Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tenaijo

tag

válasz Yodamest #67249 üzenetére

Ehhez meg hozzáfűznék pár dolgot.
    Nem értem miért az opgg score-ra veritek a f...otokat mindig. Abszolút irreleváns, hogy mit ír ki, nagyon sok faxságot is figyelembe vesz, ami szituáció függő. Ezek csak puszta számadatok, amiket valamilyen szorzóval összeadogat a rendszer, nem tükrözik a valós teljesítményt. Nem tudom mikor szoktok már le róla.

Ezt a meccset konkrétan megnyerte neked a master smurf lux. 3-4-5lv-t vert az egész lobbyra. Sylas, Yi ki lettek véve a játékból, haszontalan a compjuk a tietek ellen. Ha nem mentek 0/20-ba 10 perc alatt, akár fel is állhattok a gép elől... Egyetlen egy dolgotok volt: ne haljatok le sokszor a botlane-nek. Azért valljuk be egy caitlyn morgana vs yasuo janna matchupban ez annyira nem nehéz. Az opgg meg megsimizte a fejeteket ezért :D Nem mondta senki, hogy csapat szinten nem érdemeltétek meg a wint, de ebben a meccsben a botlane teljesen irreleváns volt.

Ha már ennyire a számok, grafikonok hívei vagyunk:

12 percig konkrétan semmi sem történt a laneteken, majd (gondolom) mikor groupoltatok, vagy roamolt a lux, kaptál pár assistot, ezért a magas pontszám, de ha gondolod küldd el a vodot, és megnézhetjük.

Még1x és utoljára (tényleg utoljára): nem azért szívják a véred itt, mert rosszul játszol, hanem mert olyan dolgokról írsz novellákat, amik objektívan nézve nem úgy vannak a játékban, ahogy azt te gondolod. Plusz mióta beütötted a platot szerintem kicsit sok lett a "tanító jellegű" ötletelés.. :D

Új hozzászólás Aktív témák