- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Meg ne haragudj, de ez picit mókás összehasonlítás. Egy Amazfit GTR4 vs. (melyik is?) Garmin? Alapvetően a két márka nem egy liga. És nem csak nem egy liga, de a célközönség is (teljesen) más. Ha neked egy GTR4 elég (nincs ezzel semmi baj), akkor egy Garmin teljesen fölösleges. Egyébként a Garmin-nak is vannak trendibb / csinibb órái, de hál' Istennek akad bőven olyan is, ahol nem a "hangyabőr szíjat" kell megfizetni.
A Garmin-ok eleve drágábbak. Meg kell fizetni a márkát, az ökoszisztémát, ill. a mögöttes szolgáltatást is. Tény, hogy más márkából - jóval - olcsóbban lehet szép v. szebb órát venni. -
<Adamsky>
nagyúr
Én is meresztettem a szemem ... igen, olyan mintha tényleg AMOLED lenne. De, MIÉRT? Egy futóórába?? Ami az ellen szól, hogy AMOLED, az a "light" kapcsoló.
#2 gulyasa
Szomorú, ha már a Garmin is úgy gondolja egyszerűbb kiadni egy új órát, mint a szoftverrel vesződni ...#3 Luck Dragon
Ez nem "villantós óra". Ez egy céleszköz. Egyébként élőben szerintem abszolút nem vészes. Legalábbis az FR255, ami nekem van (nyilván én picit elfogult vagyok). -
<Adamsky>
nagyúr
Nem régóta figyelem a Garmin óráit, de ez nekem egy picit gyorsnak tűnik. Főleg úgy, hogy az elődön is volna még mit szoftveresen csiszolni ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku,karcmentes,garanciális
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest