Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Louie D

újonc

válasz Lazzi023 #37 üzenetére

Most pontosan nem néztem meg a spec sheetet, fejben meg már egy ideje nem tartom ezeket, de nekem jónak tűnik a 18-as széria körüli váltás. Kolesz az jungle af :K Én nem voltam kolis, de az egyetem alatt voltak elég messziről származó kollégáim, akik viszont igen. Egy csomót csöveztem a karon meg a koliban náluk, csak úgy :DDD Viszont akkoriban éppen olyan anyagi és egyéb helyzetekben voltam, hogy az Xperia SP amim akkor volt, nem cserélődött le egyhamar :DDD Viszont kb. 1999 óta mindig volt asztali PC-m, így a szórakozás részét inkább azzal oldottam meg, a fotóimat meg a zenéimet is azon tartottam (nagy bolond mp3 fájlok :DD) Nyilván teljesen más idők voltak, egy rakat dolgot offline lehetett csak csinálni, például a game-k is offline terjedtek kezdetben, aztán ahogyan az internet teret nyert a háztartásokban, jött a warez és a letöltögetések, mindenféle rippelt szarokkal játszottunk a rippelt windowsainkon (legalábbis az olyan prolik mint én, biztosan) ;] Természetesen ez nem hiszem, hogy teljesen általános eljárás volt... De ahogyan/amennyiből a családom élt akkoriban, ez jött ki éppenhogy.
    Az első mobilomat 18 évesen, az érettségi előtt kaptam 2002-ben, nyilván még ekkor nem igazán voltak igényeim... Egy picike, de igen ronda Alcatel volt :DDD Tehát a kérdésedre megpróbálok rövidebben reagálni: régebben mindenre volt valami külön eszköz a háztartásban, ezért jó darabig nem is született meg a koncepció a fejemben, hogy egy eszközben gondolkozzak, ami mindenre jó. Még akkor sem, amikor ahogyan Te is írtad: egy izmosabb mobil egy számítógép teljesítményével is vetekedhet manapság akár. Később már nekem is lett zsém is, meg igényem is, hogy valami izmosabb eszközöket pörgessek, de lényegében teljes konzervatimizmusban szenvedek a mobilok kapcsán, szinte csak alap dolgokra használom őket: telefonálás, üzenetek, tartalomfogyasztás, navigálás, meg egy-két app a mindennapokra, de kábé ennyi. Van viszont egy jól felpaprikázott rohadék PC-m, amit egyszerű halandó létemre egész jól kimaxoltam. Illetve nem is lennék igazi magyar, ha nem lenne legalább egy valamim hitelre (valaha mindenem arra volt, közel húsz évembe került kimászni a szarból), ez pedig egy nagy dagadt gaming laptop. 🤣 Jól fog vele járni, aki a Telekomos részlet lejárta után a HA-n majd megveszi tőlem, kb 8-szor volt bekapcsolva :DDD

Új hozzászólás Aktív témák