Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pisti7204
tag
válasz
Rozmika #5164 üzenetére
Nálunk elég nagy cégen belül az iPhone 5 penetráció, bár a sznob kollegák lassan azért mind lecserélik 7-esre, de eddig egy embert tudok, akinek csak kétszer szervizelték az 5-öst, a többieknek mindd többször. Akkor miről beszélünk,? És ezek messze 300 ezer forintok voltak. OK, ez a telefon itthon nincs forgalomban, ezért horror a szervizelése, de jól mondod, az ára miatt ez már lassan az eldobható kategória...És aki ilyet rendel, kössön már árarányos kompromisszumot...
Utolsó "márkás" telefonom egy Sony Xperia Z1 volt, garantáltan az elsők között az országban, ennek megfelelő áron. Mikor nem egész egy évesen leejtettem, mert csúszott, mint állat, és szétment a kijelzője, akkor mondtam, hogy na most elég... Lenovo-k után megtértem, előbb egy Qualcomm-os Le 2-re, most meg ez a jó kis X829. Nekem "márkás" telefonom többet nem lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest