Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Igen az ilyen vállalhatatlan playereket amúgy én kezdetek óta nem értem. Már csak így kérdezni szoktam, hogy "XY Elo?" mert nem fér a fejembe, hogy elvileg azonos szintű playerek mégis hogy lehetnek ennyire rosszak.
Engem is szoktak szidni persze, de inkább ilyen biased faszságok miatt, hogy ő gondol valamit adott szituációról, de az valójában nem úgy van csak ő ezt nem tudja és irogál. Ez játékismereti hiányosság, nem tudja miért csinálok vagy nem csinálok valamit adott helyzetben, ezt ott helyben pedig nincs idő kifejteni.
Na de ez egés más, mint amikor így no question, valami lefutja és van 2.3cs/m mellett egy 2-14-4-es statja, ez így mi? Hogy lehet valaki ennyire rossz magasabb szinteken? Mármint, ott már tudni kellene azért hátrányból farmolni egy alapvető szinten, illetve hátárnyból tudni játszani legalább annyira, hogy most oké egy 3-as tower diveba ahol kijön 1-2 ulti bele lehet halni, azért senki nem hibáztatja majd, de "csak úgy" meghalogálni enemy jungleba meg lane közepén meg ilyenek.... ezek fundamentális problémák.
--------------------------------------------
Sokaknál a legnagyobb hiányosságnak egyértelműen azt látom, ha egy valamit kellene mondani, hogy nem tudják egyszerűen, hogy mikor kezdődik és mikor ér véget egy harc, mikor kell előremenni és mikor kell backelni. Ezt rengetegen nem tudják, nem érzik. Amikor erősebbek vagyunk, akár 5v4-ben vagyunk, nem mernek harcok kezdeményezni, illetve amikor vissza kéne vonulni, hoztunk egy inhibet, tornyot akármi, az istenért sem akarnak kibackelni.... Sokszor elképesző, hogy pingelek mint állat, nem veszik komolyan, írok, hogy back, nem veszik komolyan, aztán pl. Swainnel szemelek az enemy pathingra, hogy annyival is lassítsam őket, de még így is beragadnak csapattársak, szó szerint menthetetlenek. Erre megy el nagyon sok energia, hogy próbálom az ő hibáikat korrigálni, megmenteni őket a folyamatos rossz döntésektől.
Nem érzik, hogy mi az a szituáció ahol nem jó beragadni, amikor frissen, üdén, baseról érkezik az enemy feltankolva itemekkel, ők meg még mindig az előző fight utáni extázisukban mászkálnak az enemy jungleban, no way, mindig írom,h ogy húzzatok el onnan, jó vége az ilyennek sose lesz.... de nem, nem nyugszanak, mert nekik egy seggel két teamfightot kell megvívni folyamatosan, és mindig, de mindig halál a vége... Aztán még engem pingelnek, hogy én miért mondjuk eközben valami hasznosat csinálok és mondjuk túloldali wavet pusholok.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest