az szépen elolvassa, hogy a hivatalos specifikáció szerint mit tud, és aszerint rendel. Aki bedől a hekkelős posztoknak, és a végén kiderül, hogy jééé, mégsem működik, akkor az levonja a végén a tanulságot:

• Rozmika

tag

Bocs, de én nem érzem át a problémádat annyira . Szerintem kicsit felfújtad a dolgot. Aki X829-et vesz az legyen tisztában azzal, hogy nincs benne B20 és lehet, hogy nem is mókolható bele. A kínai telók nagyobb részében nincs B20. Az X820 és X822-ben van. A színválaszték meg messze nagyobb mint a többinél (gold, rose gold, grey, silver-bár igaz, hogy most nézve fogyóban vannak a keresettebbek). De a tok is ajánlott, akkor meg nem látszik az eredeti szín. Van tök szupi matrica készlet is hozzá, akinek nem tetszik a szín és tokot sem akar. Nekem kamerával nincs bajom és az ujjlenyomat olvasóval sem. Tény, hogy nem old fel néha egyből, de én ezt annak tudom be, hogy biztonságosabban olvas. Ha vizes, koszos, kiszáradt az ujjam, akkor nem oldja fel. Jó, nem a legjobb az ujjlenyomat olvasó, de mindenki a leggyengébb láncszemre fókuszál. Pedig ott van még vagy 5 féle feloldási lehetőség és még azt is lehet bővíteni több félével. Azt még senki nem emelte ki, hogy ennyi pénzért csak fele ekkora teljesítményt kapunk máshol...? Csúcs CPU, akadásmentes minden, 2K kijelző, nagy felbontású kamera, infra, stabíl borítás, nálam megbízható működés (bár én még aureel v5-tel tolom), nagy memória és a többi.... A 3,5 jack meg nem hiányzik, mert kapsz hozzá egy átalakítót, ami pótolja a hiányt. Az miért nem jó? Vagy vehetsz ebe való fülest is, ha az átalakító a gond. Amúgy is be kell dugnod egy zsinórt a telefonba. Vagy BT-s HS. Személy szerint meg már régóta gyűlölöm a 3,5 jacket, mert a sok dugdosástól viszonylag hamar el szokott fáradni és a telefonokba azért nem egyszerű cserélni... Fogadjuk el, hogy ez felett is eljárt már az idő. Itt is jönnek már az alternatívák mint pl. ez vagy a BT-s headset. Azt vettem észre, hogy van pár ember akinek főleg ujjlenyomat olvasó hibája volt/van és ők nincsenek megelégedve a telefonnal (persze jogosan), de ettől még ez a telefon ezen az áron ajándék! Az ajándék kategória meg kompromisszumokkal jár. Valószínűleg, ha top telefont vettek volna és annál jön ki valamilyen hiba amit 3 hónap alatt gariztatnak akkor azzal sem lennének megelégedve (teljesen jogosan).

• kirusz1

őstag

Ezek szubiektív dolgok x820 ban van b20 vidéken használom tökéletes,ujlenyomatolvasó nálam tökéletes 6 hónapja vettem a készüléket,szine rosegold engem nem érdekel.32gb belső nekem bőven elég,jack átalakító van a csomagban +lehet hasznákni vezeték nélküli fülest is :)

• fecosrac

tag

Épp a telefont vásárolni készülő kollégámnál téma ez. Már a 3. Leeco készüléket használom teljes elégedettséggel, de mégis felhívtam a fórumbejegyzésekre a figyelmét, hogy utólag ne az én fejemen törje majd szét ha bosszúságot okoz neki a LM2. :)

A B20 miatt én is vacilláltam, hogy melyiket vegyem, de végül úgy döntöttem elég nekem az x829.
    Ahol lakom ott van 4G más frekvencián is és egyébként sem járok gyakran olyan vidéken ahol ne lenne vagy ne elégednék meg arra a rövid időre a lassabb nettel is.

Viszont azon kívül, hogy a 3 leeco-m közül ebben van a leggyatrább ujjlenyomatolvasó, nekem semmi bajom a telóval. (kopp-kopp).

Megjött, feltúrtam az aureeel romot, majd később a patcheket és azóta gyönyörűen ketyeg. Nincsenek random újraindulások, fagyások, laggok stb. - csak, hogy pozitív vélemény is legyen már a topicban. :)

Felmerült bennem a kérdés, nem lehet-e hogy pont az amerikai verzió x829 amely stabilan működik és mivel Mi vagyunk kevesebben ezért tűnik úgy hogy javarészt sok gond van a készülékkel? Érdemes lenne egy közvéleménykutatás ilyen szempontból.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés