Lebuktak az új Garmin Forerunner órák

Három modellel készül a gyártó, egy viszonteladón keresztül szivárogtak adatok és fotó.

Hirdetés

Érkezik rövidebb időn belül a Garmin Forerunner 265, Forerunner 265s és Forerunner 965 sportóra, derült ki egy online viszonteladó által túl hamar élesített termékoldalból. Az órák az FCC engedélyeit is megkapták az elmúlt két hétben, ebből kikövetkeztethető, hogy egy hónapon belül lehet a premier dátuma. A viszonteladó (RunningXpert, via The 5K Runner) fotókat és árat is közölt, viszont az árazás kapcsán érdemes szem előtt tartani, hogy viszonteladóként kérhet többet a termékért, mint a gyártó a saját boltjában.

Fotón a Forerunner 265s szürke-fekete színben.
Fotón a Forerunner 265s szürke-fekete színben. (forrás: The 5K Runner) [+]

A Forerunner 265 ezek alapján 500 amerikai dollárba kerülhet, ez jelentősebb emelés a FR 255-höz képest, mely 350 vagy 400 dolláros áron startolt tárhelytől függően. A Forerunner 965 kapcsán 650 dolláros árat jósolnak, itt ötvenes emelés történt a korábbi modellhez képest. Az árak valószínűleg 1:1-ben váltanak majd euróra, onnan pedig már más arányban majd forintra, így várhatóan kétszázezer forint alatt nem lesz Forerunner a friss szériában. Az eddigi információk alapján a Music modellek a friss generációban már nem képviseltetik magukat, az alapmodellben is lesz tárhely zenék tárolására.

A RunningXpert által véletlenül élesített termékoldalak.A RunningXpert által véletlenül élesített termékoldalak. A RunningXpert által véletlenül élesített termékoldalak. [+]

A FR 265 fekete-kék, fekete-szürke, fehér-kék, a FR 265s női csuklókra szánva fekete-szürke, fehér-pink és fehér-zöld színekben lesz elérhető. A Forerunner 965 ezzel szemben sárga-fekete, fekete-szürke és fehér-szürke színekben pompázik majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés